Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-16, 02:29 PM   #3651
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
已經可以更新...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 06:24 PM   #3652
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔記得之前話main到幾點..?
由手機版發出
舊 06-30-16, 06:36 PM   #3653
clie

註冊日期: Dec 2001
香港七點~
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 06:37 PM   #3654
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
日本時間2000

舊 06-30-16, 07:00 PM   #3655
J+1
望過黎呀!!!!!!

入到,不過0.1%咁up上去....都係番屋企先...;
由手機版發出
舊 06-30-16, 07:08 PM   #3656
Crazy Gamer

大器拳機無限正義,總合力22900
將總合力計法改左?

舊 06-30-16, 07:18 PM   #3657
clie

個FULL AUTO好正,不停睇大絕,玩UNIT關幾過癮

此篇文章於 06-30-16 07:34 PM 被 clie 編輯。
舊 06-30-16, 07:38 PM   #3658
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有120卷換大波ssr主角

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
大器拳機無限正義,總合力22900
將總合力計法改左?
見佢個字寫只計hp+攻擊力......
所以帥傻入左我總合三強

============

有兩隻piolt ....好似有o個隻ssr就會自動派???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-30-16 07:44 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 07:49 PM   #3659
Crazy Gamer

仲一括download緊,成日斷

兩隻都冇都拎到剎那凌波

此篇文章於 06-30-16 07:56 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 08:01 PM   #3660
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
仲一括download緊,成日斷

兩隻都冇都拎到剎那凌波
即係我咁好彩我有呢兩隻ssr先裝到???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-30-16, 08:06 PM   #3661
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
即係我咁好彩我有呢兩隻ssr先裝到???
系,不過pilot既leader skill系強敵同進擊ev無效

另外中左大器無限正義,心癢緊好唔好用左佢送果張限突素材

此篇文章於 06-30-16 08:14 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 08:47 PM   #3662
clie

禮物箱都有呢兩隻喎,我只有R零號同SR 00
舊 06-30-16, 08:55 PM   #3663
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

ssr卷中8仔果然仲係歐洲

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-30-16, 08:58 PM   #3664
yorkyork

註冊日期: May 2010
load得好慢,
係咪個ser有問題..
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 09:02 PM   #3665
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

原來多左碎石....十粒變一粒石??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-30-16, 09:03 PM   #3666
Crazy Gamer

雖然有d煩,但呢隻game真系對小弟好好
抽一轉step竟然齊哂4隻特效,仲要出多隻無限正義
用埋果2張限突素材,暫時3突,不過唔打算追落去,等日後再派限突素材先突滿佢

舊 06-30-16, 09:04 PM   #3667
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
load得好慢,
係咪個ser有問題..
可以試下一括download,小弟暫時打落冇事

舊 06-30-16, 09:15 PM   #3668
clie

隻盾JS果然大幅弱化,4凸改造總值得24XXX,我唔信佢最初諗住送一隻時改爆得18XXX咯
算唔算係一次WARNING
舊 06-30-16, 09:18 PM   #3669
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
雖然有d煩,但呢隻game真系對小弟好好
抽一轉step竟然齊哂4隻特效,仲要出多隻無限正義
用埋果2張限突素材,暫時3突,不過唔打算追落去,等日後再派限突素材先突滿佢
我諗唔止呢隻GAME,應該你本身係歐洲出世
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 09:18 PM   #3670
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: clie 查看文章
隻盾JS果然大幅弱化,4凸改造總值得24XXX,我唔信佢最初諗住送一隻時改爆得18XXX咯
算唔算係一次WARNING
冇弱到,只係戰力計法唔同,而家淨計攻同HP,唔計甲同運動
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 09:24 PM   #3671
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
冇弱到,只係戰力計法唔同,而家淨計攻同HP,唔計甲同運動
我就係自己加晒4個數TOTAL得24K
9130 5020 5060 3900

奇怪,新嗰堆特效SSR都係24K左右,得拳IJ有35K

此篇文章於 06-30-16 09:27 PM 被 clie 編輯。
舊 06-30-16, 09:26 PM   #3672
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
我就係自己加晒4個數TOTAL得24K
9130 5020 5060 3900
改造完都得24k?咪仲低過春香?

舊 06-30-16, 09:31 PM   #3673
clie

引用:
改造完都得24k?咪仲低過春香?
舊機數值無改,係今日新出既改晒,唔怪得佢要改變總值計法
4凸改爆顯示24K既鬼同佢抽
舊 06-30-16, 09:31 PM   #3674
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

人人都有o既比個高數值你仲駛玩?

剛剛30石一炮中卡嘉莉

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-30-16, 09:33 PM   #3675
Crazy Gamer

依家想換一張R+返黎玩下,仲研究緊換邊隻最好,系咪王道d既Z gundam比較穩陣呢?

同埋三屬改返後真系好好多,零突盾Gunbuster熱血必殺打落射機扣4萬1,今朝打都系得2萬幾,好爽

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:11 AM

手機版 | APP版