Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-28-17, 11:53 PM   #851
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
我又變返完全唔曉用勇者重弩,連點power run都唔識||||||
勇氣MODE碌完/剷完長按B

話說我個任係咪好閃呢

舊 04-29-17, 12:34 AM   #852
Dick
Insane Gamer
最強的二打六

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
3DS Friend Code4897 7389 7987
PSN  IDTwofightsix
大家好勁

我一直自已打,打得好慢

btW, 頭先一場派3麗玉
Dick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 12:35 AM   #853
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: nomezero 查看文章
勇氣MODE碌完/剷完長按B

話說我個任係咪好閃呢
你講緊鬼蛙+化鮫定係DL獰猛盾蟹?
引用:
作者: Dick 查看文章
btW, 頭先一場派3麗玉
我得一粒,證明你係今晚mvp級好人品

此篇文章於 04-29-17 12:38 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 12:48 AM   #854
Dick
最強的二打六

Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
今晚lucky,拍住你地呢d 識打既

係迷應該keep 住打閣螳螂打出套裝先?
舊 04-29-17, 10:16 AM   #855
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
今晚lucky,拍住你地呢d 識打既

係迷應該keep 住打閣螳螂打出套裝先?
你平時幾點online?你出post我開房
舊 04-29-17, 08:11 PM   #856
Dick
最強的二打六

引用:
你平時幾點online?你出post我開房
要等仔女訓晒先, 一般11 點
舊 04-29-17, 10:02 PM   #857
滅龍士
MHWs↓

62-3071-1129-7920,pw0429

Z順清任場

此篇文章於 04-29-17 10:22 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 04-29-17, 10:41 PM   #858
滅龍士
MHWs↓

白跳王細金
舊 04-29-17, 11:02 PM   #859
Dick
最強的二打六

引用:
白跳王細金
我黎啦, 有個任幫手清

無位, 有位出post 吧
舊 04-29-17, 11:21 PM   #860
nomezero
Game Master

引用:
我黎啦, 有個任幫手清

我出你入喇

舊 04-29-17, 11:22 PM   #861
滅龍士
MHWs↓

引用:
我黎啦, 有個任幫手清

阿鈴閃人,你入得
舊 04-29-17, 11:59 PM   #862
滅龍士
MHWs↓

尾槌大金
舊 04-30-17, 12:28 AM   #863
滅龍士
MHWs↓

重甲蟲細金,打埋呢round早抖
舊 04-30-17, 12:36 AM   #864
Dick
最強的二打六

引用:
重甲蟲細金,打埋呢round早抖
今日好多金

last 得一隻牙, 我要2 隻呀
舊 04-30-17, 10:45 PM   #865
滅龍士
MHWs↓

23:00後開房,今晚要打夜場
舊 04-30-17, 11:18 PM   #866
滅龍士
MHWs↓

35-0040-0464-6258,pw0430

Z順清任午夜場
舊 05-01-17, 12:08 AM   #867
滅龍士
MHWs↓

鎧裂大金
做乜阿鈴1round都未開過就off?

此篇文章於 05-01-17 12:13 AM 被 滅龍士 編輯。
舊 05-01-17, 12:20 AM   #868
滅龍士
MHWs↓

阿Dick你鑊鑊都o係正我叉3劈頭o個陣炸到我卜卜脆,我以後好難再同你連機屠龍a
舊 05-01-17, 01:03 AM   #869
滅龍士
MHWs↓

由3月16號打天彗打到依家,終於都捨得派一粒唔係用天券換o既赫玉

早抖,聽晚再打
舊 05-01-17, 10:25 AM   #870
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
G4怒食恐怖龍應該點打,幾場野團都全滅,最好一場2條友剩5鐘交副任至過到,成日噴黑氣,4陷阱麻痹都試過,都唔知有幾多血
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 10:31 AM   #871
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
G4怒食恐怖龍應該點打,幾場野團都全滅,最好一場2條友剩5鐘交副任至過到,成日噴黑氣,4陷阱麻痹都試過,都唔知有幾多血
今晚我o地夾定點打再開房KO佢啦

剩係麻唔得就試埋放眠肉玩眠爆+放落穴o係隔離,一起身即中穴圍揪佢
舊 05-01-17, 10:47 AM   #872
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
先思考一下幾場下來大家都係點死

我以前打過見既主要死因不外乎以下幾種

被束縛咬死:打恐暴龍全團帶屎玉係基本,不帶而被咬死亦係主要死因

中了流口水減防:帶忍耐種即可解決

遠攻被秒:實力問題,最好吃根性/報酬金

近戰一般很少會被秒,怒暴龍過COMBO也不太嚴重
我覺得問題應該是出左沒帶屎玉或遠攻中橫吐息被秒
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 11:45 AM   #873
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
唔係好明有D文話鋼龍重弩唔洗綁反動+1,但佢本身同角龍重弩一樣都係中反動

恐暴龍避佢D攻擊主要係正面碌過去
佢不停轉身轉過黎你左右閃一定中硬,反而正面"碌"穿褲浪好安全(佢正直跑埋黎咬都係)
吐息的話你走唔切可以試下:佢左至右噴過黎,你右至左碌過去,我幾次收唔切武器走都係咁樣閃到
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 12:17 PM   #874
nomezero
Game Master

引用:
作者: 傑少 查看文章
唔係好明有D文話鋼龍重弩唔洗綁反動+1,但佢本身同角龍重弩一樣都係中反動

佢不停轉身轉過黎你左右閃一定中硬,反而正面"碌"穿褲浪好安全(佢正直跑埋黎咬都係)
吐息的話你走唔切可以試下:佢左至右噴過黎,你右至左碌過去,我幾次收唔切武器走都係咁樣閃到
因為角砲可以蹲貫2
大手槍就係可以直接放棄貫2
除非你放棄蹲貫2只蹲貫1通2,咁角砲就可以唔要反+1
不過咁樣不如去用大手槍/電磁砲

舊 05-01-17, 01:03 PM   #875
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 傑少 查看文章

你主力都係射貫1(要帶埋調合呢D Gunner常識唔駛教啦?)
為左skill梗係唔裝反動+1,儲氣用通3或其他彈已經搞掂
你點都想射貫2同貫3既,寧願帶狩技去解決反動問題都唔會浪費一個skill位去擺個反1啦.........

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Monster Hunter X 狩技團集會所 野良猫 攻略及心得交流區 2213 02-22-17 09:04 PM
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇 cknjoshua 攻略及心得交流區 1135 03-19-13 10:51 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM
青文官方攻略本 - MONSTER HUNTER KIM 電視遊戲討論版 16 08-20-04 02:43 PM

現在的時間是 09:30 PM

手機版 | APP版