Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-04-17, 09:32 PM   #451
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
酒場個女教官開唔到訓練所任
開到冇問題喎

舊 04-04-17, 10:04 PM   #452
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
有冇搞錯,第二次騎天彗隊實R制都當我冇到,最後騎唔成,係bug定係真係壞R制?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-17, 10:15 PM   #453
nomezero
Game Master

虐殺
又音爆又閃光又麻痺

舊 04-04-17, 10:25 PM   #454
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
我o地同隻恐暴安樂死,等佢流緊口水麻住死o係落穴度
舊 04-04-17, 10:36 PM   #455
nomezero
Game Master

唔俾我打頭

舊 04-04-17, 11:15 PM   #456
nomezero
Game Master

三兄弟有問題,等WAH換裝先喇

舊 04-04-17, 11:30 PM   #457
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
完全唔知做緊咩就貓兩次。睇來真係要換裝
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-17, 11:33 PM   #458
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: ryuka 查看文章
完全唔知做緊咩就貓兩次。睇來真係要換裝
洗唔洗同你洗幾鋪重甲蟲+影蜘蛛+螳螂整o左螳螂裝先?
舊 04-04-17, 11:35 PM   #459
nomezero
Game Master

引用:
黑龍唔係唔會麻咩?

舊 04-04-17, 11:38 PM   #460
ryuka
Crazy Gamer

引用:
係都聽日先。差唔多訓
舊 04-04-17, 11:42 PM   #461
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: nomezero 查看文章
黑龍唔係唔會麻咩?
邊集開始o既事?我out到只記得黑龍三兄弟o係MHP2G麻眠毒樣樣得|||
舊 04-04-17, 11:46 PM   #462
nomezero
Game Master

引用:
邊集開始o既事?我out到只記得黑龍三兄弟o係MHP2G麻眠毒樣樣得|||
OK
CHECK完係我記錯.....

舊 04-05-17, 09:40 PM   #463
nomezero
Game Master

歡樂Z場
16-5742-9015-1556
PW:1234

-----------------------------
話說我現有的古龍大宝玉都是貓偷回來的...這是好事嗎?

舊 04-05-17, 09:51 PM   #464
wingsiu11
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
3DS Friend Code4871 5847 8146
三兄弟裡面紅黑係咪最難打?

諗住返工前清埋佢,入幾次野團都被踢,已選啲冇要求既房了

黑龍同祖龍都冇被踢=_=
wingsiu11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-17, 10:14 PM   #465
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: wingsiu11 查看文章
三兄弟裡面紅黑係咪最難打?

諗住返工前清埋佢,入幾次野團都被踢,已選啲冇要求既房了

黑龍同祖龍都冇被踢=_=
你想打可以依家即刻入nomezero間房,佢個獵人名叫「鈴」,我o地會開黑龍三兄弟俾你打
舊 04-05-17, 10:24 PM   #466
wingsiu11

引用:
你想打可以依家即刻入nomezero間房,佢個獵人名叫「鈴」,我o地會開黑龍三兄弟俾你打
我想打,但人在返工途中,我返夜班

之前同你地玩都係星期六既dayoff

平時你們大約幾點會玩?我9點到就要動身
舊 04-05-17, 10:37 PM   #467
滅龍士
MHWs↓

引用:
我想打,但人在返工途中,我返夜班

之前同你地玩都係星期六既dayoff

平時你們大約幾點會玩?我9點到就要動身
係咁你禮拜日或者星期一至五上晝十二點前上唔上到網打?我可能開到房俾你
舊 04-05-17, 10:47 PM   #468
wingsiu11

引用:
係咁你禮拜日或者星期一至五上晝十二點前上唔上到網打?我可能開到房俾你
平時12點前都可以,淨係星期四要加班唔得

唔該晒^~^
舊 04-05-17, 11:12 PM   #469
滅龍士
MHWs↓

引用:
平時12點前都可以,淨係星期四要加班唔得

唔該晒^~^
係咁聽日開始,上晝得閒你出返個post,我睇到會再出post開房打料
======================================
搵周公,聽日再打

此篇文章於 04-05-17 11:52 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 04-06-17, 08:21 AM   #470
wingsiu11

引用:
係咁聽日開始,上晝得閒你出返個post,我睇到會再出post開房打料
======================================
搵周公,聽日再打
抱歉啊~滅龍大,可能我講得唔清楚,係逢星期四既朝早都唔得

今日較例外~只可玩到十點..好緊迫=3=
舊 04-06-17, 12:17 PM   #471
ryuka
Crazy Gamer

螳螂衫汎用性好高,但我手頭上無咩勁護石
舊 04-06-17, 12:30 PM   #472
滅龍士
MHWs↓

引用:
抱歉啊~滅龍大,可能我講得唔清楚,係逢星期四既朝早都唔得

今日較例外~只可玩到十點..好緊迫=3=
噢~依家先睇到你個post,唯有睇o下聽朝你得唔得
舊 04-06-17, 05:59 PM   #473
wingsiu11

引用:
作者: ryuka 查看文章
螳螂衫汎用性好高,但我手頭上無咩勁護石
係啊,我仲係著佢,又可作礦工套

但睇過貼吧,有架仔會見螳螂套就閃踢,混裝就唔踢+_+
舊 04-06-17, 06:03 PM   #474
wingsiu11

引用:
噢~依家先睇到你個post,唯有睇o下聽朝你得唔得
唔緊要,聽朝多數可以^~^

另想問今集刷護石係邊個任?

同櫻式係繳12定係13個?唔太記得,想再開始地肉式挖掘
舊 04-06-17, 08:13 PM   #475
滅龍士
MHWs↓

引用:
唔緊要,聽朝多數可以^~^

另想問今集刷護石係邊個任?
唔使諗,一定係螳螂任,掘o野同執落物優先

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Monster Hunter X 狩技團集會所 野良猫 攻略及心得交流區 2213 02-22-17 09:04 PM
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇 cknjoshua 攻略及心得交流區 1135 03-19-13 10:51 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM
青文官方攻略本 - MONSTER HUNTER KIM 電視遊戲討論版 16 08-20-04 02:43 PM

現在的時間是 01:37 PM

手機版 | APP版