Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84  ... 最後
~清談館~>2016立法會選舉
T.K. 12:57 PM 09-04-16
應該係講緊大局
大局為重、大局為重、大局為重
很重要,講三次w

但望清楚,該組織叫超局投建制、廢票
1q1q1q 12:59 PM 09-04-16
作者: 陸奧 貴志:
SO?張票你架嘛,唔投俾邊個咪唔投咪邊個囉

如果因為乜乜乜而投俾一個唔係自己心水既人,咁你就唔好話對家d鐵票冇自由意志乜乜乜喇
要信一個叫自己做皇上, 黎幫自己爭取民主.
唔係教徒, 真係好難投得落
CSY 01:07 PM 09-04-16

如果因為乜乜乜而投俾一個唔係自己心水既人,咁你就唔好話對家d鐵票冇自由意志乜乜乜喇
你講緊乜乜乜春野?
係咪無講投你鍾意果件, 你就唔滿意插埋黎啊..
mikemike 01:20 PM 09-04-16
作者: 1q1q1q:
熱血仲叫教徒投比809
YHW 01:26 PM 09-04-16
叫人投809嗰個係神駒啫, 唔好屈得就屈

作者: CSY:
你講緊乜乜乜春野?
係咪無講投你鍾意果件, 你就唔滿意插埋黎啊..
呢度有班人係只有仇家沒有支持對象架啦, 見怪不怪
某F 01:28 PM 09-04-16

建制多把口,最壞情况

除非你真係真心支持建制。。。
某F 01:30 PM 09-04-16
作者: 1q1q1q:
都知佢鳩做,但起碼目前無比人統戰,唔投佢就係多個建制入去
真係無得選,rip
尼路 01:34 PM 09-04-16
超區一向都係5爭3,建制出得3隊你點投都係輸1,講大局就唔好一開波就6隊再退選啦……大局……
係入面睇左大半日,真係死左半條心,過半都係掌心雷老人家,後生仔好似死晒咁……
Garnet_Crow 01:34 PM 09-04-16
新西無懸念,泰博
新西真係好多「朱兜」,好似我d舊中學同學,唔係政治宅個d好多都話投朱凱迪,好似我呢d政治宅舊同學就識投泰博
鈴蘭 01:36 PM 09-04-16
唔跟你投就豬兜
跟你投就唔係豬兜
除左拍手掌我諗唔到有咩可以做了
sugihara 01:39 PM 09-04-16
超區要打周浩鼎就射落海連街工都唔俾
呢樣無問題,你鍾意就得
一去九東就叫人投黃洋達打謝偉俊,無病啊?
某F 01:41 PM 09-04-16
作者: T.K.:
應該係講緊大局
大局為重、大局為重、大局為重
很重要,講三次w

但望清楚,該組織叫超局投建制、廢票
唔知我有無記錯,建制赢晒都係5席得3席
而且仲係功能組别,影響細直選好多。。
真!DC 01:41 PM 09-04-16
如果周浩鼎當選唔止罰泛民仲罰埋我
Garnet_Crow 01:43 PM 09-04-16
作者: sugihara:
呢樣無問題,你鍾意就得
歷史重演,講完!
某F 01:43 PM 09-04-16
作者: sugihara:
呢樣無問題,你鍾意就得
←投左街工,無謂浪費張票
某F 01:47 PM 09-04-16
作者: 鈴蘭:
唔跟你投就豬兜
跟你投就唔係豬兜
除左拍手掌我諗唔到有咩可以做了
事實有票真係要令佢產生最大價值

最低價值鳩達起碼係立會make下noise
仲可以少個建制
超區d人。。。
T.K. 01:48 PM 09-04-16

講句公道說話,真係無講過出口
某F 01:54 PM 09-04-16
作者: T.K.:

講句公道說話,真係無講過出口
無個更好選擇,唯有自己盡量避免最壞情况
新西情况好少少,議席多
九龍東本土得鳩達有機會
YHW 01:59 PM 09-04-16

呢個造型呢期興, 記得跟呀

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
newb 01:59 PM 09-04-16
我當雷動真係有幾千票all in,但真係夠九東民調得5%既人爆到上穩的12~13%...?
一萬都可能唔夠…
YHW 02:02 PM 09-04-16
作者: newb:
我當雷動真係有幾千票all in,但真係夠九東民調得5%既人爆到上穩的12~13%...?
一萬都可能唔夠…
唔好忘記幾千票仲要分五區, 九東仲要係人口最少嗰個
jason_kasim 02:09 PM 09-04-16
票已投
我個邊多後生仔投, 多人投
未試過排咁耐隊先投到票
不過出面冇人做調查
朝霧 海斗 02:15 PM 09-04-16
作者: mikemike:
欲加之罪,何患無辭!
網上抹黑,又點及熱普城D打手!
咁都叫欲加之罪
鈴蘭 02:18 PM 09-04-16
作者: 某F:
事實有票真係要令佢產生最大價值

最低價值鳩達起碼係立會make下noise
仲可以少個建制
超區d人。。。
你呢個講法同含__投泛民其實咪即係同一個思維
kev00269270 02:28 PM 09-04-16
又到左陰謀論時間

求先落街
問下本土派超區點投
總之唔好投飯民喎

所以佢地想要既結果係唔係
建制派大獲全勝->689連任->垃圾會有2/3+兩邊1/2更為所慾為->港獨更有市場呢

都叫左你班人去老人院接番你自己D公公婆婆去飲茶又唔聽
又見到一車車黎啦
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84  ... 最後

返回主題版面