Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-20-18, 04:35 PM   #2776
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
大家比3代尾送D EX FAKE 咗

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-18, 04:42 PM   #2777
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
好想玩漢惇

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-18, 05:42 PM   #2778
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
但依家要用250場先有棋 T_T
G Sir 10日就搞惦啦

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-18, 05:51 PM   #2779
GUSTAV
The One
poor

給我錢 我做給你看

舊 03-21-18, 12:51 AM   #2780
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
個計廢到裂 你5氣都話 比6氣你真係唔知開黎做乜 連環知知都好似好短
你真係覺得廢?睇下呢段片先至講啦!

武力15+超短突擊起手時間個殲滅力其實可以好可怕⋯

舊 03-21-18, 01:05 AM   #2781
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: b_boy 查看文章
大家比3代尾送D EX FAKE 咗
張咭又唔係真係咁廢嘅
紅關開完6氣咆哮都係15武 仲要冇回血冇趙氐突擊再加廢SPEC

問題係趙氏本身做爛市搞到其他超絕馬都好廢
閻行個啲真頭冇人記得佢存在

引用:
但依家要用250場先有棋 T_T
使乜咁急刷
28號大把新咭擇

舊 03-21-18, 01:22 AM   #2782
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
試玩左張EX凌統唔勁又唔廢,但問題係家陣根本無小霸王以外既選擇...
in case之後有1.5 五武騎就可以砌入號令

引用:
作者: 張飛後代 查看文章
你真係覺得廢?睇下呢段片先至講啦!

武力15+超短突擊起手時間個殲滅力其實可以好可怕⋯
修平第一下突到八次,但一般人突三下已經如無意外完了吧

此篇文章於 03-21-18 01:25 AM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-18, 09:53 AM   #2783
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: maxwaver 查看文章

修平第一下突到八次,但一般人突三下已經如無意外完了吧
要係吾夠4C時間靠1隻馬做到值6士氣的戰果已經不是一般玩家應付到吧⋯

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-18, 10:44 AM   #2784
GUSTAV
The One
poor

唔好拎段賣書動畫就黎話勁得唔得 你自己落場用下先
如果呢段個效果 有邊隻超絕馬做唔到 趙氏咪一樣仲殺多隻TIM

5武3知原生1征 個計6氣架 仲要對面個走位衰左
未加知得個3.Xc 加速度會比連環停騎 點睇都唔會係勁計啦

舊 03-21-18, 10:57 AM   #2785
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: maxwaver 查看文章
試玩左張EX凌統唔勁又唔廢,但問題係家陣根本無小霸王以外既選擇...
in case之後有1.5 五武騎就可以砌入號令
正路夾群馬超

但6.7C+4 短左D

舊 03-21-18, 11:28 AM   #2786
b_boy
↘呆~

套片明褒暗貶喎
江虎用車輪/連還甚至兵增就WIN 咗啦
隻呂姬用12士氣+修平補正先殺到3隻
唔係江虎自_, 隻呂姬12氣磨7C都未殺到1隻

淯底可保一世平安

此篇文章於 03-22-18 02:50 AM 被 b_boy 編輯。
舊 03-21-18, 11:56 AM   #2787
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
等落龍玉商店就會改番勁
總之是我信了
然後呂姬圖好丁過趙氏
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-18, 05:11 PM   #2788
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
條片都唔知SEGA搵左幾耐先搵到

張呂姬除左好丁之外無好過趙氏既地方...
不過我估應該有機會上修既

此篇文章於 03-22-18 05:14 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-18, 07:58 PM   #2789
3headmonkey
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
單從字面睇, 似乎 兀突骨 個號令很屈機!!
加速加武加撞飛加防禦!! 都只係6士氣

+3武, 7c 以上的話, 神速大號令都唔夠打!!

此篇文章於 03-22-18 08:18 PM 被 3headmonkey 編輯。
3headmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-18, 11:14 PM   #2790
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 3headmonkey 查看文章
單從字面睇, 似乎 兀突骨 個號令很屈機!!
加速加武加撞飛加防禦!! 都只係6士氣

+3武, 7c 以上的話, 神速大號令都唔夠打!!
超絕強化黎架下?

舊 03-22-18, 11:54 PM   #2791
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
條片都唔知SEGA搵左幾耐先搵到

張呂姬除左好丁之外無好過趙氏既地方...
不過我估應該有機會上修既
呢場係當日軍團直播channel時打既
有成兩千人睇住修平嬴嫁

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-18, 08:56 AM   #2792
3headmonkey
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
引用:
超絕強化黎架下?
係喎.. 柒左..
3headmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-18, 01:33 PM   #2793
番薯勤

引用:
作者: 3headmonkey 查看文章
係喎.. 柒左..
唔知新個幾張會係咩spec

我覺得今ver 睇個樣應該都唔會再出2.5cost 10武

舊 03-23-18, 03:53 PM   #2794
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: ikari28 查看文章
呢場係當日軍團直播channel時打既
有成兩千人睇住修平嬴嫁
我意思係好難搵到一條可以SELL到呂姬既片者

軍團差唔多日日都直播架啦

引用:
作者: 番薯勤 查看文章
唔知新個幾張會係咩spec

我覺得今ver 睇個樣應該都唔會再出2.5cost 10武
99%唔會啦
唔好話2.5cost, 3cost都應該唔會出, 咁耐都係得呂布唯一一張10武 (復刻唔計啦)

此篇文章於 03-23-18 03:56 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-18, 04:46 PM   #2795
b_boy
↘呆~

我估隻兀2.5cost, 9/1/2 勇城

淯底可保一世平安
舊 03-23-18, 04:49 PM   #2796
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我意思係好難搵到一條可以SELL到呂姬既片者

軍團差唔多日日都直播架啦

99%唔會啦
唔好話2.5cost, 3cost都應該唔會出, 咁耐都係得呂布唯一一張10武 (復刻唔計啦)
只見到呂姬不少片都話單係個技好伏
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-18, 04:20 AM   #2797
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
個技係垃_圾,同屎無分別
加速弱過神速、知力依存係剎那計級
谷到16知得6.2c,個計原生3.6C,咁樣收你6氣點用
6氣比隻1.5cost回血?呢個笑話10分,運營GJ
唔係張圖戰鬥力EX級,根本連存在價值都無
因為張圖所以緊下半身打機,爆射中

此篇文章於 03-24-18 04:27 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-18, 10:03 AM   #2798
番薯勤

引用:
作者: b_boy 查看文章
我估隻兀2.5cost, 9/1/2 勇城
1, 2 知應該走唔甩

兀招計3代其實係咪汎用計黎

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
個技係垃_圾,同屎無分別
加速弱過神速、知力依存係剎那計級
谷到16知得6.2c,個計原生3.6C,咁樣收你6氣點用
6氣比隻1.5cost回血?呢個笑話10分,運營GJ
唔係張圖戰鬥力EX級,根本連存在價值都無
因為張圖所以緊下半身打機,爆射中
個計啲效果好唔夾
無論突定磨都時間太短
如果加長時間太屈嘅話 拎走回血 加返個白銀 黎個趙氏白銀就可能值6氣

存在價值咪就係以賣畫冊之名收200蚊

舊 03-25-18, 07:16 PM   #2799
MR.CD-ROM
Game Master

因為限定唔可以勁啫
落商店就會改番正常
如果有6C左右同智力時間長番就好勁
舊 03-26-18, 11:36 AM   #2800
MR.CD-ROM
Game Master

https://3594t-touen.jp/posts/47510

生放情報
我諗官方CARD LIST最遲今日下晝就有啦掛…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 07:26 PM

手機版 | APP版