Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-14-07, 11:58 PM   #26
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: KIM 查看文章
見到了~~~!
想買個, 不過噤唔噤碰撞呢?有沒藍色版呀?
暫無GOUF版的呢

但我想講.... 個箱好細

舊 12-14-07, 11:59 PM   #27
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
請問有沒箱訂?多少$?
係~$1800,
不過個箱,外觀真係幾靚,
但唔好期望佢會好大,我自己見到實物後第一個感覺就係「好的骰」

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 12:03 AM   #28
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
係~$1800,
不過個箱,外觀真係幾靚,
但唔好期望佢會好大,我自己見到實物後第一個感覺就係「好的骰」
引用:
作者: wyvern 查看文章
暫無GOUF版的呢

但我想講.... 個箱好細
細都唔係問題~
如果係紅/綠渣FANS, 都一定義無反顧地去買啦!
買左都唔會用架啦~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 12:07 AM   #29
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
細都唔係問題~
如果係紅/綠渣FANS, 都一定義無反顧地去買啦!
買左都唔會用架啦~
其實真係幾靚,外殼金屬色,
但如果真係用的話我諗上一次飛機落機後已經花晒

舊 12-15-07, 12:10 AM   #30
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
其實真係幾靚,外殼金屬色,
但如果真係用的話我諗上一次飛機落機後已經花晒
花唔緊要, 當係模型舊化處理~
最怕係撞到"笠笠特特"~

舊 12-15-07, 08:49 AM   #31
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
請問有沒箱訂?多少$?
又唔係虎箱...咁有興趣...a
引用:
花唔緊要, 當係模型舊化處理~
最怕係撞到"笠笠特特"~
凹凹突突...係跟聯邦軍劇戰過後造成...咁先夠"真"

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 09:52 AM   #32
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
用左一舊水...中左隻杯加毛巾...

殘念中.......中毛巾...仲要係麻布果隻

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 05:42 PM   #33
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
o的o野福利有得散賣....
jos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-07, 05:53 PM   #34
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

今年算係咁喇,有香港版FIX,有透明版劉關張,連Unicorn都獨家早出(後兩者原定日本19號先出)

如果連電鍍沙煞比同HCM Pro Virtue都準時出到的話就更完美

此篇文章於 12-16-07 05:59 PM 被 呂鳳仙 編輯。
舊 12-18-07, 05:02 PM   #35
KIM
GAF足球隊金虎拾號

剛中午去了~成個好似三國主題公園~~~

沒有了比賽作品展,更加沒有野睇~

見到新產品中有金虎~~~不過沒有花紋的!!!

舊 12-19-07, 03:47 AM   #36
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

日本仔真快手……
http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m51295065

此篇文章於 12-21-07 12:49 AM 被 呂鳳仙 編輯。
舊 12-19-07, 08:05 PM   #37
wyvern
Game Master

舊 12-19-07, 08:18 PM   #38
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

突然由呂布被屈機變成呂布屈人機

舊 12-20-07, 02:19 AM   #39
KIM
GAF足球隊金虎拾號

D士兵仔好爛~~~
引用:
突然由呂布被屈機變成呂布屈人機
呂奉先從來都係屈人機, 幾可有比人屈架~~~!

舊 12-20-07, 12:21 PM   #40
wyvern
Game Master

引用:
D士兵仔好爛~~~

無啦啦多左班雜魚

舊 12-20-07, 01:26 PM   #41
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
D士兵仔好爛~~~

比貂禪屈~~
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-07, 01:26 AM   #42
nemomemo
Senior Gamer

引用:
D士兵仔好爛~~~
模型教室既朋友砌完的成品吧~~~(渣古三兄弟)
nemomemo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-07, 09:38 PM   #43
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

3DS Friend Code2449 5953 1887

笑位

|     /ヽ ヽ_//  
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-07, 10:10 PM   #44
wyvern
Game Master

引用:
作者: johnnycage20 查看文章

笑位
終於有人發現喇
"好奇高達"搞笑d

舊 12-22-07, 10:41 PM   #45
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

Kyrios.....Curious

y打錯u都可以原諒....K點諗都唔會打到C字出o黎

舊 12-22-07, 10:55 PM   #46
wyvern
Game Master

引用:

我諗班人第一次聽到「kyrios」就以為係「curious」

此篇文章於 12-23-07 01:08 AM 被 wyvern 編輯。
wyvern 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 12:33 AM   #47
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:

班友仔自以為是識睇兩三隻片假名就響度亂譯音?

成場冇乜邊樣抵,結果淨係執左盒孫權......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:04 PM

手機版 | APP版