Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
ShinDou 03:32 PM 05-15-16
我反而覺得特大要後期升爆武同人先勁,用過個FD1下都扣人2萬幾,3下就打左人7萬幾,再用埋自己D特大基本上好多大佬都1TURN秒左

我自己果把神弓都係得LV20,鍛煉20,每HIT2千,1SET 5HIT,出3次就扣左3萬

1萬補得3千太少,30幾40LV D卒好容易就打你差唔多1千1下,3隻打你都3千啦,只係捱多1TURN

仲有個重點係,有全體特大既話BOSS戰唔駛打卒,好多時D卒都會晒你一兩TURN先普攻殺得到1隻,但有特大招基本上1開波就會打大佬,D卒力細都唔細得過大佬好多,變相俾人扣少左
肥雞 04:07 PM 05-15-16
鍛煉值究竟代表D咩??
Dyhalt Rushifar 04:10 PM 05-15-16
睇你戰法係點。
三四TURN,幾萬DAMAGE唔難有,而且三千血兩次即係6千連埋雷妹回血同BOSS中麻痺盲目等,唔夠LV既持久戰中,在下覺得好難用特大去比。
打BOSS冇辦法快殺就一定係清卒先架啦,有回復都唔係由佢地喺度咁浪漫下嘛…

順便修正一下,個別BOSS會中凍結同石化,印象日曜龍BOSS好似中過。

作者: 肥雞:
鍛煉值究竟代表D咩??
每1點+攻同魔各3
ShinDou 04:34 PM 05-15-16
補3千可以捱多3TURN既話,即係人地每TURN幾隻夾埋只扣你1千,但你有1萬HP,我就覺得應該係打緊D低LV關

我岩岩打主線LV28推獎隻大佬都俾佢打1下1千,不過D卒唔知扣我幾多,因為1開波秒晒

我而家 LV38女主,39雷妹,37雷法,35黑騎,HP同戰力都係1萬5百度

呢兩個網2把神劍排名都由SS跌左去A

https://game8.jp/valkyrieanatomia/risemara

http://altema.jp/valkyrieanatomia/risemara
Dyhalt Rushifar 04:43 PM 05-15-16
作者: ShinDou:
補3千可以捱多3TURN既話,即係人地每TURN幾隻夾埋只扣你1千,但你有1萬HP,我就覺得應該係打緊D低LV關

我岩岩打主線LV28推獎隻大佬都俾佢打1下1千,不過D卒唔知扣我幾多,因為1開波秒晒

我而家 LV38女主,39雷妹,37雷法,35黑騎,HP同戰力都係1萬5百度
在下打唔入帝國打緊迷妄5練功推獎39,隻坦克BOSS一下大概500-700,盲咗有機會冇擋都係幾十…
由於在下分散練功(唔駛同在下講效率,一早知道會輸晒),目前女主45、探索35、黑騎33同屍女33,雷妹40不過掛咗上天。
HP戰力10400左右…堅冇抽野運,一把6星大劍都冇…
小嘉 06:07 PM 05-15-16
我升晒武器到20LV先再推LV...

20打後唔打高級應該升唔到
Dyhalt Rushifar 06:49 PM 05-15-16
作者: 小嘉:
我升晒武器到20LV先再推LV...

