Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-16, 07:39 PM   #901
skywind258
Junior Member

註冊日期: Feb 2016
我無野好講,只是用$100

skywind258 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 07:51 PM   #902
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 拓飛 查看文章
想問下kotoko同ALTIMA唱左咩歌
淨係識蘿球社同accel world兩首
神無月的 re sublimity

舊歌好似冇咩人識...
如果唱 shooting star 會唔會 dead air
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 08:20 PM   #903
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
Stooting star 好
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 08:23 PM   #904
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
cosplayきらり抽中杏紙板真係笑左

見到はらみー
我好滿足

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 08:42 PM   #905
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
唱re sublimity仲諗住會唱埋face of fact
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 08:47 PM   #906
kusee
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
今日好彩坐到係頭2行 (Kotoko x ALTIMA , CC 內田彩)
Kotoko x ALTIMA 唱左11首好正, 只知道都係歌夏娜同加速世界)
內田彩唱左3首唱得幾好
有無人有歌List? THX

舊 02-20-16, 09:13 PM   #907
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
索尼唔少game試玩,包括未出新作
雖然有動物節化傾向但都仲係比動物節好得多
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 09:30 PM   #908
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
至少c3係無淘寶貨先

From HKDoujin FB

【KOTOKO】
1. light my fire
TVアニメ「灼眼のシャナⅢーFINALー」OP1

2. being
TVアニメ「灼眼のシャナ」OP2

3. SHOOT!
TVアニメ「ロウきゅーぶ!」OP

【ALTIMA】
4. Burst the Gravity
TVアニメ「アクセル・ワールド」OP2

5. ONE
TVアニメ「灼眼のシャナⅢーFINALー」ED2

6. Fight 4 Real
TVアニメ「ストライク・ザ・ブラッド」OP2

-劇場版アニメ「アクセル・ワールド INFINITE∞BURST」PV-

【KOTOKO×ALTIMA】
7. PLASMIC FIRE
劇場版アニメ「アクセル・ワールド INFINITE∞BURST」テーマソング

8. I'll believe
TVアニメ「灼眼のシャナⅢーFINALー」ED1

9. Re-sublimity
TVアニメ「神無月の巫女」OP

10. →unfinished→
TVアニメ「アクセル・ワールド」ED1

11. CYBER CYBER

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 10:02 PM   #909
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: anyone 查看文章
至少c3係無淘寶貨先

From HKDoujin FB

【KOTOKO】
1. light my fire
TVアニメ「灼眼のシャナⅢーFINALー」OP1

2. being
TVアニメ「灼眼のシャナ」OP2

3. SHOOT!
TVアニメ「ロウきゅーぶ!」OP

【ALTIMA】
4. Burst the Gravity
TVアニメ「アクセル・ワールド」OP2

5. ONE
TVアニメ「灼眼のシャナⅢーFINALー」ED2

6. Fight 4 Real
TVアニメ「ストライク・ザ・ブラッド」OP2

-劇場版アニメ「アクセル・ワールド INFINITE∞BURST」PV-

【KOTOKO×ALTIMA】
7. PLASMIC FIRE
劇場版アニメ「アクセル・ワールド INFINITE∞BURST」テーマソング

8. I'll believe
TVアニメ「灼眼のシャナⅢーFINALー」ED1

9. Re-sublimity
TVアニメ「神無月の巫女」OP

10. →unfinished→
TVアニメ「アクセル・ワールド」ED1

11. CYBER CYBER
完美 真係好好彩搶到飛,呢11首起碼值300,mainly比k姐同motsu&sat
being同Re-sublimity係驚喜,尤其Re-sublimity,另外蘿球部聽左好耐先醒起w i'll believe估佢實唱,以合唱形式唱實在太好
k姐好識補位,個舞台冇佢份都識製造氣氛,致敬

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律

此篇文章於 02-20-16 10:04 PM 被 Kewellma 編輯。
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 10:32 PM   #910
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: skywind258 查看文章
我無野好講,只是用$100

我一抽中A3,再一抽中A1, 不過之後1抽呢邊1抽天使,今日2抽閃之軌跡都係白獎
點解我玩手機GAME無呢種運......

此篇文章於 02-20-16 10:37 PM 被 axe1292 編輯。
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 11:32 PM   #911
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
cosplayきらり抽中杏紙板真係笑左

見到はらみー
我好滿足
尼下我都笑咗出黎

引用:
作者: axe1292 查看文章
我一抽中A3,再一抽中A1, 不過之後1抽呢邊1抽天使,今日2抽閃之軌跡都係白獎
點解我玩手機GAME無呢種運......
自覺無抽運無抽
咁多板友中大獎咁

佢係唔同時段抽唔同野?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 11:37 PM   #912
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
尼下我都笑咗出黎

自覺無抽運無抽
咁多板友中大獎咁

佢係唔同時段抽唔同野?
佢分2邊抽,
右邊昨天是天使,
朋友說今天3時前也是天使,
我5時多看完LIVE行過就見轉左閃,
唔知明天會唔會轉,
P.S. 閃白獎都係7種色紙, 不過好像有一張必中(我同朋友共5抽都有果張),
要抽就考慮下, 不過一抽就都OK
舊 02-20-16, 11:40 PM   #913
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
Sega檔野d貨去得好快
聽講第一日已經有野sold out
今日2點入去想買既已經無哂
完咗show後已經無咩野剩

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 12:38 AM   #914
KUTAR#

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
Sega檔野d貨去得好快
聽講第一日已經有野sold out
今日2點入去想買既已經無哂
完咗show後已經無咩野剩
Aniplex 仲快, Day 1 早上已沒一大堆
是因為要搶聲優見面會卷吧?

