Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-14, 10:43 AM   #76
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Peter Yu 查看文章
依排深夜時段bg超強勢
頭先1點左近bg cap晒3個bl
之後攻eb jq keep隔離tower
突然sor zerg行好遠黎幫我地打走左bg
原來有個前jq cmder過左sor
之後好自然就開始2vs1
打到最後我地camp spawn, sor佔左bg keep
走人之前兩班人互相salute>
好正 wwwwwwwwwwwww

引用:
作者: 細路翔 查看文章
我隻守護玩緊狀態異常系,想問下用30個桂冠換果d飾品係咪都選相關既好?
守護打狀態流唔太work
黎黎去去都係得burning, 太易比人解
不過可以玩burning+傷build, 大大力

30桂冠換amulet好啦
ring 打fotm好易夠10粒換 (依家可能難左少少, 尾關唔一定jade maw)
而accessory 就用公會token換會抵d, 唔使比50個ecto (成15-17g....)

此篇文章於 01-15-14 10:45 AM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 09:42 PM   #77
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
好正 wwwwwwwwwwwww

守護打狀態流唔太work
黎黎去去都係得burning, 太易比人解
不過可以玩burning+傷build, 大大力

30桂冠換amulet好啦
ring 打fotm好易夠10粒換 (依家可能難左少少, 尾關唔一定jade maw)
而accessory 就用公會token換會抵d, 唔使比50個ecto (成15-17g....)
我依家都係上網跟人地點20-25-0-0-25

就係見佢有個被動skill係每加一個狀態都增傷10%先咁玩炸(拖走

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 05:42 AM   #78
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
bg尋晚被夾之後今晚明顯少左人
見個勢唔好就出下流手段
好耐無出現既siege troll今晚又黎搞事
周圍起野起到唔比起之後就起golem去自殺
仲定時refresh唔比d siege消失

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 11:49 AM   #79
6eo
美波様!

引用:
作者: Peter Yu 查看文章
bg尋晚被夾之後今晚明顯少左人
見個勢唔好就出下流手段
好耐無出現既siege troll今晚又黎搞事
周圍起野起到唔比起之後就起golem去自殺
仲定時refresh唔比d siege消失
呢d 快手report佢再係map頻開名

引用:
我依家都係上網跟人地點20-25-0-0-25

就係見佢有個被動skill係每加一個狀態都增傷10%先咁玩炸(拖走
如果玩CON增傷第1條TRAIT用埋BURNING +10%更好
玩係幾好玩, 但呢個BUILD冇咩保命/續戰既能力, pve可能唔錯既
下面點25我估係為左放火燒地?

我pvp都有玩dps guardian, 玩burning增傷build, 但夾monk focus, 用3/4 meditation 黎自保
舊 01-20-14, 05:46 PM   #80
細路翔
The One

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
呢d 快手report佢再係map頻開名

如果玩CON增傷第1條TRAIT用埋BURNING +10%更好
玩係幾好玩, 但呢個BUILD冇咩保命/續戰既能力, pve可能唔錯既
下面點25我估係為左放火燒地?

我pvp都有玩dps guardian, 玩burning增傷build, 但夾monk focus, 用3/4 meditation 黎自保
到時pvp頂唔順咪比少少錢轉返做血牛bulid囉

英國說大家抱團死
舊 01-21-14, 12:34 AM   #81
6eo
美波様!

PVP唔使錢, 任改

WVW就算啦, 呢個BUILD死硬wwwww
舊 01-21-14, 07:12 AM   #82
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
WVW對住個人海, 唔用保命BUILD基本上都係幫人RALLY

舊 01-21-14, 09:36 AM   #83
細路翔
The One

所以改返做0/0/30/30/10最汎用?

因為我依d廚二好執著玩大劍,但AH流好似同大劍相性無大鎚好?

英國說大家抱團死
舊 01-21-14, 10:01 AM   #84
6eo
美波様!

0/0/30/30/10 最常見

AH流咩都岩用
只不過用鎚更容易出buff (1x3, 2)更容易回血
同埋團戰鎚既2,3,5都好有用, 尤其2係最短cd既blasting

用大劍可以考慮
0/15/30/20/5
我WVW都係用緊呢個BUILD, 主要靠邊殺人邊狂放F1黎回血同BLIND敵人
狀解靠SOLDIER RUNE同劍4既COMBO FIELD
保命能力較低但輸出高D同好玩D
舊 01-21-14, 10:15 AM   #85
細路翔
The One

依家改左做20/25/0/5/20用黎打8副本同FOTM

反正一堆AH流守護唔一定要我餵奶(?

英國說大家抱團死
舊 01-21-14, 01:42 PM   #86
6eo
美波様!