20打後唔打高級應該升唔到
講起打升武LV,營運都幾風趣…
未改
中級 LV30 - 一定係鐵咁滯
改完
中級 LV25 - 一半木一半鐵。要一定係鐵就打LV40…
到底係咩門子既門檻下降,在下要木既,打初級已經有啦…
小嘉 06:49 PM 05-15-16
雙木鎚都成日出
都痴線
我要木鎚使Q打中級
ShinDou 07:10 PM 05-15-16
都係覺得肥關改前改後都係搵笨,我都係就升RANK前帶埋探索佬入去探1轉就算,其實升鍛鍊分分鐘易過武器LV,鍛鍊60都加左180攻,都唔少
Celes 07:55 PM 05-15-16
都係覺得肥關改前改後都係搵笨,我都係就升RANK前帶埋探索佬入去探1轉就算,其實升鍛鍊分分鐘易過武器LV,鍛鍊60都加左180攻,都唔少
玩左咁耐都唔知咩係鍛鍊值,點鍊?
今日打中級gate, 無好既副隊打唔贏4層d,最後個大劍黑妹下下2千幾又冇朋友奶弓用⋯⋯
第二次再打完左3層即quit攞返粒4星orb算。
ShinDou 08:20 PM 05-15-16
作者: Celes:
玩左咁耐都唔知咩係鍛鍊值,點鍊?
今日打中級gate, 無好既副隊打唔贏4層d,最後個大劍黑妹下下2千幾又冇朋友奶弓用⋯⋯
第二次再打完左3層即quit攞返粒4星orb算。
鍛鍊要食鍛鍊石

https://game8.jp/valkyrieanatomia/useful/59129

暫時淨係知肥關探索會出3/4/5星鍛鍊石

我淨係打過1次SERAPHIC GATE,果陣廿幾LV過唔到中級,而家都唔太諗住試,佢要刷RANKING真係冇咩性趣
Celes 09:34 PM 05-15-16
鍛鍊要食鍛鍊石

https://game8.jp/valkyrieanatomia/useful/59129

暫時淨係知肥關探索會出3/4/5星鍛鍊石

我淨係打過1次SERAPHIC GATE,果陣廿幾LV過唔到中級,而家都唔太諗住試,佢要刷RANKING真係冇咩性趣
Thanks. 咁耐都未見過鍛練石。
出左セGATE無得靠朋友之後間接迫人課金抽⋯⋯
天子 01:45 AM 05-16-16
鍛煉值要點升../?
小嘉 08:39 AM 05-16-16
夠5000 石再抽 ev pool 雙5星

佢ev pool 都好難中下
Dyhalt Rushifar 09:46 AM 05-16-16
作者: 天子:
鍛煉值要點升../?
去片

Hawk 10:15 AM 05-16-16
有冇攪錯呀? 極級肥關都重跌2*鎚, 哩隻咩game嚟...
ShinDou 10:19 AM 05-16-16
咁快打到極級肥,要幾多lv戰力先夠打?
小嘉 10:24 AM 05-16-16
作者: Hawk:
有冇攪錯呀? 極級肥關都重跌2*鎚, 哩隻咩game嚟...
20lv 打後2級鎚食1隻都升唔到1lv

果然下修,連鎚都下修埋
Hawk 10:26 AM 05-16-16
我女神4x, 其他40到, 其實係夾硬試打我con咗1次, 因為唔記得用朋友清兵仔, 佢地下下過千....boss得1隻反而唔難打, 有毒武冰武石化果啲記得帶, 好好用
Dyhalt Rushifar 10:45 AM 05-16-16
作者: Hawk:
越級挑戰冇好結果…
反而今朝打高級出3星鎚。

好彩日曜果D BOSS會照異常,唔係真係40都過唔到…
Hawk 08:53 PM 05-16-16
再越級打極肥, 今次用咗朋友弓, 清哂前面大部份兵仔, 打boss真係冇乜難度, 全員平均40lv左右已經夠打, 記得帶雷法同狀態武打就得, 今次跌1粒4*同2*肥, 俾lv30神劍食升1...
小嘉 10:01 PM 05-16-16
佢唔改個升級exp 真係咪得打
肥雞 10:11 PM 05-16-16
真係唔捨得用AP打肥關....但係唔打又升唔到把武
小嘉 10:14 PM 05-16-16
升到lv20算啦

根本打黎就蝕又反智...
ShinDou 10:21 PM 05-16-16
我都係當燒AP先入去打肥關

例如升RANK前仲有AP剩就帶探索佬入去探索

又或者返工忙得濟搭車果陣行幾轉極速燒晒D AP佢算

咁樣感覺會好D
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面