Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-07, 07:43 PM   #426
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
今日行皆旺見到movie版大佬文, $$@) 忍唔住買左隻, 可能十幾年無玩, 變左成粒幾鐘sin變到部車出黎
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 10:34 PM   #427
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
想問 BT 系列係咪已停產, 見到都好貴.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 11:03 PM   #428
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 泰利 查看文章
想問 BT 系列係咪已停產, 見到都好貴.
都好耐冇新bt了

送女女同冇合金既kiss player都停左一排

不過美板alternator都有出

剛剛先出左ford gt 火棒
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 02:23 PM   #429
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: nerv173 查看文章
今日行皆旺見到movie版大佬文, $$@) 忍唔住買左隻, 可能十幾年無玩, 變左成粒幾鐘sin變到部車出黎
有冇megaton ? a

驚愕一問 : 套戲入面有呢隻野出現過咩 ?

第二行第一隻係 ?

此篇文章於 08-02-07 02:34 PM 被 nakakula 編輯。
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 03:07 PM   #430
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: nakakula 查看文章
兩隻都無係電影入面出現

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 03:08 PM   #431
nerv173
Game Master

引用:
作者: nakakula 查看文章
有冇megaton ? a
有, 皆旺幾齊的說, 不過多數係日本版
舊 08-02-07, 03:11 PM   #432
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

講開megaton
係toydaily見到遲下有repaint版
隻色靚D

舊 08-02-07, 06:38 PM   #433
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
邊到多變形金剛玩具賣呀

好想搵番童年呀

見到新個d好靚

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 10:23 PM   #434
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

無係電影入面出現果d, 會唔會第2集先出場呢?
舊 08-03-07, 12:19 AM   #435
nerv173
Game Master

引用:
作者: 天空 查看文章
邊到多變形金剛玩具賣呀

好想搵番童年呀

見到新個d好靚
我行過玩具反斗城, 皆旺都有好多

引用:
作者: 泰利 查看文章
無係電影入面出現果d, 會唔會第2集先出場呢?
咁就要睇第一集ge反應la 錢無人縑多ge
舊 08-03-07, 01:02 AM   #436
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

咁BT 系列係咪街鋪已經買唔到?
舊 08-03-07, 01:41 AM   #437
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

我都買左隻movie版星星叫玩....仲買左2盒盒蛋,中左大黃蜂同路障,咁岩一pair可以開拖

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 05:38 PM   #438
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

link

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 12:34 PM   #439
芝麻糊
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: kog 查看文章
請問香港有未?
好似幾正

舊 08-05-07, 03:14 PM   #440
nerv173
Game Master

引用:
作者: 芝麻糊 查看文章
請問香港有未?
好似幾正
有左好耐lu , 玩具反斗城有專櫃tim, 不過會貴出面少少
舊 08-05-07, 03:28 PM   #441
LonelyBlue

電影只係買左惡警......

有d想買星星叫/鐵皮
舊 08-05-07, 05:32 PM   #442
二天

註冊日期: Mar 2002
隻新版 BUMBLEBEE 炒到飛起…IRONHIDE 我都想買
但一樣俾人炒…DAMN

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 05:33 PM   #443
wing zero custom
Crazy Gamer

PSN  IDwgzcps
XBox Live GamertagWgzchkg
引用:

咁就要睇第一集ge反應la 錢無人縑多ge

一開始好似話左有3部曲...
wing zero custom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 06:23 PM   #444
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

電影ga威力真係唔可以講笑
大部分movie版玩具都上哂天
係大埔,某店將final jazz炒到$3xx...
新出個幾隻都要$2xx...jusco就咩都無哂

舊 08-05-07, 10:18 PM   #445
LonelyBlue

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
電影ga威力真係唔可以講笑
大部分movie版玩具都上哂天
係大埔,某店將final jazz炒到$3xx...
新出個幾隻都要$2xx...jusco就咩都無哂
大埔d玩具鋪肯定喉住jusco啦而家

而家上梗,風頭火勢,玩住第2D先啦

FINAL JAZZ好似9月有日板

我新蜂都等日板~~
舊 08-05-07, 10:51 PM   #446
芝麻糊

我想買大佬文同架警車..
分別幾錢?
我去玩具反斗斗見唔到..

舊 08-06-07, 12:26 AM   #447
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
大埔d玩具鋪肯定喉住jusco啦而家

而家上梗,風頭火勢,玩住第2D先啦

FINAL JAZZ好似9月有日板

我新蜂都等日板~~
我都係咁話
少價一定唔會買
玩具又唔必需的

隻新蜂我見都未見過...最多都係見人post

舊 08-06-07, 01:51 AM   #448
nerv173
Game Master

今日行皆旺, leader class 大佬文 炒到 $5xx
舊 08-06-07, 02:16 AM   #449
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

吓,又炒,好彩買得切隻星星叫姐
不過我果邊間玩具鋪d博派都斷曬,得狂派賣

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 12:20 PM   #450
芝麻糊

引用:
今日行皆旺, leader class 大佬文 炒到 $5xx
恕我少見識
請問leader class係咩黎?
有樣睇嗎?要成5xx?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:56 PM

手機版 | APP版