Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-01-12, 11:23 AM   #726
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
唔跌咪勁lor
霸王70% 咪即係征霸尾/皇帝
12連勝輸比依個人,仲要打2次輸2次...

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120229205616

睇機鋪名唔通依個係...
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:24 AM   #727
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: kev00269270 查看文章
b神搵到時間去打未?

20戰15勝後場場都對到硬野(勝率70%以上果d)
打左1舊1個%都升唔到...
神在那兒?
你推大練兵太爽0既下場, 唔跌已經好好

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
唔跌咪勁lor
霸王70% 咪即係征霸尾/皇帝
大練兵對99証臥龍, 未入game就灰0左

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:25 AM   #728
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
呢d野一向都係早買早享受, 遲買平兩舊架啦
有咩係唔會depreciate? 何況一張咭
睇開d啦

引用:
作者: LR猫 查看文章
bb2.7多咗好多新嘢
BB已引退...
多左新野都冇咩興趣打了...
可能遲d你地打完覺得堅好玩之後先打番下算

三國半引退, bb引退, 高達 頭D JB 又勁少打... E+少左好多時間去機舖了...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:28 AM   #729
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: b_boy 查看文章
我諗佢係想講起腳射波, 放假去打機換卡

儲0既怕乜值崩, 儲黎賣就話姐
& 送ex卡向來都係海外玩家少數福利黎
遠0既有2代bb呂布, 肌肉尚香, 近0既有大喬, 之後仲有大會的話, 送ex關帝都唔出奇啦

張ex大喬當年我係日本秋記行0左半日先搵到, 仲要係本漫畫0既2,3倍價格買番黎
唔係怕唔怕,值崩唔只表面價值,
連收藏價值都崩埋喇

ex大喬呢d有平行貨既,就更加冇得比喇www

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
睇開d啦
但今次個depreciation係人為

此篇文章於 03-01-12 11:30 AM 被 寫輪眼 編輯。
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:28 AM   #730
6eo
美波様!

其實我覺得對到高勝率既唔使點理... 大家開張新ic都實有呢d勝率, 當然唔計百幾勝0敗個d啦
比d信心同氣勢, 大叫 等我打死你呢d初心者狩 咁就會贏架啦
輸人唔輸陣
舊 03-01-12, 11:29 AM   #731
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
你唔明d dvd同書個價,同宜家既分別
仲有個access,家陣變左普天同慶

p.s.係買card 送書/dvd, 唔係掉轉咯
我講真的, 張卡等於黑白卡, 動機上已經係當係最低成本的增品.

你出發點係買卡送書..., 但現實肯定是出書/DVD時係為了增加該書/DVD消售才出張卡.
張卡成本及外觀...等於一張黑白卡+掛一個EX光環.
上次雲蒸見張高橋留美子亦派, 張雷神関羽命運我相信亦一樣. 有心做限定張卡唔會咁孤寒做黑白卡質素.

舊 03-01-12, 11:29 AM   #732
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
睇開d啦

BB已引退...
多左新野都冇咩興趣打了...
可能遲d你地打完覺得堅好玩之後先打番下算

三國半引退, bb引退, 高達 頭D JB 又勁少打... E+少左好多時間去機舖了...
d時間去咗邊?

bb我見到有啲180度轉身咁咋
我都無打算復出

三國我半引退咗好耐
係上個月先打得多返啲

今個月睇下衝唔衝擊到征霸
之後又引退了

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:30 AM   #733
abingo
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: kev00269270 查看文章
12連勝輸比依個人,仲要打2次輸2次...

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120229205616

睇機鋪名唔通依個係...
我諗唔到呢間機鋪有咩勁人

n年前某天帝有張ic叫松井玲奈
不過無打好耐

舊 03-01-12, 11:30 AM   #734
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
其實我覺得對到高勝率既唔使點理... 大家開張新ic都實有呢d勝率, 當然唔計百幾勝0敗個d啦
比d信心同氣勢, 大叫 等我打死你呢d初心者狩 咁就會贏架啦
輸人唔輸陣
霸者既80% 勝率都仲ok

霸王開始真係幾難打

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:36 AM   #735
6eo
美波様!

引用:
作者: abingo 查看文章
我諗唔到呢間機鋪有咩勁人

n年前某天帝有張ic叫松井玲奈
不過無打好耐
我其實想問好耐, 你係咪GM?
引用:
d時間去咗邊?

bb我見到有啲180度轉身咁咋
我都無打算復出

三國我半引退咗好耐
係上個月先打得多返啲

今個月睇下衝唔衝擊到征霸
之後又引退了
我都唔知w
工作 / psp 掛...?

