Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-18, 03:30 PM   #776
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
https://www.mercurynews.com/2018/02/...win-over-suns/

懶人包:大腸唔好小題大做啦,你先讓自己唔好輸25+既分數再講

此篇文章於 02-14-18 03:41 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 04:01 PM   #777
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
係呀,其他對手steve kerr未必咁做
但試野梗係搵弱隊去試啦
冇話唔尊重,不過就係貪你夠弱
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 04:18 PM   #778
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
Miller聽到輸咁多場雙位數,仲有6場30分以上
即刻覺得[X!,咁垃圾講都哂9氣,尊重係靠自己贏返來]

舊 02-15-18, 10:44 AM   #779
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
Webber argued the Suns’ reaction “shows to me that you were on those teams that got trophies for just coming to the tournament.” Miller laughed and then interjected: “participation trophies!”

“Are you kidding me?” Miller said. “Get on a line and do a suicide and shut up. Are you kidding me, man?”
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 11:40 PM   #780
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
浪射兄弟打勇士真係每幾次就爆一次seed

舊 02-18-18, 04:59 PM   #781
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
今年 3 分同入樽賽都算精彩,mitchell 真係幾跳得
佢最靚係跳過 kevin hart 個球,其實唔駛叫佢地踎低都得啦 ... 佢跳得勁高
但全晚最正我覺得係 dennis smith jr. 個球,過腳轉手

最尾 mitchell 個球 VC 入樽唔錯,但一拍埋原版真係差好遠 ...
我諗有排都唔會見到另一個 VC 級數的出現 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 06:23 PM   #782
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
今年 3 分同入樽賽都算精彩,mitchell 真係幾跳得
佢最靚係跳過 kevin hart 個球,其實唔駛叫佢地踎低都得啦 ... 佢跳得勁高
但全晚最正我覺得係 dennis smith jr. 個球,過腳轉手

最尾 mitchell 個球 VC 入樽唔錯,但一拍埋原版真係差好遠 ...
我諗有排都唔會見到另一個 VC 級數的出現 ...
Zach LaVine 同 Aaron Gordan 嗰屆都算入到經典之戰

爆發力當然 VC 勁,但我覺得 LaVine 姿勢優雅啲。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 09:47 AM   #783
Penny仔

今年all star 打認真波...
舊 02-19-18, 10:27 AM   #784
6eo
美波様!

3分賽Booker 28分

引用:
作者: Greenhead 查看文章
Zach LaVine 同 Aaron Gordan 嗰屆都算入到經典之戰

爆發力當然 VC 勁,但我覺得 LaVine 姿勢優雅啲。
2016年真係好經典, 我覺得應該AG同ZL兩個平分個獎

VC個時D入樽雖然創意同難度唔算最高, 但個動作流暢度同力量真係過咁多年睇都係覺得好難超越到

今年個個我覺得Nance既入樽好似好過mitchell少少
舊 02-19-18, 02:43 PM   #785
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Penny仔 查看文章
今年all star 打認真波...
對比以前個 d 防守都仲係差好遠,但經過上年個個超垃圾明星賽後
今年呢個真係收貨
最後一擊 curry 唔一接波即射就己經再無位 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-18, 12:23 PM   #786
Penny仔

有D說話真的不能亂說....
希望Butler唔係咩大傷
舊 02-25-18, 01:26 AM   #787
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
Jokic好顛…身為一個中鋒交d波靚到…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 08:06 PM   #788
Penny仔

估唔到Blake Griffin同Pistons 蜜月期咁短暫
近7場輸6場

另一邊大飛殺返上去西岸第八

結論logo man又贏.....
舊 03-01-18, 02:26 PM   #789
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
估唔到Blake Griffin同Pistons 蜜月期咁短暫
近7場輸6場

感覺上Blake Griffin已經冇貨咁...已經不能再稱之為super star級球員
可能傷患太多...
舊 03-01-18, 04:08 PM   #790
6eo
美波様!

引用:
作者: kin~kin 查看文章
Jokic好顛…身為一個中鋒交d波靚到…
仲要有外投有高度, 完全係全能型中鋒, 又後生, 黎緊前途無可限量

引用:
近7場輸6場

一路都覺得PISTON咁摶唔算抵...
始終個人都係覺得BG同鼓佬唔算係一個緊急關頭可以擔大旗既球員

引用:
作者: kin~kin 查看文章
感覺上Blake Griffin已經冇貨咁...已經不能再稱之為super star級球員
可能傷患太多...
計時炸彈... 近幾年playoff佢都好似無試過打得哂...
舊 03-02-18, 05:38 PM   #791
Penny仔

Randle 竟然都有覺醒的一天啊.......
Btw 我頂你Lakers 而家唔夠人用都唔肯出Deng
舊 03-02-18, 11:09 PM   #792
6eo
美波様!

引用:
Randle 竟然都有覺醒的一天啊.......
Btw 我頂你Lakers 而家唔夠人用都唔肯出Deng
有冇2年無出過?
舊 03-03-18, 11:28 AM   #793
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS

curry今年真係多小傷
又扭親
仲要係中自己人招g19:

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 03-03-18, 11:30 AM   #794
Penny仔

引用:
作者: 搖搖 查看文章
又扭親

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
當還債

雖然westbrook冇傷
由手機版發出
舊 03-03-18, 09:24 PM   #795
Penny仔

Rubio 係咪得罪左佢?

不過Butler 個腦無疑係裝屎的
Teague 撞飛人就有reason?
舊 03-04-18, 07:21 PM   #796
Penny仔

榮叔唔識點樣炒罰球sosad
今季火箭的確好危險,揾埋一堆好用既3d配合
連防守都改善埋

另一邊箱馬刺好似有d危險了....
由手機版發出
舊 03-04-18, 10:04 PM   #797
6eo
美波様!

引用:
作者: 搖搖 查看文章
又扭親
仲要係中自己人招g19:

所以我信zaza對kawhi同wb個兩下都唔係有心

話雖如此, 誤殺都係罪黎既...

引用:

Rubio 係咪得罪左佢?

不過Butler 個腦無疑係裝屎的
Teague 撞飛人就有reason?
盲撐隊友...

teague其實一向都無咩品, 係pacer個時都已經係咁
引用:
榮叔唔識點樣炒罰球sosad
今季火箭的確好危險,揾埋一堆好用既3d配合
連防守都改善埋

另一邊箱馬刺好似有d危險了....
由手機版發出
應該都係harden拎mvp啦今年

完全唔知Kawhi發生咩事...
隊波今年比我感覺係青黃不接 同好似係到練緊波咁...

此篇文章於 03-04-18 10:08 PM 被 6eo 編輯。
舊 03-05-18, 11:24 AM   #798
Penny仔

Kobe贏左奥斯卡
雖然生涯冇6冠,但多人地一座奥斯卡
由手機版發出

此篇文章於 03-05-18 11:29 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 03-05-18, 11:29 AM   #799
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
遲啲客串埋電視劇,會唔會全面進軍演藝圈

舊 03-08-18, 03:44 PM   #800
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

火箭連勝17場了…

係咪差唔多時候可以俾Harden、CP3輪休下

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 06:32 PM

手機版 | APP版