Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-16, 04:14 PM   #3351
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
今次SEED個EVENT算易打,求其出晒D盾SSR就打到,不過最上級打打下出成7,8隻卒都有,搞到LAG到定左格幾秒先郁到,要用清場技清

不過要刷咁多個MISSION先有必SSR,D大佬又RANDOM出,唔知有冇心機刷
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 04:19 PM   #3352
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
我都有定格仲諗住一定hang機
可以auto打都OK既....唔似99LV果D sosad
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 04:21 PM   #3353
yorkyork

註冊日期: May 2010
我一用信賴就定格
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 05:05 PM   #3354
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: yorkyork 查看文章
我一用信賴就定格
我都係,連冇卒時都會定。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 05:17 PM   #3355
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
刷15定10好....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 05:55 PM   #3356
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
有無人試過入game話server接續error, code 係4100000?

連續兩日入吾到game
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 07:35 PM   #3357
ShinDou

引用:
作者: J+1 查看文章
刷15定10好....
由手機版發出
刷左陣10AP,4隻都會出,1陣試下刷5AP,如果4隻都出刷5AP仲好啦
舊 06-09-16, 08:44 PM   #3358
ShinDou

打左3隻閃電拎左跌箱率UP果隻雀了
舊 06-09-16, 10:39 PM   #3359
ShinDou

5AP好似出DUEL多,而家刷緊7AP,好似多數出神盾/BUSTER
舊 06-10-16, 08:06 AM   #3360
ShinDou

掛緊魔神皇帝,唔知點解咁多人用,1起身成88人
舊 06-10-16, 08:20 AM   #3361
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
bird get....可以安心刷5cost了.....

手上冇大範圍攻擊盾結果閣下變成了主力

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 08:27 AM   #3362
ShinDou

魔神皇帝招必打直線咋麻,我仲要冇升必得LV3直接食肥升80LV改爆左

清場技我用緊春香咋,不過都係得LV4必
舊 06-10-16, 08:31 AM   #3363
clie

今次特登俾重高上位,仲配合科無熱血都夠清場
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 08:37 AM   #3364
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今次mvp一定係重高兩珠兩行清卒冇難度...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 09:17 AM   #3365
ShinDou

DUEL都30隻了

爭神盾同BUSTER,暫時神盾57隻,BUSTER23隻,應該刷AP7最好﹖
舊 06-10-16, 12:19 PM   #3366
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇黎刷5先,之後15,之後7....

http://wiki.dengekionline.com/srw-x/...9A%8A%E3%80%8D
由手機版發出
舊 06-10-16, 12:27 PM   #3367
ShinDou

咁應該唔駛刷5AP,DUEL打其他都成日出,而且佢要30隻姐,好快夠

閃電我都冇刷15AP,我15AP淨係齊左箱就去打10AP,刷左陣就有3隻

之前狂刷7AP,暫時96神盾,32BUSTER,BUSTER好少出

而家試下刷番15AP先

15AP真係易出好多BUSTER,打夠100隻神盾了,而家BUSTER38隻,爭12隻

此篇文章於 06-10-16 12:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-10-16, 02:50 PM   #3368
ShinDou

終於夠數,必SSR飛中射維納斯A,好似好廢下
舊 06-10-16, 03:20 PM   #3369
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
終於夠數,必SSR飛中射維納斯A,好似好廢下
師兄會不會太神,咁快完成,我爆左3水打10AP,連一隻閃電都見不到

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 03:20 PM   #3370
ShinDou

引用:
作者: 書仔 查看文章
師兄會不會太神,咁快完成,我爆左3水打10AP,連一隻閃電都見不到
今日放假得閒就打,應該爆左十零支水

閃電打15AP成日出
舊 06-10-16, 03:23 PM   #3371
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: ShinDou 查看文章
今日放假得閒就打,應該爆左十零支水

閃電打15AP成日出
我見師兄昨天說10AP出,所以走左去打10AP,咁我現在轉打15AP了

舊 06-10-16, 03:25 PM   #3372
ShinDou

引用:
作者: 書仔 查看文章
我見師兄昨天說10AP出,所以走左去打10AP,咁我現在轉打15AP了
10AP會出,不過感覺15AP出得仲多,同埋15AP唔會出DUEL,好刷D

俾我重新打1次既我會狂刷15AP夠BUSTER先打番落去,應該慳好多
舊 06-10-16, 03:48 PM   #3373
J+1
望過黎呀!!!!!!

我5都出過一隻
由手機版發出
舊 06-10-16, 04:57 PM   #3374
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: J+1 查看文章
我5都出過一隻
由手機版發出
人品,我就是最缺這樣野,所以真的不喜歡

舊 06-10-16, 05:11 PM   #3375
yorkyork

註冊日期: May 2010
次次活動都要睇運嫁啦,
睇下佔比重多定少
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:14 PM

手機版 | APP版