Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-29-12, 01:00 AM   #1
cloud
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
女性會點睇一個會留淚既男人

可能社會覺得男人喊係弱者
但如果呢個男人一觸動到佢最傷感情緒就會喊.....
你地又點睇?
仲之佢唔會係唔係都喊果D

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 02:24 PM   #2
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: cloud 查看文章
可能社會覺得男人喊係弱者
但如果呢個男人一觸動到佢最傷感情緒就會喊.....
你地又點睇?
仲之佢唔會係唔係都喊果D
好正常,我都好愛喊,無乜問題
但唔好係人大班人面前喊就好

利申,我係男
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 02:26 PM   #3
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
中三之後未喊過
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 02:31 PM   #4
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
睇下位女士本身中唔中意位男士啦~
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-12, 04:20 PM   #5
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
唔好向佢面前喊
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 11:56 AM   #6
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
傷心的眼淚通常都唔會被看見
被看見的眼淚都是感動的眼淚
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 12:17 PM   #7
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
最重要既係原因

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 03:49 PM   #8
raidou
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
睇原因啦

唔會話喊就唔得
男人都係人o丫
raidou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 11:08 PM   #9
大企鵝
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2006
前幾年我啱啱死左隻貓果陣,我對住個frd講電話都喊到劏豬咁。
大企鵝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-12, 04:12 PM   #10
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
我都好眼淺好易想喊,但最多都係眼濕濕,好少會落淚...咁計唔計

論壇跳轉

現在的時間是 02:29 AM

手機版 | APP版