Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
收藏品討論版>超合金討論區 IV
tung999 07:19 PM 03-20-14
mk 5點walkin 618連特典
799唔好去搶-口-....
flpchoho 07:28 PM 03-20-14
作者: tung999:
mk 5點walkin 618連特典
799唔好去搶-口-....
所以我等再版算or回返去6百幾先入手
799我比唔落手
野良猫 09:29 PM 03-20-14
嗚哇~
隻特典手有一點白點
不是藍星人 05:05 PM 03-21-14
剛剛我個 fd 出去睇有 d 地方 799 加特典要加多 150
亦有 750 連特典
wailala19 06:19 PM 03-21-14
今日好似連$7XX既現貨都見唔到.....大圍$8XX....點買呀
flpchoho 06:44 PM 03-21-14
作者: wailala19:
今日好似連$7XX既現貨都見唔到.....大圍$8XX....點買呀
真係咁多人要
clie 08:43 PM 03-21-14
前年GGG咪又係咁,一年後正常價
LonelyBlue 09:31 PM 03-21-14
琴晚無訂七百五照入
出得好過ggg太多
不論設計同QC, 最緊要無股關節鬆既問題
係腳掌怪怪地, 同埋對翼收埋有D TRICKY位

往後無特典應該會平番D
kyo353 09:32 PM 03-21-14
作者: LonelyBlue:
琴晚無訂七百五照入
出得好過ggg太多
不論設計同QC, 最緊要無股關節鬆既問題
係腳掌怪怪地, 同埋對翼收埋有D TRICKY位

往後無特典應該會平番D
腳掌有得整, 可以拉出小腿外側提高接地性
對翼我真係玩左好耐都唔識收...
野良猫 09:38 PM 03-21-14
作者: kyo353:
冇睇說明書打開、收過一次
之後跟書整,收唔番

俾外面第二塊翼卡住咗
Dangerous-boy 10:22 PM 03-21-14
無訂、昨天又剛巧唔得閑去買;覺得9,975円對回$780這個價是可以接受,所以照入!

作者: kyo353:
作者: 野良猫:
冇睇說明書打開、收過一次
之後跟書整,收唔番

俾外面第二塊翼卡住咗
我整咗半個鐘才能正常地打開和收埋對翼....

另外隻GGGG好多地方都好尖,玩時刺到我好鬼痛!
GN00508771 10:58 PM 03-21-14
作者: Dangerous-boy:
無訂、昨天又剛巧唔得閑去買;覺得9,975円對回$780這個價是可以接受,所以照入!

我整咗半個鐘才能正常地打開和收埋對翼....

另外隻GGGG好多地方都好尖,玩時刺到我好鬼痛!
同MB隻DESTINY比已經冇咁尖了
wailala19 12:31 AM 03-22-14
作者: 不是藍星人:
剛剛我個 fd 出去睇有 d 地方 799 加特典要加多 150
亦有 750 連特典
宜家有$750連特典我都制
DevilElvis 01:20 AM 03-22-14
對翼咁平開好怪.......
柚原このみ 01:55 AM 03-27-14
剛剛至拆隻GGGG出黎玩,呢六舊真係抵到爛,超滿足bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Dangerous-boy 08:32 PM 05-02-14
『映画 クレヨンしんちゃん ガチンコ!逆襲のロボとーちゃん』公開記念 &「スーパーロボット超合金 超電導カンタム・ロボ」発売記念 中島かずき×ムトウユージ クリエイター対談 <2>
rikkusama 12:46 PM 05-06-14
唔該想問6月出果隻無咀貓合金會幾多號出? THZ
魔璃 10:21 AM 05-07-14

http://tamashii.jp/special/tots_robo/

怪盜小G 11:03 AM 05-07-14
幾時會有天空樹ロボ
Dangerous-boy 07:58 PM 05-09-14
幻の主役機「レイズナーMARK II」、ファンの声を集めて奇跡の商品化!
wailala19 07:59 PM 05-09-14
我想哭了
mikemike 10:52 PM 05-09-14

根德姆鐵拳

根德姆回力標
Hunter 04:04 PM 05-10-14
終於有合金魂勇者王GGG灰模睇
必買

左右手調轉左

Gundam MK-2 11:25 PM 05-10-14
隻勇者王咁Q巨大
mikemike 11:32 PM 05-10-14
作者: Gundam MK-2:
隻勇者王咁Q巨大
好明顯是25000-30000yen
標籤:超合金魂
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面