Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-22-13, 07:41 PM   #26
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
10月揾個平日晚!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 01:35 AM   #27
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
單身先來得的嗎?

舊 09-23-13, 08:47 AM   #28
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
單身先來得的嗎?
這是閃光嗎?

舊 09-23-13, 11:29 AM   #29
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
群毒聚會?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 01:42 PM   #30
HM

註冊日期: May 2007
對二次元有興趣
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 02:03 PM   #31
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: KIM 查看文章
呢度有冇版友對異性...

...但又冇計, 冇人教, 冇門路, 冇來源!

...想唔想找尋方法! 有d交流! 有d研究?
我........你想點先?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 02:13 PM   #32
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
單身先來得的嗎?
找死,想share????a

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 05:28 PM   #33
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我........你想點先?
你簡直可以做個案分折例子啦!好人!

舊 09-23-13, 06:10 PM   #34
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
找死,想share????a
share乜
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 07:13 PM   #35
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 真!DC 查看文章
share乜
由手機版發出
我都唔明?

舊 09-23-13, 07:41 PM   #36
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
有興趣揮手區, 我連識朋友的機會都無, 日日返工......
金大搞得成聚會請預埋小弟

舊 09-23-13, 08:22 PM   #37
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
有興趣揮手區, 我連識朋友的機會都無, 日日返工......
籌備緊! 會安排另外一D神級版友坐陣!!!

歡迎任何對男女話題有興趣版友參加!!!

舊 09-23-13, 08:39 PM   #38
真!DC
Banned User
奉行我道

對男女話題冇興趣唔參加得?a

舊 09-23-13, 08:44 PM   #39
HM

註冊日期: May 2007
引用:
+1

另外DC大大簽名咩事?
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 08:44 PM   #40
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
咁如果成晚的主要話題, 不是你感興趣的, 你可能會好悶BO~

舊 09-23-13, 08:52 PM   #41
真!DC
Banned User
奉行我道

ic

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
+1

另外DC大大簽名咩事?
內心的咆哮

舊 09-23-13, 08:58 PM   #42
碧克

註冊日期: Aug 2003
而家先知有個咁既潛力topic

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 09:09 PM   #43
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
最後會變成廚亨party

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 11:28 PM   #44
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
最後會變成廚亨party
不可能!會set rules, 報名 同預備功課

舊 09-23-13, 11:59 PM   #45
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
好耐無黎gaf聚……有d興趣
講起上黎金大我只見過一次
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 12:34 AM   #46
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: frankieccc 查看文章
好耐無黎gaf聚……有d興趣
講起上黎金大我只見過一次
屍人祝生派對果次?

舊 09-24-13, 03:50 AM   #47
Diana
Insane Gamer

幹嘛召喚我這個姥姥?
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 09:17 AM   #48
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
老虎金呢個釣魚post威力強大,上硬今年十大
連芭比都釣埋出黎

芭比唔係打算黎放閃光彈呀嗎?

舊 09-24-13, 10:05 AM   #49
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
我都係呢,本身朋友又唔算多
身邊做野果度又…唉唔好提喇
如果有聚,我都想黎識吓朋友呀
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 12:25 PM   #50
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: KIM 查看文章