Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-12-10, 03:29 PM   #651
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
誰哦???心死定真死?
真死....................

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 11-12-10, 04:42 PM   #652
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
真死....................
點死?????
Diana 目前離線  
舊 11-15-10, 05:49 AM   #653
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
引用:
放張素顏嚇下你地先~~~~死啦死啦死死死~~~
早餐嘔埋出黎同你地減肥~~
呢2日我都出左job,
都係住o係相入邊果度,
雖然我不能上妝及必需著全黑,(其實出入好污we,放工比人望住D人會當我係裝修婆=.="因為果度連個清潔女工都著得好過我>.<)
連續谷左2日...好累AR,而家準備起行回公司做野~88
(返到公司又要化妝>.<嗚
睇完後已經中左不能解之芭比魔法!素顏都咁得既
豬級狩獵者 目前離線  
舊 11-15-10, 03:47 PM   #654
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 豬級狩獵者 查看文章
我反已見到個猪仔包面

舊 11-15-10, 04:23 PM   #655
Diana

引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
我反已見到個猪仔包面
ar...我飲左膠原飲3個月...3個月前好骨...太女人味唔係甘好...
飲左出返個babyfat好似個樣開心d...
之前好愁緒...
Diana 目前離線  
舊 11-15-10, 11:13 PM   #656
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
唉...
朋友已提分手
但係又要話傷心...
算啦...
九成九都係分架喇

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 11-16-10, 09:18 AM   #657
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: irismong 查看文章
唉...
朋友已提分手
但係又要話傷心...
算啦...
九成九都係分架喇
唔係已經拖左件先叫分?

如果最後係兩個都冇既我會笑出聲

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 11-16-10, 12:22 PM   #658
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
唔係已經拖左件先叫分?

如果最後係兩個都冇既我會笑出聲
果個未正式開始的 ._.

唔會兩個都無囉~

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 11-17-10, 10:51 AM   #659
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
唉...
朋友已提分手
但係又要話傷心...
算啦...
九成九都係分架喇
傷咩心ar! 擔心自己2頭唔到岸咋卦

引用:
果個未正式開始的 ._.

唔會兩個都無囉~
人地flirt完最後根本唔係想認真同佢一齊既, 有幾奇
年中見唔到呢d狗

咁樣變作咩野都冇既, 有幾奇????

舊 11-17-10, 11:21 AM   #660
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
我真的好想用自己的健康去換佢的健康, 點解一個做咁多好事的人會遇到d咁的事?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 11-17-10, 11:44 AM   #661
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: Seppie 查看文章
傷咩心ar! 擔心自己2頭唔到岸咋卦

人地flirt完最後根本唔係想認真同佢一齊既, 有幾奇
年中見唔到呢d狗

咁樣變作咩野都冇既, 有幾奇????
因為果邊係認真開始
唔係個個都係狗公ge
雖然我都覺得個第三者都唔係好得好多

咁我個friend又唔係擔心呢樣野
只係真係覺得傷心...
咁又唔係無感情... 唉...
哀大莫過於心死...
佢個情況... 個新人就係個trigger, 引爆一切

此篇文章於 11-17-10 11:49 AM 被 irismong 編輯。
舊 11-17-10, 09:02 PM   #662
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: 豬級狩獵者 查看文章
不錯呵~
emoil 目前離線  
舊 11-20-10, 01:11 AM   #663
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

有時已分唔到我有拍拖但我同人地單身有咩分別...
係我唔體諒嗎?? 但我真係好辛苦呀!!
我唔鍾意咁樣拍拖法! 點解你同我根本D 作息時間完全相反?

舊 11-20-10, 01:58 PM   #664
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
經唔起試練的話
走吧...............

舊 11-21-10, 08:22 PM   #665
Diana

執行李...執執執執執...
下一次返黎香港唔知會變成點...
係喎...上次都無POST相TIM....=.=
Diana 目前離線  
舊 11-21-10, 09:05 PM   #666
Diana

花絮,原相懶執...=.=~12月見,byebyebyebbbbbb

睇還睇,不要將圖發來發去,謝謝...
Diana 目前離線  
舊 11-22-10, 05:07 PM   #667
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
花絮,原相懶執...=.=~12月見,byebyebyebbbbbb

睇還睇,不要將圖發來發去,謝謝...
一個好殺死人的post

哥哥不行了

舊 11-23-10, 09:18 AM   #668
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
經唔起試練的話
走吧...............
thx...

舊 11-24-10, 01:27 AM   #669
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

註冊日期: Mar 2002
引用:
我的男朋友都是這樣子的......
唯有努力接受彼此的差異吧~

舊 11-25-10, 09:28 AM   #670
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 小Tam 查看文章
我的男朋友都是這樣子的......
唯有努力接受彼此的差異吧~
係啦...
e家傾好左啦, 冇野喇

舊 11-26-10, 04:50 PM   #671
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

註冊日期: Mar 2002
痛......痛.......

如果有限期 可否拖得到我會飛
容我 俯瞰你 遙吻比怨你可悲
如果有限期 可以拋低你
我會一生也學習 忘記你

舊 11-26-10, 05:32 PM   #672
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
佢返shift? or夜班?

舊 11-27-10, 12:28 AM   #673
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 小Tam 查看文章
痛......痛.......

如果有限期 可否拖得到我會飛
容我 俯瞰你 遙吻比怨你可悲
如果有限期 可以拋低你
我會一生也學習 忘記你
做咩事啊0_0

舊 11-28-10, 01:35 AM   #674
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

He is on shift
唔好講見面,就算講電話都好難咁, 因為我返工佢休息, 我收皮又到佢返工
本來星期六同日我放假易就既, 可惜近來我要專心預備考琴同比賽, 已經冇埋呢d僅餘既時間

舊 11-28-10, 02:19 AM   #675
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
He is on shift
唔好講見面,就算講電話都好難咁, 因為我返工佢休息, 我收皮又到佢返工
本來星期六同日我放假易就既, 可惜近來我要專心預備考琴同比賽, 已經冇埋呢d僅餘既時間
咁返shift係難就d既~
不過你過左考琴同比賽就應該會多d時間架啦~~
加油啦~~

ps. 我都有果隻鏡豬xd

關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 07:55 AM

手機版 | APP版