Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-07, 04:35 PM   #251
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 112914 查看文章
請問在哪裡有這個價=.=
現在看到的都是差不多要四舊水=.=
琴日我在沙田見到$288
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 04:53 PM   #252
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: kin~kin 查看文章

想問呢個是否行貨版,同埋宜家買仲有冇貓貓清潔螢幕電話繩送?
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 05:07 PM   #253
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: terry bogard 查看文章
想問呢個是否行貨版,同埋宜家買仲有冇貓貓清潔螢幕電話繩送?
行, 有得送
舊 02-21-07, 05:23 PM   #254
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
行, 有得送
係邊間買?
等我放工過去睇下有冇

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 05:24 PM   #255
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
係邊間買?
等我放工過去睇下有冇
沙田廣場魚米線斜對面果間
舊 02-21-07, 05:26 PM   #256
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
沙田廣場魚米線斜對面果間
等間睇下仲有冇

天道語錄:
舊 02-21-07, 05:40 PM   #257
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
等間睇下仲有冇
祝你好運~!
舊 02-21-07, 07:03 PM   #258
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
唔知有冇 OT ...
請問有冇通宵 Cafe 推介呀 ?
thanks ~
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 07:31 PM   #259
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 何金水 - 阿水 查看文章
唔知有冇 OT ...
請問有冇通宵 Cafe 推介呀 ?
thanks ~
去飲食版問啦
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 08:43 PM   #260
asd65535
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
佢用超细字寫住"已訂",可能訂左先系288
asd65535 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 09:06 PM   #261
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
聽日係唔係做番正價啦?

同埋我今日係188見到mph2連金色psp特別版2100大元
知唔知入面有d咩?

此篇文章於 02-21-07 09:12 PM 被 enilyks 編輯。
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 09:09 PM   #262
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: asd65535 查看文章
的確.. 好 9....
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 11:26 PM   #263
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
限定機連Game 2K1唔抵. yen價連稅都只係1800有找....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 11:34 PM   #264
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
特典機套同機繩有得散賣...

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 12:19 AM   #265
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
特典機套同機繩有得散賣...
請問何處見到?
thanks
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 12:52 AM   #266
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: q^__^p 查看文章
請問何處見到?
thanks
屯門...

要買趁手喇...

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 12:59 AM   #267
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
del~~

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 09:13 AM   #268
minolta
Crazy Gamer

請問HORI呢套野出左未?

http://www.hori.jp/products/psp/psp_mhp_as/index.html

香港有冇得賣?
舊 02-22-07, 09:41 AM   #269
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: minolta 查看文章
請問HORI呢套野出左未?

http://www.hori.jp/products/psp/psp_mhp_as/index.html

香港有冇得賣?
唔知會唔會有人走水貨

但如果買行貨 game 的話, 第一回抽獎係哩套o野

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 10:42 AM   #270
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: asd65535 查看文章
問左
係訂左先有貨
唔訂直情冇得買

天道語錄:
舊 02-22-07, 10:51 AM   #271
minolta
Crazy Gamer

引用:
作者: t-cup 查看文章
唔知會唔會有人走水貨

但如果買行貨 game 的話, 第一回抽獎係哩套o野
thank you!
佢好似連埋個headphone,係咪可以真係用黎聽? 定係得個殼呢?
舊 02-22-07, 11:02 AM   #272
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: minolta 查看文章
thank you!
佢好似連埋個headphone,係咪可以真係用黎聽? 定係得個殼呢?
的確係成個headphone.....................但不要對音質其有所其待

只是將HORI 的"headphone DS"換上另一個殼

http://www.hori.jp/products/ds/ds_headphone/index.html

不過只買黎睇的話倒是不錯
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 03:13 PM   #273
Eking

註冊日期: Feb 2006
wanchai188 間gamehxt 係playstation partner shop, 都炒到320...

舊 02-22-07, 03:19 PM   #274
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Eking 查看文章
wanchai188 間gamehxt 係playstation partner shop, 都炒到320...
禁有冇得投訴呢?
定係d partner shop係可以自己+/-$呢?
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 03:31 PM   #275
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
下星期下載應該係有 fami通 卷啦

另外除佐猿蟹合戰, 仲有特典下載. 有 1000 分, 6 星貓, 農場碼頭, 新豬服飾...

仲有訓練所下載係毒怪鳥[亞種]狩獵

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 07:57 PM

手機版 | APP版