Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-15-11, 12:41 AM   #126
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-15-11, 12:46 AM   #127
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Suda 查看文章
返木星喇
返月球先岩呀

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-11, 12:47 AM   #128
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
點解唔係福本版?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-11, 01:11 AM   #129
money
◆.西野司命.◆

舊 07-15-11, 01:47 AM   #130
廢人
The One

點解唔係
歌 : やよいおり

分開寫唔得嫁喎

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 07-15-11, 01:55 PM   #131
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
新雪步把聲始終覺得爭d
睇第一集果陣真係覺得好漫長 希望第二集會好睇d
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-11, 02:55 PM   #132
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2

連動畫版都想俾人嘈????

有奇怪的東西混進去

唔怪得知成個月都冇人audition合格....社長d口味....仲要係咁俾記者睇

美希果然係Vi最強

舊 07-15-11, 08:21 PM   #133
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
正式開始一集就係釘宮回合.

但竟然有路過混球出現..

制作組係咪真係想攪返起 IM 架??
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-11, 08:26 PM   #134
tat0gd

註冊日期: May 2008
請問MONEY大貼果個係邊個來?
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-11, 08:57 PM   #135
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: tat0gd 查看文章
請問MONEY大貼果個係邊個來?
木星人

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-11, 09:37 PM   #136
tat0gd

引用:
作者: heeropo 查看文章
木星人
機械人片個時D人? 睇左太耐, 唔多記得, 加上game 都只係玩過下
舊 07-15-11, 10:03 PM   #137
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: tat0gd 查看文章
機械人片個時D人? 睇左太耐, 唔多記得, 加上game 都只係玩過下
請參考"918事件"

此篇文章於 07-15-11 11:20 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-11, 10:18 PM   #138
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
情參考"918事件"
其實粉絲們會憤怒並不是因為這三人,而是有4人不能P,你叫那4人的粉絲們要露出怎樣的表情?

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-11, 01:03 AM   #139
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
點解我會覺得呢套同機械IM有得FIGHT?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-11, 01:20 AM   #140
tat0gd

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
請參考"918事件"
GOOGLE 了一會.. 明白了.. 謝謝
我睇番個時既發佈會, 見到佢地幾個都O哂嘴,不過後面仲=]
舊 07-16-11, 01:30 AM   #141
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
蕉皮蛋剩係出左雨天的冬馬

舊 07-16-11, 11:51 AM   #142
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097

19:35 本気!
已經唔係以'搞笑'黎形容o既破壞力

此篇文章於 07-16-11 12:03 PM 被 【子夜】 編輯。
【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-11, 09:05 PM   #143
Nakayo
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2010
PSN  IDnakayoshi_ro
XBox Live Gamertaglovelesscat
睇完予告,唔通下集首歌係Do-Dai~
やよい&伊織個Q版look幾得意-v-
Nakayo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-11, 05:23 AM   #144
IDGAF
The One

近年無乜點睇日本動畫,
睇今期GAME WEEKLY先知有呢套嘢,
雖然買咗XBOX360但仍然無玩過IDOLM@STER呢個系列,
(因為怕收費DLC"陷阱"?!)

不過網上又有好多GAME版MV睇,
覺得人設幾靚,會試下追睇,
睇下會唔會愛上呢類作品之後買埋GAME玩先。

舊 07-18-11, 08:25 PM   #145
money
◆.西野司命.◆

舊 07-18-11, 11:22 PM   #146
money
◆.西野司命.◆

舊 07-19-11, 04:57 AM   #147
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
作者: heeropo 查看文章
其實粉絲們會憤怒並不是因為這三人,而是有4人不能P,你叫那4人的粉絲們要露出怎樣的表情?
無得P 係其一only...
初期全部人期待好似PSP咁,新增女角...佢走黎加左男角
加左木星...全埸人係呆晒...變晒死屍咁

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-11, 10:28 AM   #148
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
係班有精神潔癖既處女廚面前加班仔入去
會令佢地自卑架

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-11, 10:38 AM   #149
廢人
The One

918事件基本上就係
對戰廢止(一部份人down)>龍宮(大部份人down)>akb商法(怒)>子安(期代)>木星(踢返你落山)
(箭咀係時釵)
已經話比你聽8765已經痴佐線
其實編排真係做得好好
完全托捉晒客層o既心理

此篇文章於 07-19-11 10:43 AM 被 廢人 編輯。
舊 07-19-11, 12:35 PM   #150
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
係班有精神潔癖既處女廚面前加班仔入去
會令佢地自卑架
作為一個 Producer 嘅存在,後面 IA 三條小白臉唯一嘅舞步, 我覺得木星比 765 更大活力 (以前無諗過 IM@S 個Engine 內會出現咁大動作...)

老實...
呢三條友存在價值又係太少

引用:
作者: 廢人 查看文章
918事件基本上就係
對戰廢止(一部份人down)>龍宮(大部份人down)...
今代隻Game 個 System 要搞對戰 更本無問題
龍宮我初頭係觀望態度
但事實,份量又真係好少下... (二週目中)

點講... IM@S 最致命係咩都要 一年內 達成

此篇文章於 07-19-11 12:39 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
戸田めぐみ, 戸田君

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出售] 一番賞 iDOLM@STER CINDERELLA GIRLS E賞及F賞 Rez 買賣專區 2 02-17-15 11:45 AM
THE IDOLM@STER Live For You! [已售] money 電視遊戲討論版 198 08-12-11 01:00 PM
[PSP] IDOLM@STER SP [日版已售] 川上双葉 手提遊戲機討論版 838 10-28-10 07:15 PM
iDOLM@STER XENOGLOSSIA Hayami 日本動漫畫討論版 203 04-27-08 03:16 PM
THE IDOLM@STER 神祕人1號 電視遊戲討論版 222 02-12-07 10:50 PM

現在的時間是 09:25 AM

手機版 | APP版