Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-17, 12:53 AM   #33026
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
有時真是想要的就抽不到

不過能抽到沖田就好了

信長和沖田的動作基本是和以前相像但豐富些,可惜寶具還是一樣(信長倒是多了一句對白?
多謝
終於有5星單體劍

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 12:54 AM   #33027
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
如果係戰力問題撻爺(/其他師兄)一早唔駛抽啦

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 01:05 AM   #33028
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
其實係咁抽果堆點會係戰力問題...
我以後應該都係一張算,唔追寶

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 01:08 AM   #33029
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
蛋撻止左血先啦
FGO黑起上來唔係人咁品
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 01:14 AM   #33030
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
已經望住條愈滾愈大既卡數思考緊人生............

我..不如就此棄坑啦?
可能都係一個契機黎....

舊 03-16-17, 01:15 AM   #33031
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
6PACK 840石, 抽到原劍、子安騎同黑狗, 仲有300石淨...好滿足了
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 01:19 AM   #33032
蒼穹的天空
Insane Gamer

睇到好痛, 見黑要停一停,
雖然個陣可能已經理性蒸發...
蛋撻大試下轉無課一排先, 都係一個選擇.

舊 03-16-17, 01:21 AM   #33033
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

我..不如就此棄坑啦?
棄坑又唔洗,
不過抽之前真係定左目標先,
比自己一個上限
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 01:22 AM   #33034
stcdavidhk

引用:

我..不如就此棄坑啦?
我望望下條卡數都5位數左,睇住條數我竟然係諗:不過課多pack課到齊頭....而家回想起來都驚

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 03-16-17, 01:33 AM   #33035
蛋撻王子
功德完滿

我本身都預左成1029石諗住好穩陣
點知會抽到咁既樣..
仲要額外課多左勁多PACK....

其實我今個月已經將生活雜費壓到最低
睇黎我連晏就個餐能夠唔食就唔食
淨係食屋企夜晚個餐先捱到去四月......

舊 03-16-17, 01:47 AM   #33036
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:

點知會抽到咁既樣..

哩隻game真係冇穩陣哩樣野.....
佢唔比你中就唔比你中...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 01:53 AM   #33037
stcdavidhk

引用:

點知會抽到咁既樣..

講真唔食午餐唔慳得幾多,一陣搞壞身體要睇醫生到時重大鑊
你問朋友借錢頂住先好過啦

舊 03-16-17, 02:03 AM   #33038
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
遲入坑
唯有微課抽沖田

引用:

點知會抽到咁既樣..

課到影響生活就真的要想想棄課保平安

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 02:06 AM   #33039
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
頂 想抽黑狗抽錯池 俾隻c狐我
短時間內射斜2隻caster
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 02:17 AM   #33040
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:

點知會抽到咁既樣..

老實講只想狙擊特定一隻的話
真係唔好抽雙五星PICKUP
平時要中PICKUP五星已經得0.5%機率
雙PICKUP仲要俾舊劍分左一半走。

剩計期待值都要成400抽先中到黑狗。

如果你無舊劍都話可以當搏抽埋舊劍,奈何你幾日前已經用10 PACK去抽舊劍(點解唔等埋黑狗先抽)

唔食晏真係唔好諗
平有平食
必要時最多咪麥皮加牛奶,都只係幾蚊餐又健康。
再唔係去唐記買個包都幾頂肚。
但唔好咩都唔食

此篇文章於 03-16-17 02:20 AM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 02:53 AM   #33041
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 血之淚 查看文章
同埋佢個進化料換完之後過咗時限都唔用係唔係會消失?
唔會消失
引用:

我..不如就此棄坑啦?
棄坑咪仲蝕
有無諗過從而家起每月頭課一定數,限住自己果個月最多抽幾多甚至從此唔課
不過蛋撻大今次真係好傷

舊 03-16-17, 02:58 AM   #33042
蛋撻王子
功德完滿

多謝咁多位師兄語重心祥既留言
我今晚好好反省下

生活費會再拆掂佢...!

