Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-16, 03:57 PM   #2126
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: yorkyork 查看文章
電擊個無課攻略其實幾靈異,
次次冇課強敵活動都凸強4,
抽既機又會係成日岩用
如果係烏冬嗰個就唔係,佢做測試主要係用friend 機。
不過其他friends account 係啲乜account 就唔知喇。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 04:52 PM   #2127
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
第一波都頂唔住,果然100石係呃人嘅...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 05:29 PM   #2128
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
100石GOT
無腦跟官網即可
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 06:05 PM   #2129
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
無咁多80無COST無左100石
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 08:12 PM   #2130
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 元首KFC 查看文章
100石GOT
無腦跟官網即可
師兄,可否貼陣來參考下

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 08:25 PM   #2131
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: 書仔 查看文章
師兄,可否貼陣來參考下
舊 02-28-16, 08:25 PM   #2132
Crazy Gamer

引用:
師兄,可否貼陣來參考下
完來講個陣.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 09:00 PM   #2133
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
小弟就系冇強Sazabi,睇黎呢100石同小弟無緣

舊 02-28-16, 09:59 PM   #2134
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟就系冇強Sazabi,睇黎呢100石同小弟無緣
唔駛強沙,任何一隻沙煞比都有一珠吹飛技
另外,SSR Z同UC GETTER1都有吹飛
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 10:27 PM   #2135
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: clie 查看文章
唔駛強沙,任何一隻沙煞比都有一珠吹飛技
另外,SSR Z同UC GETTER1都有吹飛
然而吹飛技沒甚麼意義, 只是一珠技易連5下必殺就可以吧了
突爆強沙能入隊當然是因為全拳buff和高攻高防唔易死啦

綜合經驗, 全隊無突爆最好都有突三比較穩,
要一隻不屈或鐵壁擋第一wave boss
二wave boss要剛好出到熱血max 必殺omega殺掉
三wave 時只要4只拳在場就好, 卒仔唔洗殺掉, 只要擋住卒子等boss出場, 就可一發逆轉拳清卒打boss回拳珠, 我打時剛好可連放三下必殺秒殺 boss
舊 02-28-16, 10:57 PM   #2136
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
然而吹飛技沒甚麼意義, 只是一珠技易連5下必殺就可以吧了
突爆強沙能入隊當然是因為全拳buff和高攻高防唔易死啦

綜合經驗, 全隊無突爆最好都有突三比較穩,
要一隻不屈或鐵壁擋第一wave boss
二wave boss要剛好出到熱血max 必殺omega殺掉
三wave 時只要4只拳在場就好, 卒仔唔洗殺掉, 只要擋住卒子等boss出場, 就可一發逆轉拳清卒打boss回拳珠, 我打時剛好可連放三下必殺秒殺 boss
想請教下其實幾多隻開熱血好?除左強創聖,其他都用返根性/鐵壁等等系咪會好d?

舊 02-28-16, 11:34 PM   #2137
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
想請教下其實幾多隻開熱血好?除左強創聖,其他都用返根性/鐵壁等等系咪會好d?
我覺得係
舊 02-29-16, 12:11 AM   #2138
元首KFC
炸鷄好吃

4箱齊全得10券
舊 02-29-16, 12:58 AM   #2139
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
靠the world終於s到-.-
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-16, 01:00 AM   #2140
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: ryvius123 查看文章
靠the world終於s到-.-
我the world到wave3仲磨緊

last隻zeta殘血好彩拉得走, 終於過關

此篇文章於 02-29-16 01:12 AM 被 heyman774 編輯。
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-16, 02:39 AM   #2141
元首KFC
炸鷄好吃

ssr維納斯突一
舊 02-29-16, 10:20 AM   #2142
clie

註冊日期: Dec 2001
棄已放
俾多日或者會試,得太少時間
而且無儲開C 機,唔夠COST
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-16, 11:25 AM   #2143
書仔
Game Master
路人一名

棄已放X2
我同上面那個師兄一樣陣,但都過不到,只能怪我的控機技術太差了

舊 02-29-16, 11:29 AM   #2144
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

用THE WORLD可能解決一切
舊 02-29-16, 11:30 AM   #2145
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: ryvius123 查看文章
用THE WORLD可能解決一切
敢問師兄,甚麼是THE WORLD

舊 02-29-16, 11:32 AM   #2146
Crazy Gamer

終於苦戰終日下, 燒成30支水成功無BUG技S RANK通關~~~~~

其中十幾支係用來升番隻C維納斯, 之前唔記得幾時當肥食應急之後唔記得升番......
舊 02-29-16, 11:36 AM   #2147
Crazy Gamer

引用:
BUG技, 暫停中照送虹珠, OMEGA隨便連.
我試驗過, 要成功開到都唔係咁易.
舊 02-29-16, 11:36 AM   #2148
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
終於苦戰終日下, 燒成30支水成功無BUG技S RANK通關~~~~~

其中十幾支係用來升番隻C維納斯, 之前唔記得幾時當肥食應急之後唔記得升番......
師兄的恆心,小弟只能用得服字來形容

舊 02-29-16, 11:37 AM   #2149
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
上一頁有講, 用時間停止系必殺(如SSR GGG, 創聖強, 二號機, GUNBUSTER等) 在大約出完必殺按暫停, 等戰艦不停派彩珠比你, GUNBUSTER比較易判定到, 在出招時不斷暫停, 大約停到殺死人出珠停就OK等佢派珠到滿啦
舊 02-29-16, 11:37 AM   #2150
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
BUG技, 暫停中照送虹珠, OMEGA隨便連.
我試驗過, 要成功開到都唔係咁易.
咁算了,今次我當派20石,而不是120石就算了

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:02 AM

手機版 | APP版