Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-18-07, 03:47 PM   #201
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 魔王 查看文章
今日係咪所有game shop都冇開的??
我都想買返隻..
好多game舖都有開~
先達, 好景等都會有game舖開
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-07, 03:55 PM   #202
LEDIV
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
剛剛見到上水炒到$500...

舊 02-18-07, 07:24 PM   #203
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
買完最貴既ds game後又來最貴既psp game{重要係行貨, 真係接受唔到}
莫非又要發動anti-炒價系統

舊 02-18-07, 07:26 PM   #204
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: holsety 查看文章
買完最貴既ds game後又來最貴既psp game{重要係行貨, 真係接受唔到}
最貴0既ds game? 三國?

不過mhp2 等多三兩日啦, 而家個價唔值
舊 02-18-07, 09:21 PM   #205
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
頭先睇緊波時見到廣告~ 好在手快capture左....

minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 10:21 AM   #206
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
Good SHOT

舊 02-19-07, 10:31 AM   #207
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
琴日旺角公價$380
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 10:56 AM   #208
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
有冇版友買左? load碟有冇快到?

舊 02-19-07, 11:35 AM   #209
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
琴日旺角公價$380
$380 邊係公價
$288 先係

舊 02-19-07, 12:16 PM   #210
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: jaycom 查看文章
$380 邊係公價
$288 先係
佢意思係琴日旺角間間舖個價都做緊$380

係人都知公價係$288啦, 只係lee幾日假期冇貨番嘛
舊 02-19-07, 12:27 PM   #211
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: kin~kin 查看文章
佢意思係琴日旺角間間舖個價都做緊$380

係人都知公價係$288啦, 只係lee幾日假期冇貨番嘛

乜價錢可以隨便間舖定,完全無視行貨價?
咁佢咪好好賺,有冇得同消委會投訴
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 01:11 PM   #212
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: terry bogard 查看文章
梗係任佢它啦,行貨果個只係建議售價o尼
相信係無得投訴

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 01:27 PM   #213
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
del ``

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 01:31 PM   #214
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
香港係實行自由經濟市場原則
除o左partner shop賣超過$288會比sonyXXX之外
其他SHOP都係無限制的
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 01:36 PM   #215
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: surlent 查看文章
香港係實行自由經濟市場原則
除o左partner shop賣超過$288會比sonyXXX之外
其他SHOP都係無限制的
原來如此,怪唔之得可以亂咁嚟
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 02:44 PM   #216
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
原來如此,怪唔之得可以亂咁嚟
重點係亂咁嚟都有人買
我地先係最亂嚟

舊 02-19-07, 03:31 PM   #217
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
今日個價幾多?
有無人報下

舊 02-19-07, 05:35 PM   #218
新月
Game Master

引用:
作者: angelsky 查看文章
今日個價幾多?
有無人報下
$410>$420>$450
賣哂了
舊 02-19-07, 06:42 PM   #219
wongja0708

感覺好似係psp 最後大作咁 T.T
之後我真係諗唔到psp 仲有咩game 有必要去訂去搶...

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 06:49 PM   #220
enilyks

註冊日期: Apr 2005
引用:
$410>$420>$450
賣哂了
wow
188 gamehit賣$360
我見佢有成堆貨冇人買
我問完價都即走

其實樓下有人賣320

我諗住回落正價就出機入game
e家psp行貴定水貴?
咩色最平呀
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 07:30 PM   #221
新月
Game Master

引用:
作者: enilyks 查看文章
wow
188 gamehit賣$360
我見佢有成堆貨冇人買
我問完價都即走

其實樓下有人賣320

我諗住回落正價就出機入game
e家psp行貴定水貴?
咩色最平呀
$320係幾時o既價呀'?
舊 02-19-07, 07:56 PM   #222
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
首賣當日
我果日係188睇過 $320-360 都有

我諗緊大埔呢邊會變態成點
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 08:06 PM   #223
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: wongja0708 查看文章
感覺好似係psp 最後大作咁 T.T
之後我真係諗唔到psp 仲有咩game 有必要去訂去搶...
FF7CC,GT算唔算

$320....貴左d wo,遲d先買

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 08:42 PM   #224
enilyks

註冊日期: Apr 2005
引用:
e家囉
我指樓下買賣區有兩條友放320全新
但係好似都冇人買

始終22號有行
等多陣囉....

此篇文章於 02-19-07 09:04 PM 被 enilyks 編輯。
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 10:51 PM   #225
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: enilyks 查看文章
e家囉
我指樓下買賣區有兩條友放320全新
但係好似都冇人買

始終22號有行
等多陣囉....
而家賣緊o個d咪行貨囉.....
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 06:22 PM

手機版 | APP版