Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-01-09, 01:13 AM   #1
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
25歲有男朋友既女仔點識多個男朋友

係lor
如題 ()

舊 08-01-09, 01:21 AM   #2
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
想騎牛拉馬乎?

舊 08-01-09, 01:22 AM   #3
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
想騎牛拉馬乎?
我又想睇下大家對呢d topic 有咩反應
又有咩好suggestions

反正興用年齡+status o係度開topic ma

舊 08-01-09, 01:24 AM   #4
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章

你出到聲,即有一條長人龍等住做你bf啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 01:26 AM   #5
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
你出到聲,即有一條長人龍等住做你bf啦
溫馨提示:
呢度係討論區, 唔係揮手區

回topic
有時真係唔明點解d人可以一腳踏2/n 船lor
仲要神不知鬼不覺

舊 08-01-09, 01:28 AM   #6
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
沙皮講一聲就大把人爭住來,場面一定好壯觀

此篇文章於 08-04-09 10:55 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 05:09 AM   #7
雷刀
Senior Gamer
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
沙皮講一開聲就大把人爭住來,場面一定好壯觀
我都想知會有幾壯觀

舊 08-04-09, 09:45 PM   #8
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
沙皮講一開聲就大把人爭住來,場面一定好壯觀
比個5我
我相信除左佢之外仲有個ringo姐都係

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 01:27 AM   #9
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

請唔好見其他人咁樣開、你又咁樣開topic ,
除非你係認真想討論或問人意見,敬請留意。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 01:27 AM   #10
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章
請唔好見其他人咁樣開、你又咁樣開topic ,
除非你係認真想討論或問人意見,敬請留意。
我好認真架

我已經早你d 講左
有時真係唔明點解d人可以一腳踏2/n 船lor
仲要神不知鬼不覺

舊 08-01-09, 04:45 PM   #11
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:

very simple
你同某會員講受溝咪可得到男友

舊 08-01-09, 04:47 PM   #12
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Rotagen 查看文章
very simple
笑左lor
咸豐年既事~~out 哂喇
唔好再提好d lor

好老實我點解出呢個topic 呢?
因為我上排書展買左深雪既愛情q&a 書啦
見到好多都投訴對方一腳踏2船架wor
我真係好想知點解咁easily 可以做到呢樣野

你同對方相處咁耐了解咁多來往不少
唔通真係冇蛛絲馬跡???

so 我真係好想知點可以無聲色地劈腿

此篇文章於 08-01-09 04:49 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 03:53 AM   #13
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:

其實真係要呃唔難ga wor
我識個朋友一腳3船都handle得好好

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 04:05 PM   #14
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
笑左lor
咸豐年既事~~out 哂喇
唔好再提好d lor

好老實我點解出呢個topic 呢?
因為我上排書展買左深雪既愛情q&a 書啦
見到好多都投訴對方一腳踏2船架wor
我真係好想知點解咁easily 可以做到呢樣野

咩叫劈腿
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 07:03 PM   #15
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
紙包唔住火,謊言都會被揭穿。
一拖N無可能不被發現。
一拖N的拍拖,我懷疑其實雙方都同時係一拖N族,
所以知對方仲有其他拖友,遊戲仍然繼續唔出聲扮唔知。

我反對一拖N模式,浪費大家時間,寧缺勿濫。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 01:46 PM   #16
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Rotagen 查看文章
very simple
佢其實開依個topic 就係想講受溝..你咁都唔明~

舊 08-01-09, 01:28 AM   #17
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
/ FB 喪去人地wall留言
/ 浦多D識得人多D自然機會都多D

舊 08-01-09, 01:33 AM   #18
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
/ FB 喪去人地wall留言
/ 浦多D識得人多D自然機會都多D
= =
好多人都話去浦去飲野好易識/溝仔
不過....好唔安全咁架wor
會唔會好易俾人滾上床架.........
我唔係要 既床友wor

舊 08-01-09, 01:43 AM   #19
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
= =
好多人都話去浦去飲野好易識/溝仔
不過....好唔安全咁架wor
我唔係要 既床友wor
起~講清楚D嘛
去下D聯誼囉

舊 08-01-09, 01:58 AM   #20
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
唔好講咁多啦妹,有肯出圖咪自然有真相囉

如此簡單的道理,咁都唔明?

舊 08-01-09, 02:26 AM   #21
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
其實...一個都已經夠煩..

舊 08-10-09, 10:47 AM   #22
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:
= =

呢樣就你情我願既, 男/女方一邊唔岩都冇下文啦
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 10:49 AM   #23
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: boss 查看文章
呢樣就你情我願既, 男/女方一邊唔岩都冇下文啦
nonono!
岩既唔一定要上床
上床既更加唔一定係岩既(可能只係解決需要!!男人更甚啦)

舊 08-10-09, 12:50 PM   #24
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
ZeroChow版友0岩晒樓主.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 08:40 AM   #25
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
真係黎開呢條TREAT....

其實,以我觀察,只要個女仔樣貌同待人接物正正常常就已經九成會有人走埋黎。

之後就睇當時人心態係點,受定唔受啫......

論壇跳轉

現在的時間是 09:32 PM

手機版 | APP版