舊 03-16-17, 06:28 AM   #33043
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
多謝咁多位師兄語重心祥既留言
我今晚好好反省下

生活費會再拆掂佢...!
師兄,
生活費可以做外快賺取阿
再唔是好似之前其他師兄說的,麥皮,三文治都可以
又唔使唔玩
但是我覺得你每次抽都定一個限額比較好

舊 03-16-17, 07:22 AM   #33044
gingq7

註冊日期: May 2008
撻爺又出事
其實我都明抽左100抽無5星係好難停手唔抽,
所以我覺得你應該由源頭著手: 應該忍吓手唔好隻隻都抽,例如舊劍呢d無戰力+無必要+男角其實唔應該抽
(恕我直言,樓上各位講的 每月限額 或 抽到咁上下唔中就停 係好難實行既, 2-3pack射落海後係好難停手, 最好的方法一定係連召喚果頁都唔好噤入去, 亦唔好手痕走入去諗住抽1-2符)
儲埋儲埋(錢, 唔係石), 兩個月左右先抽一隻應該唔難(由其是現在越出越多男角), 咁條數就易控制好多

追寶具其實又係無乜必要既, 而家爆撃隊當道, 練完技隨時仲大力過寶5 (弓王呢類靠寶具搵食的例外,不過呢d係極少數, 就算追都係去到寶2寶3性價比最高)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 07:32 AM   #33045
gingq7

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
之後會陸續加新關的,慢慢打就夠了
本能寺point就好易夠,在農茶器時自然就會夠
但茶器今次應該唔易, 剩係1000綠方要1000平蜘蛛已經唔易搞
約略睇左今次換野果頁和打左幾場個掉落數目, 我覺得今次其實唔太lite...(我開始懷疑下星期係無新活動..)

每日會出新的地獄關(每關一職), 但有無人記得係唔係全部都係趺平蜘蛛+茄子? (即係可以去20AP打住碗先?)

此篇文章於 03-16-17 07:40 AM 被 gingq7 編輯。
舊 03-16-17, 08:09 AM   #33046
大破人間

引用:
作者: gingq7 查看文章
本能寺point就好易夠,在農茶器時自然就會夠
但茶器今次應該唔易, 剩係1000綠方要1000平蜘蛛已經唔易搞
約略睇左今次換野果頁和打左幾場個掉落數目, 我覺得今次其實唔太lite...(我開始懷疑下星期係無新活動..)

每日會出新的地獄關(每關一職), 但有無人記得係唔係全部都係趺平蜘蛛+茄子? (即係可以去20AP打住碗先?)
如果地獄變跟足上年流程, 今晚應該出茶碗+平蜘蛛
然後明晚開始就係只出平蜘蛛.

不過我覺得會有地獄變以外既新關...
舊 03-16-17, 08:12 AM   #33047
stcdavidhk

用賠d石抽到張看板,都算小安慰

舊 03-16-17, 08:26 AM   #33048
gingq7

引用:
作者: 大破人間 查看文章
如果地獄變跟足上年流程, 今晚應該出茶碗+平蜘蛛
然後明晚開始就係只出平蜘蛛.

不過我覺得會有地獄變以外既新關...
記唔記得茶碗性價比係20AP高d定今晚的地獄變高d?
茄子性價比最高好似係昨天的狂關? (10 AP乜都唔趺,可以不理)
舊 03-16-17, 08:31 AM   #33049
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
蛋撻真的不用棄game, 但你真的不應再這樣課下去

如小鬼說中到一個就應收手,多寶是超級歐洲人的專利

不過我也是五十步笑百步啦,自己賺得少還是課延多,生活費都要省,朋友都叫我要節制(不過最近的新角色也很有吸引力,要節制也不容易)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 08:32 AM   #33050
大破人間

隻隻想抽, 男角都想抽都可以理解, 因為如哈桑王同教授等等太帥了
但真係唔好追寶具.

只要唔追寶具等級, 一個月通常都只係出兩隻新五星,抽既量至少就會大減.

引用:
作者: gingq7 查看文章
記唔記得茶碗性價比係20AP高d定今晚的地獄變高d?
茄子性價比最高好似係昨天的狂關? (10 AP乜都唔趺,可以不理)

睇返上年既劍職地獄, 茶碗性價比應該唔太理想

再其他網站資料, 劍職地獄好似都有少量茄子, 但真係好少

總之地獄變都係跌平蜘蛛為主

此篇文章於 03-16-17 08:39 AM 被 大破人間 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:26 PM

手機版 | APP版