PVE ZERKER BUILD 係會爽好多

FOTM更加係, 反正高LV都係一下死
AR仲緊要過防同血
舊 01-21-14, 05:04 PM   #87
細路翔
The One

AR是什麼,原諒我情弱

英國說大家抱團死
舊 01-21-14, 05:48 PM   #88
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
AR是什麼,原諒我情弱
Agony resistance
Fotm過左10lv 之後d boss會有扣hp%既攻擊
要靠ar擋

老實講我覺得guardian最有本錢玩berserker

Focus 5技,shout,vitrue ,ageis,protection大把招擋格減傷
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-14, 08:43 AM   #89
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
新living story

隻野一定係made in chi(ry

FAIL結果...

此篇文章於 01-22-14 08:47 AM 被 彩子 編輯。
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-14, 09:10 AM   #90
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: 彩子 查看文章
新living story

隻野一定係made in chi(ry

FAIL結果...
I warned you

又來屍龍 world boss 難度?

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-14, 02:56 PM   #91
6eo
美波様!

痴線wwwwwww

deathstar

今晚要挑戰下
舊 01-22-14, 04:07 PM   #92
david
The One

註冊日期: Mar 2002
Guild Wars 2 sows chaos with Origins of Madness content release

by Anatoli Ingram on Jan 21st 2014 9:00AM
Fantasy, Galleries, Patches, News Items, PvE, Guild Wars 2, Buy-to-Play
Today will see the end of Guild Wars 2's holiday break from regular content updates with the release of Origins of Madness. You like giant robots? Done. Crazy about jungle wurms? Yeah, we've got that. Dying to unravel the truth behind Scarlet Briar, the living story's primary antagonist? ArenaNet has you covered.

Players will face attacks on two fronts: In Bloodtide Coast, Scarlet's mysterious probes have riled up an ancient, three-headed jungle wurm. In Lornar's Pass, Scarlet herself is rallying her forces around the testing grounds of her new superweapon, the massive Twisted Marionette. Both threats require a significant number of players to defeat, so now might be a good a time to head down to your local Pact recruitment office and volunteer.

Origins of Madness is the first of four story-focused content releases that promise to wrap up GW2's Scarlet Briar story arc. Jump past the break to check out our gallery, which includes some exclusive screenshots! Guild Wars 2: Origins of Madness

條八婆仲有排玩...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-14, 04:59 PM   #93
6eo
美波様!

又scarlet

上次ta新path d成就我都已經冇心機解
舊 01-22-14, 05:46 PM   #94
Hextor

好彩/唔好彩既係仲有三次更新scarlet就/先至收工,
我希望佢死直,完全唔想見到佢再出場,千其唔好做宿敵/背後靈/改過

Dev話有少部份人已經估到結局,唔知係大路定爆冷(但係睇佢personal story同ls就知驚喜有限)(睇埋個STORY INSTANCE都估到....)

打左一次機械人之後話俾你聽SCARLET個SECRET LAB係邊,但係之前完全冇提過邊個搵同點搵

搵個npc用劍聖大和方式總結之前故事就算數,起碼都播段片或者用對話呀嗎

此篇文章於 01-23-14 01:17 AM 被 Hextor 編輯。
舊 01-23-14, 02:53 AM   #95
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
成功打完marionette

但係無直接同隻野打過就完左
好多成就唔知點做

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 11:10 AM   #96
6eo
美波様!

尋日掛住打PVP都冇入去
今晚入去打先

btw, 買左粒blue pin黎打pve用 wwwwwwww
舊 01-24-14, 09:46 AM   #97
6eo
美波様!

尋日試左打新個兩個BOSS

打虫完全唔知做咩, 勁多Champion仲要打佢唔扣

打機械人又係完全唔知發生咩事就地圖全滅...
明明我係出面打緊aetherblade之嘛....

搞成晚叫做執夠50粒core入secret liar
但開箱個d野有排儲...

睇黎真係要睇dulfy溫下書先明點打...
舊 01-25-14, 12:47 PM   #98
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
機械人唔難打, 5條path人數夠就可以話穩過
係驚入去個池隻打果陣有d人太弱/唔識打全滅
不過都可以fail兩三次

虫果個就真係唔知點打, 睇埋攻略都唔知自己做緊咩咁
合作要求高過之前打teq好q多
臨尾好似仲要2分鐘內3條殺哂......唔知而家有server打嬴左未

舊 01-25-14, 06:43 PM   #99
細路翔
The One

係lion's arch買左第一個地城把大劍,點解裝左上身一陣個發光特效就無左,bug黎?

英國說大家抱團死
舊 01-25-14, 07:30 PM   #100
Hextor

引用:
係lion's arch買左第一個地城把大劍,點解裝左上身一陣個發光特效就無左,bug黎?
夜晚先會發光

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 5 - 2013下半年:Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1040 12-09-13 09:55 AM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 04:23 AM

手機版 | APP版