Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
收藏品討論版>巴士, 交通工具及汽車模型/產品討論區 Vol.10
Super Bus 02:13 PM 05-25-11
續上回: http://www.gaforum.org/showthread.php?t=183439

所有交通工具及汽車模型亦歡迎在此討論

最新巴模消息 -- Best Choose 將會推出中巴 Dennis Condor 12m DL11,
售價$318, 限量1000部

唔知點解我都係會覺得如果 312 出嘅話一定會正過佢好多,
或者係因為佢出嘅九巴 3N 真係太有神啦...
Super Bus 04:22 PM 05-28-11
九巴 Dennis Dart AA2, 簡單一個字 -- 正!!

另外九巴 E400 ATSE1 已經推出, 依家又有D矛盾...
jackchan321 09:02 PM 05-28-11
I think E400 is good wo~
chrislohk 03:59 PM 05-29-11
作者: Super Bus:
續上回: http://www.gaforum.org/showthread.php?t=183439

唔知點解我都係會覺得如果 312 出嘅話一定會正過佢好多,
或者係因為佢出嘅九巴 3N 真係太有神啦...
終於出呢部
312 出一定好正, 不過價錢會好貴~
Cpato 09:33 PM 05-29-11
架DL相比九巴架3N, 好似差少少...
才子 10:02 PM 05-29-11
DL 我覺得幾正~
Super Bus 11:20 PM 05-29-11
潮流興翻炒? 九巴又出老虎頭, 今次係 S3BL470 @ 5...

總係覺得佢今次咁翻炒, 除左標榜佢係九巴最後一架熱狗蘭之外,
其他嘅, 講真我覺得佢同 422 以至 426 分別真係唔大...

如果佢肯出大 Logo 加灰內籠嘅話我可能會期待,
不過呢架嘅話...我又唔改車嘅就真係算把啦...
Super Bus 03:40 PM 06-02-11
舊車新入~

GR614 01:10 PM 06-06-11
作者: 才子:
DL 我覺得幾正~
架車愈睇愈有FEEL
Super Bus 04:51 PM 06-17-11
九巴 E400 隆重登場!!

加:

chrislohk 10:39 PM 06-25-11
推返個 POST 上O黎

jackchan321 01:04 PM 07-02-11
作者: chrislohk:
推返個 POST 上O黎

AL 106號真係好正,但係我爭5到(...........=_=:........................)
Super Bus 02:52 PM 07-07-11
又入 AV1 又入 AD1 又入 M1 又入 ATSE1,
入左咁多架一仔, 入下呢架小巴仔中和下先~

阿聰 01:41 PM 07-29-11
好耐冇入嚟……我為咗M仔,第一次買樹脂膠巴模,606&45各一架!正到呢…
Super Bus 01:54 PM 07-29-11
作者: 阿聰:
好耐冇入嚟……我為咗M仔,第一次買樹脂膠巴模,606&45各一架!正到呢…
我入一架 606 算咯, 始終鍾情大 Logo 多D, 而且城巴 E400 又出, 真係...
阿聰 04:09 PM 07-29-11
作者: Super Bus:
我入一架 606 算咯, 始終鍾情大 Logo 多D, 而且城巴 E400 又出, 真係...
我先買兩部先,等佢再出turbo m 51。
危險人物 12:19 AM 08-03-11
好耐冇入來了,一入就比第一頁既禿鷹毒到......
尋日拿拿臨去入手

希望九巴都會出埋呢款啦
Super Bus 03:54 PM 08-03-11
我都係期望膠車有機會出中巴 DL...
Super Bus 04:12 PM 08-04-11
九巴 M11, 入手成功!

GR614 10:24 PM 08-04-11
作者: 危險人物:
好耐冇入來了,一入就比第一頁既禿鷹毒到......
尋日拿拿臨去入手

希望九巴都會出埋呢款啦
3N出左喇~仲要已經賣哂

黎緊會再出,不過唔同色
Super Bus 05:43 AM 08-09-11
城巴 E400 駕到~

加量熱狗 11:23 PM 08-15-11
部人力車會唔會過份左少少呢
好離譜空歡喜一場

依然大把人去買
Super Bus 01:32 AM 08-16-11
作者: 加量熱狗:
部人力車會唔會過份左少少呢
好離譜空歡喜一場

依然大把人去買
特別嘛, 第一架香港開頂巴模嘛, 我唔計 Corgi 果D RM,
不過車尾真係太離譜, 竟然係九巴嘅舊 AV 尾,
好彩我對開頂巴士有特強嘅先天免疫力, 呢架車絕對無視可能,
不過咁亦即係暗示左可能有一批巴模已經起好貨先至改模出呢款人力車,
爭在擇日睇下幾時出...
阿聰 01:19 PM 08-16-11
請問有冇地方有貼水貼教學?我四部M仔都未貼返九巴LOGO,怕會貼得好肉酸。
Super Bus 02:29 PM 08-16-11
作者: 阿聰:
請問有冇地方有貼水貼教學?我四部M仔都未貼返九巴LOGO,怕會貼得好肉酸。
好易咋啵, 只要 Cut 啱哂士放落水度浸一陣等佢甩開,
再連底紙拎上嚟 Sir 佢落適當位置貼好再用乾布或者紙巾印乾D水走,
我D膠車貼水貼都係咁做, 不過係要小心整爛D水貼就真嘅~
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面