Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-03-10, 11:29 AM   #126
唔係啊化
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Schwarzstrom 查看文章
唔通... 由二爺殺 / 敗孫策?
反下白,好多人等梗下一本單行本

好彩我唔賭馬
我再估
孫策其實被程普打至重傷
故在死之前急急北上,給曹操一個急攻
但司馬懿中過老五的假死計早有防範
孫策傷重敗走

而老六再用假死計,是連環計的第一步
為的是引起北方大亂
等劉備一眾同劉表有時間會合
不論孫策死不死,一定滅不到袁曹
統一北方不論是袁方定曹操
當他們再南下時
赤壁再戰

舊 02-11-10, 10:15 PM   #127
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
新年本出了~可以支持就支持啦.....$40一個月一餐飯都去了.........

夾係入面的..........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-10, 10:25 PM   #128
[CpSs]crabcrab

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
新年本出了~可以支持就支持啦.....$40一個月一餐飯都去了.........

夾係入面的..........
張遼閃電式戰敗了~
好緊張~期待下期

我o個張係司馬兄的說....
想要燎原火呀
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-10, 07:15 AM   #129
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
"新年本"係乜黎架~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-10, 09:24 AM   #130
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
唔見有得賣...
樓上右劇透了

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-10, 10:18 PM   #131
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
"新年本"係乜黎架~?

咁新年feel,唔叫新年本點得

wallpaper
http://www.tlcomics.com/main/wallpaper/wallpaper.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-12-10 11:29 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 06:08 PM   #132
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
張遼都輸
仲有邊個可以抽贏小霸王呢 ?
我唔信係會肥諸

舊 02-14-10, 10:29 PM   #133

引用:
作者: 神京 查看文章
張遼都輸
我唔信係會肥諸
關羽救駕乎?!
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 02:08 AM   #134
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
文遠一向打有樣武將都弱架啦
文遠同火哥都係打卒就係威係勢,一打有樣武將就輸果D

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 08:24 AM   #135
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
張遼都輸
我唔信係會肥諸
張遼梗係輸啦~咁多集3國誌~小霸王武力都高過張遼既~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 11:29 AM   #136
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
張遼都輸
我唔信係會肥諸
其實張遼輸..可能是因為冇馬..因為文中有講..
我估是徐晃吧?
徐晃正衝緊埋去!
本以為只有孫策跟太史慈..想不到另一邊還有周泰..!
到底邊個同周泰交手?

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".

此篇文章於 02-15-10 03:33 PM 被 冬雨 編輯。
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 02:18 PM   #137
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
le個時候緊係關二哥出場啦
如果唔係都幾難嚇走+驚退小霸王

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 02:23 PM   #138
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
諗諗下關公殺孫策都唔係冇可能
話唔定係日後呂蒙替先主報仇o既誘因

舊 02-15-10, 04:23 PM   #139
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
關公快啲出場,好期待~~~~
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-10, 06:44 PM   #140
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
張遼都輸
我唔信係會肥諸
小霸王就死仲唔爆seed唔通留返落去爆

舊 02-17-10, 11:46 AM   #141
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
今次大家對二哥既呼聲好高

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-10, 01:40 AM   #142
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
今次大家對二哥既呼聲好高
因為關二哥係演義入面
根本唔到佢死果場好似根本都無點輸過

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-10, 12:19 AM   #143

吾非呂布!
第二匹神馬登場~究竟係絕影定係飛電呢?
赤兔突然興奮起來, 騎赤兔的人說:赤兔, 吾非呂布啊~
今回超正呀
舊 02-27-10, 11:34 PM   #144
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
吾非呂布!
今回超正呀
只用了一劍, 既救了操, 又傷了策
還看曹方的大將都給策揉弄, 關二啊!! 你真的不是人
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-10, 11:42 PM   #145
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
吾非呂布!
今回超正呀

呂蒙繼續有趣...瀉了!
曹操騎著的才是赤兔吧?
而赤兔不是害怕而是去找主人(關羽)
看來此場是關二哥殺掉孫策吧!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-10, 11:06 AM   #146
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
二爺 今話好熱血
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-10, 12:11 PM   #147
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
真係比大家估中係二爺
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-10, 01:57 PM   #148
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
小霸王果然江東戰神
魏國5將打敗兩個

舊 03-01-10, 12:52 AM   #149
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Fean 查看文章
二爺 今話好熱血
二爺一身布衣咁同小霸王打
超型

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-10, 02:40 PM   #150
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
新一話好似誇張左d....=_="
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