Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-14, 12:55 PM   #101
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
洗髓都可以話創功者指出勁過易筋,其餘幾套史上都無一個贏過九陽易筋,排得高過佢真係搞笑
要記住呢兩套野係由創功勁到而家喎,又無失傳過。

而且陰世第九都唔輪到佢
九陽九陰九霄九死穹蒼
洗髓易筋摩詞道經金鐘

數到唔知邊度先有佢份

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 02:17 PM   #102
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
日月神鑑有係旁白話創功者自信更勝易筋之類, 但無正式交手, 當然旁白都唔可信
反正易筋一二三間一早已經搞到D層次好亂, 再加埋暗黑冰火, 當笑話睇下就算, 我比較在意係既然有呢個榜, 咁風雷傳2個最強武功大賽點解要搞

至於排名, 我懷疑會有同一排名之類, 如果唔係陰世無理由第九

舊 07-25-14, 02:29 PM   #103
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
地中海好似就香咁

舊 07-25-14, 03:04 PM   #104
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
仲有儲了千年老處的童子功,勁過其餘三大神功!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 09:26 PM   #105
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Sar8 查看文章
地中海好似就香咁
宜家擺明係有絕症
睇完呢兩期要讚下牛佬枝筆真係仲有力

其實地中海個角色整體係寫得幾好
係衰格在牛佬果陣福田一役後尾變左地中海無雙
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-14, 02:13 AM   #106
T.K.
很黃很暴力

集結號
有無買完唔撕書,可被封為聖人的強者在此

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-26-14, 10:48 AM   #107
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: teealpha 查看文章
佢真係咁玩的話我家陣堅想CUT左本天下囉頂佢
我上期頂唔住cut了

引用:
作者: T.K. 查看文章
集結號
有無買完唔撕書,可被封為聖人的強者在此
見倒個封面已經唔想試...

引用:
黃玉郎更罕有透露了集團的未來出版大計,今年底會推出新書,同時借新書殺入手機遊戲市場及拍成電影,「今時今日出版漫畫,靠賣書賺錢唔多,但創意出咗嚟, 價值可以好大,所以新作品會嘗試誇界別,新書題材同角色都會適合做埋手機遊戲,亦會準備拍埋電影。」他又稱,玉皇朝已跟中移動合作,其客戶將可在手機上的 玉郎專區欣賞玉皇朝的漫畫,「內地有幾億人嘅市場」,方便跟讀者有直接的互動交流。
方向啱,亦都只係得玉記有能力做,不過以玉記現時既人手質素實在唔睇好.... 「內地有幾億人嘅市場」但人地都係睇開高質素日本ACG啊
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 04:26 PM   #108
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
燒半天
雷祖

老祖真係人又後生又功力又好咗
鉄路人繼續路人吧
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 04:27 PM   #109
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
地中海好似就香咁
今輯書好似冇o個d唔得既預告
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 05:50 PM   #110
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
陰姬連男性氣息都未感受到就愛上王小貓

舊 07-28-14, 07:45 PM   #111
T.K.
很黃很暴力

天醫d夜尿應該有摧情成份
陰姬一聞陣壓味就發姣

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-29-14, 09:51 PM   #112
惡多巴斯
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
天下臨完都仲要揼波鐘拖橋,
劫乜野心呀,真係搵戲做

惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 12:28 PM   #113
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 惡多巴斯 查看文章
天下臨完都仲要揼波鐘拖橋,
劫乜野心呀,真係搵戲做
天下,可一不可再
立cut, 你一定得

第三部爛到喊算
玩殘邪王..算
又黎絕心樣既大佬...算
都係為個結局啫, 依家仲要咁拖?
最慘都係天下仲畫緊班職員,以後點出書?

此篇文章於 07-30-14 01:22 PM 被 Dom031059 編輯。
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 01:30 PM   #114
FREDDY@o@

引用:
作者: Dom031059 查看文章
最慘都係天下仲畫緊班職員,以後點出書?
出新著天下, 每期俾番版權費無刃

舊 07-30-14, 04:42 PM   #115
T.K.
很黃很暴力

再見無名。

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-31-14, 10:39 PM   #116
gingq7

鐵將昂然進入第4部 (應該也是最後一編) 總算知道點解第2部要留番文成

大軍閥真係成日睇到會心微笑跟住又戚戚然
舊 08-01-14, 11:47 AM   #117
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
龍虎門裡面的新任銀護法, 有追貼小鷹的搞笑程度
出場十期已經俾小虎打敗左三次, 再俾保羅伯爵卸到一仆一碌, 十期輸四次真係好難得

舊 08-01-14, 10:06 PM   #118
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: gingq7 查看文章
鐵將昂然進入第4部 (應該也是最後一編) 總算知道點解第2部要留番文成

大軍閥真係成日睇到會心微笑跟住又戚戚然
柴榮現在打單泡,好大機會領便當
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:33 PM   #119
T.K.
很黃很暴力

佢咁耐都未領已經執到,正路都係俾唐朝人搞掂兼聽心事

真龍聽聞廿期完!?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-02-14, 01:16 AM   #120
gingq7

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
柴榮現在打單泡,好大機會領便當
柴榮有歷史之壁, 應該都係果頭近架啦
舊 08-02-14, 02:45 PM   #121
FREDDY@o@

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
龍虎門裡面的新任銀護法, 有追貼小鷹的搞笑程度
出場十期已經俾小虎打敗左三次, 再俾保羅伯爵卸到一仆一碌, 十期輸四次真係好難得
羅剎教批新人好流, 以往通常有新人都派幾個雜魚比佢地虐殺威下, 而家直接送去比小貓殺算數

舊 08-07-14, 10:42 AM   #122
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
估唔到今期平安妹妹被殺了

領便當前講左有個死左幾年o既家姐
吐便當o既人數突然多左個
會唔會係想換女主呢?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 10:54 AM   #123
T.K.
很黃很暴力

唔好講到咁白啦,未買架

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-07-14, 12:02 PM   #124
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
早排已經講過, 但鐵將d故事真係跳得太快, 人物又太少, 鐵路人2父子搞完邊境又要趕下場, 希望滅絕王,赤武佢地唔會又隔幾期火速參戰吧.

龍少又痴盛品儒出GAME 套機械人又要"中国制造", 雖然搵食既野好難講, 但本書我pass硬.

此篇文章於 08-07-14 01:10 PM 被 遊戲人間 編輯。
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 12:37 PM   #125
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
早排已經講過, 但鐵將d事真係跳得太快, 人物又太少, 鐵路人2父子搞完邊境又要趕下場, 希望滅絕王,赤武佢地唔會又隔幾期火速參戰吧.

龍少又痴盛品儒出GAME 套機械人又要"中国制造", 雖然搵食既野好難講, 但本書我pass硬.
我會用純支持港漫心態去比錢!
628 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 02:26 AM

手機版 | APP版