Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-17-16, 04:16 PM   #501
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
簡單啲直接將大氣功貼加價到50萬,MAX後先有半價咪得囉
最主要都係唔好有機會初、中期入到手啫
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 04:35 PM   #502
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Gambit 查看文章
咁主力打工賺錢又幾悶既
不過咁可以令D兼職有番D用,中後期打一場都幾千甚至幾萬YEN,邊有人靠打工賺錢。
當你打足成日工賺唔到一萬YEN,自然就唔會考慮初期買十萬YEN既大氣功。

此篇文章於 10-17-16 04:44 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 04:43 PM   #503
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
我冇用氣功貼都一日打晒d迷宮(NORMAL)
我覺得除非強制EVENT或者整到個迷宮超長(宜家三倍以上?)...
如果唔係都冇野可以阻止到玩家要一日打晒d迷宮

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 04:49 PM   #504
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ZOMA 查看文章
我覺得除非強制EVENT或者整到個迷宮超長(宜家三倍以上?)...
其實氣功貼主要係安心,基本上打完藝術家在下已經完全放棄磨爛蓆。
畢竟打低LV得一半EXP,打BOSS其實又唔駛用好多…
不過亦因為咁在下到最後迷宮先整到永久百合匙。

其實在下覺得CHALLAGE可以咁整:
1. HARD基準,不可繼承/改難度
2. 一切戰鬥至少+1%警戒,被發現照加,唔會倒扣
3. 70%以上會即時出現死神追殺
4. ALL MAX以外12月22日解散END

此篇文章於 10-17-16 05:00 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 04:54 PM   #505
野良猫
肥倫

引用:
如果係自生迷宮的話整三倍長冇問題,係玩家會跑到好悶

今集主線迷宮唔係自生,仲要解謎機關好多(讚好嘅意味)
迷宮長三倍的話你想整死開發班WWW
舊 10-17-16, 06:00 PM   #506
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
我意思就係要整到三倍長咁先可以令人分幾日打個迷宮
一係玩家悶死一係開發組死
所以結論係冇辦法阻止到玩家一日打晒個迷宮

講真自生迷宮三倍長 我悶死都會一日打晒佢XD

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 08:11 PM   #507
Fun
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
上集有nanako呢個妹, 今集就7個年上, 幾得意丫, 特色黎架唔駛改啦 
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 09:47 PM   #508
野良猫
肥倫

對於御姐控的話我嚟講除咗老師有啲頹之外其餘個個都好掂

响孖葉城玩咗成粒鐘都未儲夠整無限KEY嘅素材
LV已經由32升到36、錢都由廿幾萬打到近六十萬……我想番現實世界呀

估唔到哩隻都會遇到MH讀心術
舊 10-17-16, 10:05 PM   #509
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 野良猫 查看文章

LV已經由32升到36、錢都由廿幾萬打到近六十萬……我想番現實世界呀

唔使特登儲
生成迷宮寶箱或怪都會drop
我都係順其自然咁做到
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 10:17 PM   #510
野良猫
肥倫

引用:
作者: aquarius 查看文章
唔使特登儲
生成迷宮寶箱或怪都會drop
我都係順其自然咁做到
我知
但係想盡快完成佢,咁上堂同出帖前可以整其他ITEM
而且打生成時又唔駛就住嚟用

係估唔到水銀儲得快過塊板啫
舊 10-17-16, 10:27 PM   #511
神人ではない!新人だ

引用:
我知
但係想盡快完成佢,咁上堂同出帖前可以整其他ITEM
而且打生成時又唔駛就住嚟用

係估唔到水銀儲得快過塊板啫
アルミ板就去メメ執好過啦…

舊 10-17-16, 10:33 PM   #512
野良猫
肥倫

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
我都知
但冇理由出去用多日去自生度打吧
舊 10-17-16, 10:46 PM   #513
persona_milk
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDpersona_milk
各位大大想問下如一腳踏N船會唔會有像P3 reverse 的情況出現呢 ?
persona_milk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 10:49 PM   #514

引用:
我都知
節制老師max 左已經唔洗計幾時出去迷宮, 反正之後可以按摩回復
舊 10-17-16, 10:50 PM   #515
神人ではない!新人だ

引用:
作者: persona_milk 查看文章
各位大大想問下如一腳踏N船會唔會有像P3 reverse 的情況出現呢 ?
P4已經唔會,呢隻當然唔會…

舊 10-17-16, 10:52 PM   #516

引用:
P4已經唔會,呢隻當然唔會…
Good , 咁可以放心做情聖
舊 10-17-16, 10:55 PM   #517
野良猫
肥倫

引用:
作者: persona_milk 查看文章
節制老師max 左已經唔洗計幾時出去迷宮, 反正之後可以按摩回復
回半日行動啫,又唔係全日…
舊 10-18-16, 10:30 AM   #518
Gambit

註冊日期: Oct 2005
引用:
我意思就係要整到三倍長咁先可以令人分幾日打個迷宮
一係玩家悶死一係開發組死
所以結論係冇辦法阻止到玩家一日打晒個迷宮

講真自生迷宮三倍長 我悶死都會一日打晒佢XD
佢整小 d cover 位, 令到無咁易先制攻擊,
迷宮越入警戒度越高,
safe room 小返 d,
加隻 boss 守住寶物,
應該會刺激好多
Gambit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-16, 10:37 AM   #519
Gambit

註冊日期: Oct 2005
引用:

睇見記者嘴角含春咁既樣, 都幾大違和感
(btw, MAX 果陣好多性暗示 )
Gambit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-16, 10:37 AM   #520
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
回半日行動啫,又唔係全日…
由0變1wor
crossword 占卜果類又夜晚限定
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-16, 11:29 AM   #521
野良猫
肥倫

引用:
作者: Gambit 查看文章
睇見記者嘴角含春咁既樣, 都幾大違和感
(btw, MAX 果陣好多性暗示 )
呀係漏咗佢,因為太唔掂所以個腦自動過濾過佢
舊 10-18-16, 12:38 PM   #522
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
我都知
清開任都要死入去....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-16, 01:27 PM   #523
PatrickNo42

註冊日期: Nov 2012
引用:
其實四茶間2手鋪有得買
但唔記得左幾時開賣
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-16, 01:32 PM   #524
野良猫
肥倫

引用:
作者: PatrickNo42 查看文章
其實四茶間2手鋪有得買
但唔記得左幾時開賣
11月尾,三個限定
舊 10-18-16, 01:49 PM   #525
神人ではない!新人だ

印象中8月30之後果區已經成日有…
不過在下唔會太介意,反正唔用時間5000有一條…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] ペルソナ5 Persona 5 | PS3, PS4 | 已售 money 電視遊戲討論版 752 11-27-19 02:27 PM
THE END THANK YOU 風間鈴木仁 買賣專區 3 08-29-16 02:13 AM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM
人中之龍 維新 攻略專區 - 幕末無間道 鐵之侍 攻略及心得交流區 679 08-31-14 10:57 PM
[多機種] [PS4, PS3, Vita] MLB 14: The Show | PS4:1080p 60fps ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 04-17-14 11:50 PM

現在的時間是 06:45 AM

手機版 | APP版