而且唔會留貨俾 Day 2

買了 Hobby Japan 福袋, 有點微妙
舊 02-21-16, 12:41 AM   #915
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
Aniplex 仲快, Day 1 早上已沒一大堆
是因為要搶聲優見面會卷吧?

而且唔會留貨俾 Day 2

買了 Hobby Japan 福袋, 有點微妙
今次福袋FIGURE咩公司都有D
舊 02-21-16, 12:51 AM   #916
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
kotoko X ALTIMA

出番夏娜D歌時有種"想當年"的感覺

無諗過咁足料 賺左啦
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 01:09 AM   #917
KUTAR#

引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
kotoko X ALTIMA

出番夏娜D歌時有種"想當年"的感覺

無諗過咁足料 賺左啦
咁3月個live要入場支持丫

引用:
作者: Kewellma 查看文章
完美 真係好好彩搶到飛,呢11首起碼值300,mainly比k姐同motsu&sat
being同Re-sublimity係驚喜,尤其Re-sublimity,另外蘿球部聽左好耐先醒起w i'll believe估佢實唱,以合唱形式唱實在太好
k姐好識補位,個舞台冇佢份都識製造氣氛,致敬
當初以為アクセル・ワールド主題, 唱下 OP ED, 新曲宣傳就完
估唔到咁落力
不過唱Re-sublimity果下, 可能在場的比較年輕
似乎唔識, 未聽過咁

引用:
今次福袋FIGURE咩公司都有D
睇人開似乎呢幾隻比較多...
http://hobbyjapan.co.jp/ltd_items/hj20120901/
http://amakuni.info/item/2014/002.php
http://amakuni.info/item/2014/005.php
http://amakuni.info/item/2013/2013_002.php

唔係差但唔算好想要
或者加少少錢買新出的魔王聖誕節比較開心

此篇文章於 02-21-16 01:23 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-21-16, 01:38 AM   #918
axe1292
Game Master
AXE

引用:

當初以為アクセル・ワールド主題, 唱下 OP ED, 新曲宣傳就完
估唔到咁落力
似乎唔識, 未聽過咁

睇人開似乎呢幾隻比較多...
http://hobbyjapan.co.jp/ltd_items/hj20120901/
http://amakuni.info/item/2014/002.php
http://amakuni.info/item/2014/005.php
http://amakuni.info/item/2013/2013_002.php

唔係差但唔算好想要
或者加少少錢買新出的魔王聖誕節比較開心
以我所見的,
仲有黑SABER女僕, 魔理沙, 天堂2地精女弓手, ALTER菲特私服, MUV 唯依水著, 黑女僕秋山澪, ALTER女僕624
舊 02-21-16, 02:00 AM   #919
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
以我所見的,
天堂2地精女弓手
home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=321406
係唔係呢隻?

有性趣,唔知有無版友唔小心中左想放 ?

引用:

估唔到咁落力
似乎唔識, 未聽過咁
一定要支持啦
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 02:53 AM   #920
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=321406
係唔係呢隻?

有性趣,唔知有無版友唔小心中左想放 ?
http://ameblo.jp/nyattari-sandra/entry-10794820177.html
限定呢隻
舊 02-21-16, 03:18 AM   #921
七十二夜
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
我個果福袋係宇宙海賊+靈夢 (好似冇乜人中)

唱Re-sublimity個時一有反應9成係80後(即係我)
真係唔認老餅都唔得了

此篇文章於 02-21-16 03:33 AM 被 七十二夜 編輯。
七十二夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 04:29 AM   #922
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
https://twitter.com/miho_karasawa/st...50716161310720

Re-sublimity個前奏一出黎果下已經有反應...btw我入宅後先補番神無月所以先識w,但都已經超過10年宅齡了orz

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 08:10 AM   #923
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:

估唔到咁落力
似乎唔識, 未聽過咁

已買票支持K姐

聽到Re-sublimity時好感動和好興奮
好認同昨天真是賺左...
而且又無主持人講野,用埋黎唱歌......
希望她3月Live時,會唱番少少舊歌.......

舊 02-21-16, 09:07 AM   #924
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
中左佢
想放

此篇文章於 02-21-16 09:56 PM 被 sagitis 編輯。
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 11:25 AM   #925
KUTAR#

btw, 感覺 lantis 今年相比前兩年的存在感低好多...

上年lantis祭原因...?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 04:49 PM

手機版 | APP版