Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-12-17, 12:09 AM   #626
abe
Junior Member

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
客氣

你平時幾點上到網打?我睇到你出post會開房同你清任
通常都係夜晚10點後~
先行謝過~ thx~~

舊 04-12-17, 10:43 AM   #627
wingsiu11

註冊日期: Jul 2011
3DS Friend Code4871 5847 8146
加班晏左收工~有冇晨操場唷@.@
wingsiu11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 10:59 AM   #628
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: wingsiu11 查看文章
加班晏左收工~有冇晨操場唷@.@
開房等足你一粒鐘都唔入,摺房食晏。

此篇文章於 04-12-17 11:59 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 12:30 PM   #629
wingsiu11

註冊日期: Jul 2011
3DS Friend Code4871 5847 8146
引用:
開房等足你一粒鐘都唔入,摺房食晏。
去左野團同食野..唔係電腦前面,唔知滅龍大你開左..抱歉)O(
wingsiu11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 08:29 PM   #630
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
貓車Z旅行團
-DEL-

此篇文章於 04-13-17 12:42 AM 被 nomezero 編輯。
nomezero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 08:40 PM   #631
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: nomezero 查看文章
貓車Z旅行團
42-5158-9578-6288
PW:4444
之後我會唔係好睇到GAF
入o左
咩事?詳細希望(PM可)

此篇文章於 04-12-17 08:58 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 04-12-17, 08:59 PM   #632
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇帶解臭彈睇住中左毒係咁扣血解唔到 XD 不過隻檸檬桃毛好少血 XD

第1次打紅頭唔係好識打,無啦啦打勁遠
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 09:00 PM   #633
nomezero
Game Master

引用:
20:55入
咩事?詳細希望(PM可)
冇咩事,只係我唔係原來位置用唔到電腦
始終冇一套好似4g霞龍裝咁易用

此篇文章於 04-12-17 09:04 PM 被 nomezero 編輯。
nomezero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 09:48 PM   #634
nomezero
Game Master

依家行緊逆z

舊 04-12-17, 10:25 PM   #635
nomezero
Game Master

搞咩一出發我就會斷

舊 04-12-17, 11:05 PM   #636
滅龍士
MHWs↓

唔該哂三位一路齋開怕火怪任等我慳返d換裝時間/
舊 04-12-17, 11:49 PM   #637
nomezero
Game Master

鬥技打晒會有明鏡止水頭

舊 04-13-17, 12:15 AM   #638
滅龍士
MHWs↓

最後銀嶺一招三炒變四貓,好彩最後掘到轟龍天鱗同大雪主細金當執個尾彩b

早抖,聽晚再打
舊 04-13-17, 12:16 AM   #639
nomezero
Game Master

我用貓都係轟巨獸苦手,唔好意思
兩隻都秒我

舊 04-13-17, 12:20 AM   #640
abe

註冊日期: Aug 2003
如果唔係你地幫我係落地前補血,我已經死左兩次

舊 04-13-17, 12:29 AM   #641
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: nomezero 查看文章
鬥技打晒會有明鏡止水頭
點先有3洞運氣頭?又要鬥技全S?a
舊 04-13-17, 12:37 AM   #642
nomezero
Game Master

引用:
點先有3洞運氣頭?又要鬥技全S?a
http://wiki.mhxg.org/ida/295692.html

唔駛S,A就得

舊 04-13-17, 10:20 AM   #643
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
好怕打銀嶺,大隻到個畫面都睇唔晒。

Sent from my iPhone using Gaforum
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-17, 10:40 AM   #644
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: wingsiu11 查看文章
去左野團同食野..唔係電腦前面,唔知滅龍大你開左..抱歉)O(
今日飲早茶,pass
舊 04-13-17, 02:32 PM   #645
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: ryuka 查看文章
好怕打銀嶺,大隻到個畫面都睇唔晒。

Sent from my iPhone using Gaforum
第時如果打超特殊青電主會更刺激
同人都打左有十次以上先過到
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-17, 05:46 PM   #646
醜小鴨
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 雷火武 查看文章
第時如果打超特殊青電主會更刺激
同人都打左有十次以上先過到
呢隻我入去街場d寫住Z順房,次次辛辛苦苦過完都走晒,自己開房又冇人入,自己一個打又打到timeover隻嘢都未死,真係好無奈。
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-17, 08:21 PM   #647
ShinDou

部位 防御力 名前 固定・除外
頭 93 ハイメタZキャップ
胴 146 ギザミXRメイル
腕 170 GXカイザーアーム
腰 146 ギザミXRフォールド
脚 170 GXカイザーグリーヴ
護石 回避性能:6 スロ3
装飾品 回避珠【2】* 1 速納珠【1】* 5 速納珠【2】* 1 防音珠【1】* 1

ポイント 武器 頭 胴 腕 腰 脚 護石 装飾品 合計 発動スキル
聴覚保護 8 3 3 1 15 高級耳栓
達人 2 4 5 4 15 見切り+2
回避性能 3 3 6 3 15 回避性能+2
斬れ味 5 6 11 業物
納刀 2 8 10 納刀術
匠 1 1
体力 -1 -1
加護 -1 -1
研ぎ師 -6 -6
スロット数 3 0 1 1 1 1 3
火 水 雷 氷 龍
10 -5 3 -5 -6

諗住整呢套玩勇者太刀,但要用3洞太刀,應該整龍識夠刀,唔知夠料未 XD

應該爭1次堂郎先升得爆把太刀,裝就要打溶岩龍同炎王

此篇文章於 04-13-17 08:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-13-17, 09:14 PM   #648
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
勇者太刀最好用就係個反擊,唔玩反擊嘅話我覺得不如唔好做勇者
玩得反擊嘅話基本上唔會納刀、唔需要太多嘅迴避、唔需要防音

此篇文章於 04-13-17 09:18 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-17, 09:22 PM   #649
ShinDou

仲未識玩反擊,斬緊果陣出R好似反唔到﹖咁咪成日要等反擊﹖

我覺得平時用 Y>R>R>R好似都幾大力

其實有得睇MOTION值未﹖反果下應該同R最尾果2刀前後斬差唔多﹖

而家個勇者我貪佢可以有時斬緊走唔切可以HOLD Y黎食招,唔駛驚避唔到咋,同埋又玩厭晒舊果4個STYLE,鍊金又唔識加冇性趣玩 XD
舊 04-13-17, 09:32 PM   #650
nomezero
Game Master

睇ta都係等既多
勇者玩唔熟手既我成日掛住避唔記得y

貓車z自由行
33-0068-3857-4453
pw:3333

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Monster Hunter X 狩技團集會所 野良猫 攻略及心得交流區 2213 02-22-17 09:04 PM
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇 cknjoshua 攻略及心得交流區 1135 03-19-13 10:51 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM
青文官方攻略本 - MONSTER HUNTER KIM 電視遊戲討論版 16 08-20-04 02:43 PM

現在的時間是 03:53 PM

手機版 | APP版