Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
魔靈娘 10:21 PM 03-24-14
作者: kowloon:
210 應該無邊間會較
DMG2 要睇定d 因為今日去左幾間試機都係DMG 3. 活力城(荃金
因為我都係玩家,今日先比上面車完,你打高達梗係想dmg2啦。(我無聲出=_=
我會反映大家既意願

其實龍威仲有無制慢呢個問題? 今日街客表示正常
你係玩家, 你的意見 = 玩家的意見
你老細吾聽你意見 即係 做生意的人不理顧客(俾錢的人)既意見

吾怪得香港機鋪越做越差
因為打老虎機的人不會怪setting, 只怪自己運氣差
kimtch 10:24 PM 03-24-14
210 應該無邊間會較
DMG2 要睇定d 因為今日去左幾間試機都係DMG 3. 活力城(荃金
因為我都係玩家,今日先比上面車完,你打高達梗係想dmg2啦。(我無聲出=_=
我會反映大家既意願

係佢D客仔打高達唔係佢打..
Paptimus 10:31 PM 03-24-14
210 應該無邊間會較
我會反映大家既意願

不如大家停玩返幾日逼佢降dmg
忍者 11:12 PM 03-24-14
其實
佢應該好清楚單靠我地呢班人係養唔起部機
你唔搞返易打d
盞冇人打
當年舊seed新之一入都係4機兩line
點解今時今日唔俾人打電腦練機?
GUSTAV 11:12 PM 03-24-14
bug角badlist d制delay到....
cmk105 11:35 PM 03-24-14
作者: 忍者:
其實
佢應該好清楚單靠我地呢班人係養唔起部機
你唔搞返易打d
盞冇人打
老細會話,練機回家用PS3練機,不要咗住做生意!
CardGameDan 11:37 PM 03-24-14
作者: 忍者:
當年無印gvg初初出都有2line打電腦,我係美國寶都不知幾多人排隊打
忍者 11:52 PM 03-24-14
作者: cmk105:
MB隻HINU鈍到隻龜咁你叫我FB練乜
星仔~* 12:09 AM 03-25-14
作者: cmk105:
返屋企練得 我洗鬼幫襯你咩
sugihara 12:19 AM 03-25-14
FB都無A廚2你叫我連乜
Furon 02:03 AM 03-25-14
龍威果4部有廷遲
唔係制問題 係成部機有問題
曬左我8蚊做死士
kiburedo 02:50 AM 03-25-14
想問下有無連勝補正?
勁到十幾連勝

另外真係較返dam2就好了
720食set combo已經400
kamkam 03:17 AM 03-25-14
龍威果4部係有delay
lolikaze 03:31 AM 03-25-14
想問下大家係點樣同GZ傾叫佢地加到180秒?
REddie 03:33 AM 03-25-14
其實第一次接觸Extreme系列既人應該用邊部機比較快上手??
玩過幾鋪唔太識控boost…又唔太識點入格
屋企又無PS3,想搵地方練下都難…
mario0606 04:06 AM 03-25-14
作者: REddie:
其實第一次接觸Extreme系列既人應該用邊部機比較快上手??
新安洲
神風@AMD 04:47 AM 03-25-14
作者: mario0606:
新安洲
應該係佢識玩之前,比人用同級既機打到以後唔打GUNDAM
seed0.0 05:46 AM 03-25-14
作者: REddie:
閣下如果係住九龍區,可以去九龍灣VZ,由元祖VS至而家MB 全斉,可以先玩seed,seed d,gvg 嗰啲($2一鋪),機方面初心最常用ge不外乎元祖rx78,突擊,脈衝,freedom四部(反正mb都有佢哋)
REddie 08:26 AM 03-25-14
作者: seed0.0:
閣下如果係住九龍區,可以去九龍灣VZ,由元祖VS至而家MB 全斉,可以先玩seed,seed d,gvg 嗰啲($2一鋪),機方面初心最常用ge不外乎元祖rx78,突擊,脈衝,freedom四部(反正mb都有佢哋)
我有玩過GVG同next…只係未玩過Next以上既系列,即係PS3果兩隻
怪盜小G 08:29 AM 03-25-14
買隻FB返屋企打下算啦
blackdeathx1010 09:21 AM 03-25-14
日本基本240/dmg2都係100yen,依家香港打機仲貴過日本
魔王-將 09:21 AM 03-25-14
作者: 神風@AMD:
應該係佢識玩之前,比人用同級既機打到以後唔打GUNDAM
龍珠悟空都要比菲利打到死死下先識變超級撒亞人啦
btw 去街場試機不如買隻GAME(EXVS/FB)番屋企操熟左先啦
寫輪眼 09:22 AM 03-25-14
有冇版友上左蘋果?

頭post可改邊11間機舖有得打嗎?
住新界個堆好慘架.....
kowloon 09:28 AM 03-25-14
作者: kamkam:
龍威果4部係有delay
係打緊定係畫面delay
GUSTAV 09:28 AM 03-25-14
(未確定情報)
ドライブコストによってドライブ時間変更
15・20 12秒
25 10秒
30 9秒

死先GOOD
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43  ... 最後

返回主題版面