Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-14, 10:21 PM   #801
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: kowloon 查看文章
210 應該無邊間會較
DMG2 要睇定d 因為今日去左幾間試機都係DMG 3. 活力城(荃金
因為我都係玩家,今日先比上面車完,你打高達梗係想dmg2啦。(我無聲出=_=
我會反映大家既意願

其實龍威仲有無制慢呢個問題? 今日街客表示正常
你係玩家, 你的意見 = 玩家的意見
你老細吾聽你意見 即係 做生意的人不理顧客(俾錢的人)既意見

吾怪得香港機鋪越做越差
因為打老虎機的人不會怪setting, 只怪自己運氣差

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 10:24 PM   #802
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
210 應該無邊間會較
DMG2 要睇定d 因為今日去左幾間試機都係DMG 3. 活力城(荃金
因為我都係玩家,今日先比上面車完,你打高達梗係想dmg2啦。(我無聲出=_=
我會反映大家既意願

係佢D客仔打高達唔係佢打..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 10:31 PM   #803
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
210 應該無邊間會較
我會反映大家既意願

不如大家停玩返幾日逼佢降dmg

舊 03-24-14, 11:12 PM   #804
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
其實
佢應該好清楚單靠我地呢班人係養唔起部機
你唔搞返易打d
盞冇人打
當年舊seed新之一入都係4機兩line
點解今時今日唔俾人打電腦練機?

舊 03-24-14, 11:12 PM   #805
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
bug角badlist d制delay到....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 11:35 PM   #806
cmk105
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
引用:
作者: 忍者 查看文章
其實
佢應該好清楚單靠我地呢班人係養唔起部機
你唔搞返易打d
盞冇人打
老細會話,練機回家用PS3練機,不要咗住做生意!

舊 03-24-14, 11:37 PM   #807
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 忍者 查看文章
當年無印gvg初初出都有2line打電腦,我係美國寶都不知幾多人排隊打

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 11:52 PM   #808
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: cmk105 查看文章
MB隻HINU鈍到隻龜咁你叫我FB練乜

舊 03-25-14, 12:09 AM   #809
星仔~*
迷之物

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code0173 1578 7378
PSN  IDSING_SC
引用:
作者: cmk105 查看文章
返屋企練得 我洗鬼幫襯你咩

舊 03-25-14, 12:19 AM   #810
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
FB都無A廚2你叫我連乜

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:03 AM   #811
Furon
Junior Member

註冊日期: Apr 2009
龍威果4部有廷遲
唔係制問題 係成部機有問題
曬左我8蚊做死士
Furon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:50 AM   #812
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
想問下有無連勝補正?
勁到十幾連勝

另外真係較返dam2就好了
720食set combo已經400

pixiv:pixiv

此篇文章於 03-25-14 02:53 AM 被 kiburedo 編輯。
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 03:17 AM   #813
kamkam
匿名的好友

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDRainie--v3v
龍威果4部係有delay

舊 03-25-14, 03:31 AM   #814
lolikaze

註冊日期: Dec 2008
想問下大家係點樣同GZ傾叫佢地加到180秒?

舊 03-25-14, 03:33 AM   #815
REddie

註冊日期: Mar 2014
其實第一次接觸Extreme系列既人應該用邊部機比較快上手??
玩過幾鋪唔太識控boost…又唔太識點入格
屋企又無PS3,想搵地方練下都難…
REddie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 04:06 AM   #816
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: REddie 查看文章
其實第一次接觸Extreme系列既人應該用邊部機比較快上手??
新安洲

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 04:47 AM   #817
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: mario0606 查看文章
新安洲
應該係佢識玩之前,比人用同級既機打到以後唔打GUNDAM

舊 03-25-14, 05:46 AM   #818
seed0.0

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: REddie 查看文章
閣下如果係住九龍區,可以去九龍灣VZ,由元祖VS至而家MB 全斉,可以先玩seed,seed d,gvg 嗰啲($2一鋪),機方面初心最常用ge不外乎元祖rx78,突擊,脈衝,freedom四部(反正mb都有佢哋)
seed0.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 08:26 AM   #819
REddie

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: seed0.0 查看文章
閣下如果係住九龍區,可以去九龍灣VZ,由元祖VS至而家MB 全斉,可以先玩seed,seed d,gvg 嗰啲($2一鋪),機方面初心最常用ge不外乎元祖rx78,突擊,脈衝,freedom四部(反正mb都有佢哋)
我有玩過GVG同next…只係未玩過Next以上既系列,即係PS3果兩隻
REddie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 08:29 AM   #820
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
買隻FB返屋企打下算啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:21 AM   #821
blackdeathx1010
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
XBox Live Gamertagblackdeathx1010
日本基本240/dmg2都係100yen,依家香港打機仲貴過日本
blackdeathx1010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:21 AM   #822
魔王-將

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
應該係佢識玩之前,比人用同級既機打到以後唔打GUNDAM
龍珠悟空都要比菲利打到死死下先識變超級撒亞人啦
btw 去街場試機不如買隻GAME(EXVS/FB)番屋企操熟左先啦
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:22 AM   #823
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
有冇版友上左蘋果?

頭post可改邊11間機舖有得打嗎?
住新界個堆好慘架.....
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:28 AM   #824
kowloon
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
引用: