Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-30-16, 06:12 PM   #12976
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
開局序,令人大期待

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:13 PM   #12977
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
朋友(大腿)系統出埋~~~將歐洲人等級再細分的系統~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:23 PM   #12978
T.K.
很黃很暴力

學妹戰技!!!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 03-30-16, 06:24 PM   #12979
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
中!!

2次10抽中南丁 2隻新4星
新5星禮裝.

此篇文章於 03-30-16 06:30 PM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:28 PM   #12980
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
高度懷疑打完章後有得抽粉毛
但我想睇大家表演多d....

此篇文章於 03-30-16 06:39 PM 被 rfdingo 編輯。
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:28 PM   #12981
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: T.K. 查看文章
學妹戰技!!!
唔見有得換~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 03-30-16, 06:30 PM   #12982
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
有病,朋友系統8隻英靈既禮裝唔可以重複使用

即係唔可以8隻裝哂同一張寶石翁,五星太太等等
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:32 PM   #12983
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 大破人間 查看文章
有病,朋友系統8隻英靈既禮裝唔可以重複使用

即係唔可以8隻裝哂同一張寶石翁,五星太太等等
真係看到咩係真歐=.=

火紋
舊 03-30-16, 06:33 PM   #12984
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
巴哈爆破組已經出晒D資料

李書文四星啊鈴蘭師兄~~~~~~~~~~~~~~~~

五星生存超特化狂戰黑狗哥
梅芙有少少HEA

盾妹UPGRADE戰鬥STYLE
神UPDATE
以後全部舊英靈都有個幻想機會重製啦

太多點要吐糟
仲係公司
今晚收工再上黎傾

舊 03-30-16, 06:38 PM   #12985
大破人間

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
真係看到咩係真歐=.=
簡單來講,想俾人用個隻放係ALL,其他七個位根本係哂卡用,除非你有齊八張俾唔同職業用既勁禮裝
舊 03-30-16, 06:39 PM   #12986
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
簡單來講,想俾人用個隻放係ALL,其他七個位根本係哂卡用,除非你有齊八張俾唔同職業用既勁禮裝
等眾師兄表演

火紋
舊 03-30-16, 06:41 PM   #12987
gingq7

註冊日期: May 2008
呢度大把歐皇可以花式曬卡
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:44 PM   #12988
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: newb 查看文章
>1-4章劇本基本上沒太大改,但第5章開始是增加很多內容,可以說是蘑菇和東出合作寫的(原因說是自開服以來7 個月一直受很多批評)

我驚桜井寫o個d多d
經歷完呢次Event之後真係超驚櫻井寫

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:44 PM   #12989
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

梅芙有少少HEA

神UPDATE

太多點要吐糟
仲係公司
今晚收工再上黎傾
なん…だと…

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 03-30-16, 06:49 PM   #12990
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

梅芙有少少HEA

神UPDATE

太多點要吐糟
仲係公司
今晚收工再上黎傾

有得抽真係唔抽?

rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:50 PM   #12991
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
黑狗哥都係B職5星,型過南丁好多wor

第五章における災厄クラスのエネミー。
こうなっては主人公として神話礼装を
装着した某アーチャーを召喚し、お互いに
謎の空間で日曜朝から戦うべきではないかと
思うのだが、いかがだろうか。

Extra見?

此篇文章於 03-30-16 06:53 PM 被 newb 編輯。
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:51 PM   #12992
大破人間

敵全体の宝具威力ダウン(1ターン)
<オーバーチャージで効果アップ> 50%/62.5%/75%/87.5%/100%

南J降寶具威力數值幾高下

只有100NP都降一半

擺明係設計來對付敵方破無敵回避既寶具
舊 03-30-16, 06:53 PM   #12993
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
メイヴ 都5星,真係好多5星
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 06:54 PM   #12994
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

想要黑狗 等pickup

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-30-16, 06:54 PM   #12995
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: rfdingo 查看文章
有得抽真係唔抽?

你抽唔抽?
我抽 抽爆佢

理得佢唔勁

舊 03-30-16, 06:56 PM   #12996
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: rfdingo 查看文章
有得抽真係唔抽?

bitch...
我覺得狗哥好吸引~好有長谷雄FEEL~

狗哥

火紋
舊 03-30-16, 06:56 PM   #12997
蛋撻王子
功德完滿

エレナ寶具勁好笑wwwwwwwwww
好想番屋企係咁貼圖

舊 03-30-16, 07:05 PM   #12998
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
敵全体の宝具威力ダウン(1ターン)
<オーバーチャージで効果アップ> 50%/62.5%/75%/87.5%/100%

南J降寶具威力數值幾高下

只有100NP都降一半

擺明係設計來對付敵方破無敵回避既寶具
降一半咪又係俾人一發打死...
何不直接用貞德?

其實佢技能好強:
狂化EX(紅卡+12%)+人型特攻(+30%)+紅魔放(+30%)
但寶具係無攻擊力藍卡....玩野咩庄司
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 07:08 PM   #12999
大破人間

引用:
作者: gingq7 查看文章
降一半咪又係俾人一發打死...
何不直接用貞德?

其實佢技能好強:
狂化EX(紅卡+12%)+人型特攻(+30%)+紅魔放(+30%)
但寶具係無攻擊力藍卡....玩野咩庄司
所以我話擺明設計來防破到貞德寶具既敵人
例如天草同基度山
舊 03-30-16, 07:09 PM   #13000
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
唔見有得換~
得過講字www

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:12 PM

手機版 | APP版