Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-12, 08:17 PM   #1701
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
我打toro 貓
由手機版發出
一直上住網咁玩當然快無電

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 08:52 PM   #1702
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
早左出貨單?XD

トトリのアトリエ Plus ~アーランドの錬金術士
http://www.texas.game.tw/forum/viewt...p?f=12&t=27683
http://www.books.com.tw/products/N000284621
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 10:18 PM   #1703
chokwing
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDchokwing
原本諗住買P4G中文下載版for PSVita,
但是hard copy版賣街當日,
諗住上網買啦,
原來數碼下載版比實體版遲出,
當其他人陸續打爆機,
我就揸住部PSV乾等......
我並非想下載版早過實體版出,
但是至少也希望能同日推出丫。

NS FC:3102-8090-3650
NS用戶名:hamsubwing
新玩無耐島上還簡陋,請包涵
chokwing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 10:29 PM   #1704
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: chokwing 查看文章
原本諗住買P4G中文下載版for PSVita,
但是hard copy版賣街當日,
諗住上網買啦,
原來數碼下載版比實體版遲出,
當其他人陸續打爆機,
我就揸住部PSV乾等......
我並非想下載版早過實體版出,
但是至少也希望能同日推出丫。
唔駛咁火嘅,頂生係咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 10:48 PM   #1705
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
偷跑是實體版專利。。。咁囉。。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 11:01 PM   #1706
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
我路過下先
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 11:09 PM   #1707
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
仲未到你出場呀
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 11:33 PM   #1708
flymanhaha

註冊日期: May 2009
想請問下如果我ps 3 個psn acc仲有錢,咁如果我用ps3個 acc黎入psv 度,咁我psv 個psn acc係咪都有呢d錢?定唔會有? thx
flymanhaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 11:38 PM   #1709
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: flymanhaha 查看文章
想請問下如果我ps 3 個psn acc仲有錢,咁如果我用ps3個 acc黎入psv 度,咁我psv 個psn acc係咪都有呢d錢?定唔會有? thx
同一個ac既錢點會唔共通

舊 08-19-12, 10:05 AM   #1710
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: sunhikari 查看文章
首先,psv係無得換電的,最多只係買個尿袋加一個usb轉插器,否則尿袋會幫唔到psv充電
但通常psv犬好電後夠你玩1-2日左右

另個如果你買的本身無4gb卡送的,就直接買32gb吧,一定有用
如果本身有4gb卡送,本身無乜錢的,夠頂住一般psv的儲檔需要

你驚的你去p shop會好d,但會跟返官價
如果唔想去p shop的,請去你認為信譽良好的店鋪買行貨吧......
買左啦,thanks。聽你advice買左32gb 卡。部機+Memory card+p4g(有埋貼紙)+ 魔界3(美版)=3101,比想像中平

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 11:16 AM   #1711
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
問個杞人憂天既問題...

下年隻pso2 會唔會有 ip問題..? (鎖ip)
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-12, 01:23 PM   #1712
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
問個杞人憂天既問題...

下年隻pso2 會唔會有 ip問題..? (鎖ip)
現行 PC版 個政策係 Ban 人 個別開 Cheat 嘅外人, (情況嚴重就會出事)
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-12, 05:05 PM   #1713
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
http://bbs.a9vg.com/thread-3329038-1-1.html
http://www.xtremepsvita.com/2012/08/...n-august-28th/
100 款 ps game 登陸vita

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-12, 06:02 PM   #1714
dust11

註冊日期: Aug 2010
P4G同RO中文版都上左架
$349/$280

原來仲有隻塊魂日版
計埋之前隻善人必須死
我真係估唔到HKPSN會出啲乜

此篇文章於 08-21-12 06:12 PM 被 dust11 編輯。
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 12:55 AM   #1715
onikun
路過的玩家

註冊日期: Dec 2011
PSN  IDgl1998hk
日PSN多左個"那花"體驗版...
面碼!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(驚叫)
onikun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 10:59 AM   #1716
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
但之前買左個班人洗唔洗要重新買過DL版呢???掟免費呢???
最怕SONY方面到時,當係另一個版本,所以要重新買過!!!

P.S.:睇呢呢個100隻PS1GAME就係今年TGS SONY重點宣傳XD

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 04:50 PM   #1717
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
希望果100隻裡面有夢幻模擬戰系列吧

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 05:48 PM   #1718
hitsu
Sony Fans

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDHitsu
咁Macross限定果隻P1game會唔支援?
hitsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 12:52 PM   #1719
emoil
Ultimate Gamer

3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
PS1專用機....
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 03:18 PM   #1720
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
點解玩返幾代之前o既game要咁開心....
部野出黎個目的其實為左乜....

我部psv已經好耐冇開, 對上2次開都係玩update, update完就熄機了....
要等到幾時先有game玩...
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 03:23 PM   #1721
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: RS 200 查看文章

我部psv已經好耐冇開, 對上2次開都係玩update, update完就熄機了....
幾時先有EXVS

舊 08-23-12, 03:33 PM   #1722
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
真係要玩懷舊距一係就搞對應ps2啦, 仲ps1... 坦白講, 距果100隻裡面好多送都吾會玩, 如果要重溫既大作(好似ff,bio果d)又吾使等到兒家psv對應先黎重溫

舊 08-23-12, 03:35 PM   #1723
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
作者: RS 200 查看文章

我d psv game都係已賣曬, 我既第一部無game既主機

舊 08-23-12, 03:52 PM   #1724
連合一等兵

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
幾時先有EXVS
x2
連合一等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 03:59 PM   #1725
巴特尼亞
Crazy Gamer
行行企企食飯兩味

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
幾時先有EXVS
有Seed D VS 我都收貨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 04:53 PM

手機版 | APP版