Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-05-05, 02:58 AM   #226
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: chuntaky
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/bbs...2000/my_photos

內含阿達英雄傳 魔神英雄傳 's picture
thx~
超魔神英雄傳o個堆從未見過有得賣
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-05, 08:53 AM   #227
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: clie
thx~
超魔神英雄傳o個堆從未見過有得賣

超魔神英雄傳只係香港播時冇行貨, 全10款香港都有賣過, 當年日本播時船仔返唔少, 不過d玩具畀人彈到一文不值.

舊 07-10-05, 07:53 PM   #228
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
http://www.mpsnet.co.jp/HobbyNet/

第二個有魔神復刻的 web
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-05, 05:26 PM   #229
Why Not Curse
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
剛剛在yahoo搜尋到嘅模型

http://page12.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/p21492525

唔知大家有無見過……
以前好細個嗰陣玩過,但係唔見咗
唔知仲有無得(係香港)買番
依度有無人見過?
Why Not Curse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-05, 05:30 PM   #230
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
作者: Why Not Curse
http://page12.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/p21492525

唔知大家有無見過……
以前好細個?鶧}玩過,但係唔見?
唔知仲有無得(係香港)買番
依度有無人見過?
再販在即~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-05, 06:05 PM   #231

引用:
作者: Kojiro Fuuma
再販在即~
真……真的嗎?
Why Not Curse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-05, 06:10 PM   #232
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
唔係再販q版個d 嗎???
連d種都再販嗎???

舊 07-18-05, 07:16 PM   #233
chuntaky
Crazy Gamer

依隻好似冇消息再版
舊 07-18-05, 07:53 PM   #234

引用:
依隻好似冇消息再版

真失望
另外,q版再版的消息來源係……?
舊 07-18-05, 07:53 PM   #235
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
出出下就有架啦~

01。03。11
舊 07-18-05, 08:05 PM   #236

同一系列嘅模型係香港/台灣拍賣賣到500大元都未摸到底價......

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...aucview=search

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...aucview=search
舊 07-18-05, 08:07 PM   #237
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
同一系列嘅模型係香港/台灣拍賣賣到500大元都未摸到底價......

總覺得有價冇市..........

舊 07-18-05, 08:14 PM   #238
15202ST

咁計落台灣個邊平得多啦..
睇錯..原來係台貨港拍..

01。03。11
舊 07-18-05, 08:16 PM   #239

引用:
作者: williamsiusuper
總覺得有價冇市..........
第二條link嗰盒已經有15個人叫價啦
不過都仲係連底價都摸唔到

老實講,500大元真係甘咗啲
200,300都頂得順
舊 07-18-05, 08:29 PM   #240
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
之前tm長頸x有一盒,唔洗300

舊 07-18-05, 08:42 PM   #241
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: elmond
個盒不是暗帝尤神
而是紅色的尤神丸( forget the name)
舊 07-18-05, 08:43 PM   #242

引用:

呀~~~~~
我已經連續兩個禮拜去長頸x啦
但係竟然發現唔到
睇嚟依兩日又要去多次……

係呢,你知唔知間嘢幾點收?
舊 07-18-05, 08:44 PM   #243
elmond
女權主義信奉者

引用:
個盒不是

呢盒

舊 07-18-05, 08:46 PM   #244
elmond
女權主義信奉者

引用:
呀~~~~~
但係竟然發現唔到
睇\依兩日又要去多次……

係呢,你知唔知間O幾點收?
冇左la........

舊 07-18-05, 08:47 PM   #245
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
呀~~~~~
但係竟然發現唔到
睇嚟依兩日又要去多次……

係呢,你知唔知間嘢幾點收?
個間有陣時才有好野
找這些魔神隨緣 la
舊 07-18-05, 08:54 PM   #246
elmond
女權主義信奉者

如果自己有技術可以整得靚都會買......
幾舊水一隻......唔值(雖然我好鍾意魔神....)
所以等再版先入哂去

舊 07-18-05, 08:54 PM   #247

引用:
冇左la........

Oh my God..... orz
依隻嘢恐怕全港模型鋪加埋無10部
睇嚟我同佢無緣……
舊 07-18-05, 08:57 PM   #248
elmond
女權主義信奉者

off一off
阿婆阿公果間冇開好耐lu wor..

舊 07-18-05, 08:57 PM   #249
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

當年我買齊4盒都唔洗$400......... \

此篇文章於 07-18-05 09:31 PM 被 kog 編輯。
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-05, 09:07 PM   #250

引用:
off一off
阿婆阿公果間冇開好耐lu wor..

星期日開翻啦
另外唔該版主幫我搬文
在下資歷尚淺唔知依度有固有topic

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:52 AM

手機版 | APP版