Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-17-05, 03:54 PM   #101
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: 嘿哈兒
前者係正常咁玩,後者玩pk only

你依家玩緊?? lv 2 搵我吧..
我都開左隻新monk玩緊
依家lv 4
name: gaf heha
可以whisper我
係丫,一開始咩都唔識....淨係做緊第一個mission...仲有2個支線任務都唔知點做~_~

and點密人??

whisper又係乜黎 ?

ID:SliverKnight Hk
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 04:09 PM   #102
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 我係我
係咪韓國SERVER先要
唔好意思
我再搵了多些資料
原來韓國個邊的GW所謂的正式收費也是"一次性"的收費
即是買了game就可

唔知呢隻夠唔夠D2耐玩呢
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 04:16 PM   #103
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
係丫,一開始咩都唔識....淨係做緊第一個mission...仲有2個支線任務都唔知點做~_~

and點密人??

whisper又係乜黎 ?

ID:SliverKnight Hk
--> enter , 有一格叫whisper, 打名跟住打msg就可密人.

或者你密我都得Gaf heha

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 05:00 PM   #104
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
咦好似幾好玩咁喎

有幾多人會一齊玩架~雖然我唔常上線

可能一晚一兩個鐘咁
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 05:31 PM   #105
我係我
Banned

開始明點打 ,唔該晒嘿哈兒
舊 05-17-05, 08:06 PM   #106
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
一陣有冇人打mission??

舊 05-17-05, 08:27 PM   #107
SherMan

頭post可唔可以加番所有有玩ge朋友ge id??

預料聽日參戰!!
舊 05-17-05, 08:48 PM   #108
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: oldletter
一陣有冇人打mission??
有.....
除時可以開波

舊 05-17-05, 08:51 PM   #109
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 司馬言
頭post可唔可以加番所有有玩ge朋友ge id??

預料聽日參戰!!

頭post 係仁傑....但佢跟本唔係GAF既常客...搵佢改野真係好難...不如搵第二個啦.|||

舊 05-17-05, 09:13 PM   #110
夢遊
Insane Gamer

仁傑佢比 RF 吸住o左...

應該唔會點玩..
夢遊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 09:51 PM   #111
SherMan

引用:
頭post 係仁傑....但佢跟本唔係GAF既常客...搵佢改野真係好難...不如搵第二個啦.|||
不如我開個討論區啦
舊 05-17-05, 11:03 PM   #112
我係我
Banned

我想知點做動作??
我見詔d人係到跳舞,扮彈guitar...好搞野
舊 05-17-05, 11:05 PM   #113
oldletter
Crazy Gamer

引用:
我想知點做動作??
/dance

舊 05-17-05, 11:57 PM   #114
松田悟志
隼龍

PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
已經加入.....
ID: Gaf Faiz
lv 2龜速昇等中
想問下有幾多個primary mission架?
同埋要去邊度鑑定?

舊 05-18-05, 12:57 AM   #115
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 松田悟志
已經加入.....
ID: Gaf Faiz
lv 2龜速昇等中
想問下有幾多個primary mission架?
同埋要去邊度鑑定?

有樣叫idenXXXXXX tools賣的.
一個用在未知武器上,一個用在未知物件上..

舊 05-18-05, 12:58 AM   #116
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
我想知點做動作??
說明書有張野有講
多人玩真係冇得頂,好鬼正
明天再黎
引用:
作者: oldletter
/dance
今日CALL你玩
你唔見 ?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 01:15 AM   #117
青衣肥豬
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
我又加入
id: Master Juipter
lv 5 worrior/necromancer

我想係邊到可以買裝備換個新衫
我係城入面搵黎搵去都搵唔到
同邊個npc講野買衫?

舊 05-18-05, 01:19 AM   #118
oldletter
Crazy Gamer

引用:
作者: Pandahahaha

今日CALL你玩
你唔見 ?
去左打PvP

舊 05-18-05, 05:38 AM   #119
松田悟志
隼龍

昇到LV6 la.....
大家咩lv~睇下幾時可以join大家
同埋隻game點搵錢架?d mission全部都係得exp同埋1~2把垃圾武器........
另外......邊度有好d既裝備買?

此篇文章於 05-18-05 05:44 AM 被 松田悟志 編輯。
松田悟志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 08:32 AM   #120
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
昇到LV6 la.....
大家咩lv~睇下幾時可以join大家
同埋隻game點搵錢架?d mission全部都係得exp同埋1~2把垃圾武器........
另外......邊度有好d既裝備買?
我同panda都lv 9....佢跟住仲有無再煲就唔知
未破滅世界無裝備買的...全部要同collector trade.

舊 05-18-05, 08:46 AM   #121
松田悟志
隼龍

引用:
我同panda都lv 9....佢跟住仲有無再煲就唔知
未破滅世界無裝備買的...全部要同collector trade.
咁點搵$?

舊 05-18-05, 10:59 AM   #122
著涼
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
見大家玩得咁開心...我都仲未買, 我d行動力真係太慢喇...
我諗真係要出深水埔行一轉先得... 188個價真係唔係路...
著涼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 12:02 PM   #123
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
咁點搵$?
執 item 賣....返正做2-30個quest 到lv 8,就剛好夠錢買晒破滅世界Asclaon City 最貴既裝備..
放心...唔會好似天堂咁...lv 20都未夠錢買對E頂鞋....跟住lv 40都未夠錢買C低武器...

舊 05-18-05, 12:35 PM   #124
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
你地有乜想加頭post
我幫手

dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 12:49 PM   #125
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: dan
你地有乜想加頭post
我幫手

你越權搞PC game 版

ps.其實想整返個GAF player lists.
可以搵個GAF常客比佢個post 轉去頭post.咁就有人改到野了.

Name: Gaf Hehayee (el/me)
Name: Gaf Heha (mo/ne)

你睇下我幾愛Gaf \

論壇跳轉

現在的時間是 05:00 AM

手機版 | APP版