Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-20-16, 02:16 PM   #726
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: izumo 查看文章
MH hea 做明顯唔關機能事
同樣係CAPCOM + 3DS , BIO REV 咪靚靚仔仔
唔知你曲定直

Sorry,你慢慢

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 10-20-16, 02:17 PM   #727
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
因為SMASH 4 有Cloud , 有FF 唔奇..
DQ11 鐵定有

信長 目前離線  
舊 10-20-16, 02:20 PM   #728
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
手提機加主機座概模式確實可以玩埋vr架。

舊 10-20-16, 02:28 PM   #729
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
憑記憶
日廠有DEV KIT 有CAPCOM,SQUARE,KOEI

信長 目前離線  
舊 10-20-16, 02:41 PM   #730
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
出WOFF, KH3仲好啦, 正傳真係吾會係機能最差果部玩........

舊 10-20-16, 02:44 PM   #731
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 信長 查看文章
憑記憶
日廠有DEV KIT 有CAPCOM,SQUARE,KOEI
我估bandai namco 90%都會有,佢地同老任關係都唔錯,好多業務合作。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 10-20-16, 04:26 PM   #732
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: ayane123 查看文章
如果NX行X86,有唔出奇

移植去NX做既野都小好多

但如果真係用特瓜就...........再見了
UE4本身支援arm
所以如果NX機能唔差ps4/xb1太多
FF7re,kh3,DQ10(PS4版)要移植去NX問題唔大
由手機版發出
wsx360 目前離線  
舊 10-20-16, 04:55 PM   #733
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
記住係香港時間, 今晚十點!! 22:00
harakuma 目前離線  
舊 10-20-16, 06:15 PM   #734
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Bolt字

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 10-20-16, 06:18 PM   #735
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
順便post 條link, 唔該
Terry仔 目前離線  
舊 10-20-16, 06:27 PM   #736
信長
The Flash

http://www.nintendo.com/
https://www.nintendo.co.jp/

https://twitter.com/nintendoamerica
https://twitter.com/nintendo

官網,Twitter 應該同時更新
仲有3hr 30 mins

信長 目前離線  
舊 10-20-16, 06:38 PM   #737
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
Zelda 官網更新

https://www.nintendo.co.jp/zelda/sp/index.html
seed2005 目前離線  
舊 10-20-16, 07:30 PM   #738
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
https://www.nintendo.co.uk/index.html

等神秘面莎背後公開!!
jyeung1 目前離線  
舊 10-20-16, 07:57 PM   #739
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
比你地搞到有d期待,但全世界只係等個3分鐘。

舊 10-20-16, 08:02 PM   #740
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
比你地搞到有d期待,但全世界只係等個3分鐘。
台下十年功呀!

WII出咗之後都十年左右啦, WIIU算係WII二代, 唔算新嘢,

今次呢個係革新嘢, 希望唔好令大家失望啦
harakuma 目前離線  
舊 10-20-16, 08:02 PM   #741
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
3DS話晒都6年前啦....同呢家的手機性能比唔太公平喎

6年前唔好話ANDROID, IPHONE都推唔起呢家D 手機GAME啦
lineage19 目前離線  
舊 10-20-16, 08:23 PM   #742
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
我唔想NX定位係手提機為主啊,
極希望手提只係輔助功能.....
貓太部 目前離線  
舊 10-20-16, 08:44 PM   #743
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
最好可以帶出街玩,
屋企沒時間玩。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線  
舊 10-20-16, 08:46 PM   #744
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
其實唔少人都講到手提係輔咁(例如講明唔係3ds後繼)
我覺得唔洗太擔心會因可以手提而拉低家用機能
由手機版發出
issac92354 目前離線  
舊 10-20-16, 08:57 PM   #745
信長
The Flash

仲有一個鐘

此篇文章於 10-20-16 09:08 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線  
舊 10-20-16, 09:34 PM   #746
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: issac92354 查看文章
其實唔少人都講到手提係輔咁(例如講明唔係3ds後繼)
我覺得唔洗太擔心會因可以手提而拉低家用機能
由手機版發出
其實當年NDS都話自己吾係GBA後繼
留後路衰左有第二條路行

NX預左佢都係家用加手提
係睇佢有咩secret weapon

e3兩年無野睇, 3DS,WIIU基本係停左發展
用兩年打做呢部機, 有咩野secret weapon死人都吾公告??
呢次衰左真係股價吾見50%!!
jyeung1 目前離線  
舊 10-20-16, 09:37 PM   #747
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
應該都係用卡帶
如果唔係出唔到POKEMON
(如果可以抄SAVE)
Kain 目前離線  
舊 10-20-16, 09:50 PM   #748
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
其實,你地有無諗過今晚都係見唔到機

老任只係話有NX宣傳片又只得3分鐘,可能只係介紹下NX首賣有咩GAME

一部新主機無理由唔開發佈會囉
ayane123 目前離線  
舊 10-20-16, 09:53 PM   #749
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
我係有諗過會冇主機見到.......
但冇理由有game冇機,起碼d game都要俾人睇吓有咩新玩法,從而想睇埋個手掣....

此篇文章於 10-20-16 09:56 PM 被 貓太部 編輯。
貓太部 目前離線  
舊 10-20-16, 09:54 PM   #750
信長
The Flash

我估有樣睇

信長 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch 香港, NS, 任天堂, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] ゼルダの伝説 | 薩爾達傳說 曠野之息 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | 已售 | 繁體中文免費更新 MO 電視遊戲討論版 964 11-12-21 10:55 AM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
[討論] 你覺得 Nintendo Switch 喺家庭機版定手提機版開 “ TAG ” 好 ? neo2046 電視遊戲討論版 106 01-11-17 04:43 PM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[任天堂] [E3] 6月11日零時至12日 [極秘的樹屋博覽會] : "Let's Play 任天堂 -『Nintendo@E3』" Netnet 電視遊戲討論版 190 06-12-14 04:07 PM

現在的時間是 05:39 AM

手機版 | APP版