咁又叫引退
我呢d打極都升唔到就引退者
你一打機升十個証點同你比

上個月名聲得13x, 真係越黎越少了....
舊 03-01-12, 11:38 AM   #736
abingo

註冊日期: Feb 2012
引用:

我都唔知w

咁又叫引退

比你發現左wwww

舊 03-01-12, 11:39 AM   #737
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:

我都唔知w

咁又叫引退

原來名聲13x已經半引退

咁我應該引退咗好耐

我今個月覺得打得多都係得16x
我今個月都係升咗八個証啫

鏟手遊保平安
舊 03-01-12, 11:42 AM   #738
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: wayne123789 查看文章
我講真的, 張卡等於黑白卡, 動機上已經係當係最低成本的增品.

你出發點係買卡送書..., 但現實肯定是出書/DVD時係為了增加該書/DVD消售才出張卡.
張卡成本及外觀...等於一張黑白卡+掛一個EX光環.
上次雲蒸見張高橋留美子亦派, 張雷神関羽命運我相信亦一樣. 有心做限定張卡唔會咁孤寒做黑白卡質素.
黑白同成本,世嘉唔會咁咁掛勾咯...
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:43 AM   #739
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
八証巨巨

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:45 AM   #740
6eo
美波様!

引用:
原來名聲13x已經半引退

咁我應該引退咗好耐

我今個月覺得打得多都係得16x
我今個月都係升咗八個証啫
半年前我仲係200-24x 一個月架
之後10月開始慢慢由 18x -> 15x -> 12x/13x ...
打少左一半仲唔係半引退?

8個
貓哥屈機

引用:
作者: abingo 查看文章
比你發現左wwww
個名太易估wwwwwwwww
舊 03-01-12, 11:51 AM   #741
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
半年前我仲係200-24x 一個月架
之後10月開始慢慢由 18x -> 15x -> 12x/13x ...
打少左一半仲唔係半引退?

8個
貓哥屈機

個名太易估wwwwwwwww
有人今個月由44升到64喎
雖然佢打咗6XX場(唔係聲望,係場數)

鏟手遊保平安
舊 03-01-12, 11:54 AM   #742
b_boy
↘呆~

引用:
有人今個月由44升到64喎
雖然佢打咗6XX場(唔係聲望,係場數)
7張ic

淯底可保一世平安
舊 03-01-12, 11:58 AM   #743
Ralf
武神達人...

註冊日期: Jan 2003
引用:
7張ic
x2

我的交換帖
Ralf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 12:11 PM   #744
seks

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDseks
引用:
7張ic
我一年都未必打到7張IC
seks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 12:17 PM   #745
b_boy
↘呆~

其實個topic回數係咪有錯?
IX(9) > XV(15)

中間無0左6個號碼

淯底可保一世平安
舊 03-01-12, 01:04 PM   #746
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
APM已經換晒,觀廣未有得換.....係咁...我換左兩張咁大把...

舊 03-01-12, 01:15 PM   #747
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Norm 查看文章
APM已經換晒,觀廣未有得換.....係咁...我換左兩張咁大把...
咁快?唔洗入錢淨係開卡已經ok?
想拎多張唔通要去荃金?
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 01:24 PM   #748
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
其實個topic回數係咪有錯?
IX(9) > XV(15)

中間無0左6個號碼
今回係49回
正式啲應該係XLIX(50-10+10-1)

依我玩嘢家係IL(50-1)
邏輯上無錯但可能唔啱規矩( ´ ▽ ` )ノ

之前用緊xxxx去代表40
中途比我改返

鏟手遊保平安

此篇文章於 03-01-12 01:31 PM 被 LR猫 編輯。
舊 03-01-12, 01:33 PM   #749
b_boy
↘呆~

引用:
今回係49回
正式啲應該係XLIX(50-10+10-1)

依我玩嘢家係IL(50-1)
邏輯上無錯但可能唔啱規矩( ´ ▽ ` )ノ

之前用緊xxxx去代表40
中途比我改返
但你睇下之前D期數啦IX(9)下一期係XV(15), 跳0左6期, 今期實質係43咋

淯底可保一世平安
舊 03-01-12, 01:34 PM   #750
b_boy
↘呆~

美國佬乜都無, 阿姐阿叔乜都唔知

淯底可保一世平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
IL-2: Sturmovik: Birds of Prey (1C Company) neo 電視遊戲討論版 7 10-22-09 11:15 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 02:54 AM

手機版 | APP版