Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-28-13, 06:39 PM   #251
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
以我所知唔係好似 「扶 = 有機會比人屈你整跌人要賠錢」
而係「扶 = 實會比人屈賠錢,唔係會比人打一身兼無人扶」

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 06:53 PM   #252
Bchai
Junior Member

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 廢人 查看文章
以我所知唔係好似 「扶 = 實係你整跌人先至扶人」
而係「扶 = 有機會比人屈你整跌人要倍錢」
由手機版發出
http://news.sina.com.cn/s/2013-08-19/045027984315.shtml
Bchai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 06:56 PM   #253
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
少女扶孕婦回家,慘遭有預謀姦殺添

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 06:57 PM   #254
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
記得讓座呀!

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 07:15 PM   #255
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010

引用:
作者: 廢人 查看文章
以我所知唔係好似 「扶 = 實係你整跌人先至扶人」
而係「扶 = 有機會比人屈你整跌人要倍錢」
由手機版發出

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 10:39 PM   #256
Home
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
死...我幾同意G生既睇法
不過滅蝗要成村人一齊做先有用,一兩個人做只會係箭靶
不過大家知道的,香港人嘛,唔到無飯開都唔識反抗
我懷疑
唔到無飯開都唔識反抗
係咪華人既基因作崇?

為數不少既香港人極度憎恨大陸人
比着外國已經發生暴力衝突
但香港大多數人只係响網絡發洩既階段
Home 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 11:25 PM   #257
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Home 查看文章
我懷疑
唔到無飯開都唔識反抗
係咪華人既基因作崇?

香港人 點捨得 唔及時行樂
為住苦惱,等別的去做先

<---有出手出力

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 11:29 PM   #258
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Home 查看文章
我懷疑
唔到無飯開都唔識反抗
係咪華人既基因作崇?

中國歷來咁多個朝代
有邊個唔係連飯都開唔到,官迫民反先至改朝換代再loop過

舊 08-29-13, 12:05 AM   #259
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: T.K. 查看文章
食咁多化武食品,進化左唔出奇
毛教這樣教的,慘慘->大個變蝗
去治?毛民捐幾多,貪官享幾多

【中日學童餐比較】第二次世界大戰戰敗後,日本國力遭受重創,但日本依舊傾力保證日本孩子們的營養(見圖),同時政府壓縮各項開支,以保障能對國民教育依舊注入巨資。2012年中國GDP超越日本,而中國仍有大部分學童吃不起60年前的日本午餐標準。

今日,十八大會議上,胡書記說:「在改善民生和創新管理中加強社會建設。加強社會建設,必須以保障和改善民生為重點,必須加快推進社會體制改革。努力辦好人民滿意的教育」

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 08-29-13, 02:21 AM   #260
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Sar8 查看文章
中國歷來咁多個朝代
有邊個唔係連飯都開唔到,官迫民反先至改朝換代再loop過
民變亡國既朝代真係唔係好多

就算夾硬數都係得秦、元、明、清四朝算係
其他朝代就算民變大部份都係剿清光,
嚴格D黎講秦都唔算,帶頭係舊七國貴族勢力
清朝最關鍵係北洋,所以其實都唔太算,
結果可能得返元明兩個

此篇文章於 08-29-13 02:52 AM 被 Rotagen 編輯。
Rotagen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 08:51 AM   #261
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: ZlWS 查看文章
毛教這樣教的,慘慘->大個變蝗
去治?毛民捐幾多,貪官享幾多

【中日學童餐比較】第二次世界大戰戰敗後,日本國力遭受重創,但日本依舊傾力保證日本孩子們的營養(見圖),同時政府壓縮各項開支,以保障能對國民教育依舊注入巨資。2012年中國GDP超越日本,而中國仍有大部分學童吃不起60年前的日本午餐標準。

今日,十八大會議上,胡書記說:「在改善民生和創新管理中加強社會建設。加強社會建設,必須以保障和改善民生為重點,必須加快推進社會體制改革。努力辦好人民滿意的教育」
而且不單只是維新成與敗的兩極化表現了

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 08:53 AM   #262
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Rotagen 查看文章
民變亡國既朝代真係唔係好多

就算夾硬數都係得秦、元、明、清四朝算係
其他朝代就算民變大部份都係剿清光,
嚴格D黎講秦都唔算,帶頭係舊七國貴族勢力
清朝最關鍵係北洋,所以其實都唔太算,
結果可能得返元明兩個
唔係講由民帶頭好唔好

舊 08-29-13, 04:24 PM   #263
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007

唔知真定假
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 04:29 PM   #264
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 女裝少年 查看文章

唔知真定假
張圖D野似愛港力會講既
但係網址又寫十萬人齊反愛港力
咁即係點

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 04:35 PM   #265
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha

應該是真的
真係希望佢講得出做得到,你知ea server 啦,小d 人玩小d機會死嘛

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 04:41 PM   #266
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
打機都咁愛國

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 04:41 PM   #267
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁佢幾時打街霸用香港人/中國人打嬴日本人同美國人同埋泰國人?a

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 04:56 PM   #268
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章

應該是真的
真係希望佢講得出做得到,你知ea server 啦,小d 人玩小d機會死嘛
本來自 simcity online 後決定唔會再買 EA game
見到哩張野, 我決定反悔. 買硬.

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 05:26 PM   #269
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
之前唔記得邊集已經有得殺支那軍架啦?2142定2 d expansion定BAD COMPANY?

舊 08-29-13, 05:30 PM   #270
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
張圖D野似愛港力會講既
但係網址又寫十萬人齊反愛港力
咁即係點
"十萬人齊反愛港力" post 愛港力講

舊 08-29-13, 05:31 PM   #271
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
要講bf2都已經同大陸打啦
btw 咁愛國真係咪玩呀,ea server 好脆弱嫁

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 05:51 PM   #272
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
擺明就係收咗EA錢

舊 08-30-13, 01:27 AM   #273
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
佢咁樣宣傳, 搞到我冇玩開BF既都想買黎玩

舊 08-30-13, 01:34 AM   #274
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 女裝少年 查看文章

唔知真定假

係真既呢D咪叫ON居囉

人地美國佬整GAME都可以連自己國家都攪到天翻地覆啦
炸國宮,死總統乜都有

我覺得呢D野有咩所謂

班腦殘你點同人講要抵制都無用架啦

打得機既人真係唔MIND呢D野
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 01:37 AM   #275
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
http://gaforum.org/showthread.php?t=232131

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:28 AM

手機版 | APP版