Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]Fire-Emblem-Heroes(ファイアーエムブレム ヒーローズ)
貓太部 08:35 PM 02-05-17
剛剛開始,實會再更新,
望佢會出多d挑戰活動,
好似cc咁,得主缐打都係悶,
而家可能只係俾你操吓系統,
朋友系統一定要加嘢,而家有等於冇咁,
同埋相同人物點解可以一齊出戰....哩個應該好快改..
地圖細唔緊要,我幾鐘意,因為場場都似以前每關後半boss戰咁,
反而過關後到新關又大大版,如果電話都要慢慢打上去我就覺得煩,
不細還細,駛唔駛一開始就窄都企都企唔到,
羽毛數量我又覺得冇咩,玩過其他game,就知5星一向係可遇不可求,
如果升級羽毛量大減,咪成街都5星...
點數隨機其實我都幾鐘意,咁樣應該會減少玩家一式一樣隊型,
甚至第日有挑戰關卡時,攻略方法都有分別~(就算相同人都跟唔到人十足十咁打)
擔心反而係任天堂效率,可唔可以做到時常有活動~
而家個頭開得幾好,可以加嘅嘢仲有大把~(如果搵到食又宣傳到的話)
nestlch 10:01 PM 02-05-17
故事真係好薄弱,火紋啲人物性格其實好多都好鮮明,
揾幾個做重心之後拉埋男女主角寫都應該唔會HEA到咁,
係咪冇錢請WRITER,定係預咗啲人唔睇故事架⋯⋯
任意 10:46 PM 02-05-17
故事我真係all skip晒 XD
mouseccy 10:49 PM 02-05-17
問一下每日任打既人係咪只會掉1,2星
sugihara 11:16 AM 02-06-17
hard都打左一半,最得意反而係粉紅盾個技,推人上去比想像中有用好多,但自己超難升lv

作者: 小嘉:
以前再舊版邊有得你洗
版圖中斷左再開會無左SAVE
同埋真係隨機到最後分別唔會好大
點會無得洗,儲到主力角色條exp bar就滿先過版,下版一開波即升級,唔得返順德
雖然我唔會做
mouseccy 11:44 AM 02-06-17
作者: 大破人間:
http://appmedia.jp/fe-heroes-wiki/635738

appmedia又有角色評價, 可以參考一下
抽到リョウマ, 但抽極都無タクミ 和 ヘクトル 睇表先知原來FOCUS都唔唔一定最勁
不過玩到HARD第9關, D敵人真係要有剋先好打
無剋屬7成都係7傷拳, AI 又敵不動我不動, 唯一好佢好似唔一定會圍死HP最少O個隻
貓太部 11:59 AM 02-06-17
作者: mouseccy:
抽到リョウマ, 但抽極都無タクミ 和 ヘクトル 睇表先知原來FOCUS都唔唔一定最勁
不過玩到HARD第9關, D敵人真係要有剋先好打
無剋屬7成都係7傷拳, AI 又敵不動我不動, 唯一好佢好似唔一定會圍死HP最少O個隻
點解我多數都圍死,
除非隔離個被剋屬又唔係反撃範圍,佢都或者會打佢,
死咗都好慘,嗰版d exp同lv都會冇哂~
另外用技能係咪應該加翻exp,加血都係技能,有exp加,
但跳舞冇exp嘅....@@
個舞者唔可以跳舞,要上前場打人先可以拎exp....又易死..
小嘉 12:13 PM 02-06-17
抽左1pack

總結中左5星馬老師,露琪亞,Lin , 風神弓,馬列古 , 仲有隻降左一星既澤城

歐洲人開局
但都係一隻三星奶都無
mouseccy 12:29 PM 02-06-17
作者: 小嘉:
抽左1pack

總結中左5星馬老師,露琪亞,Lin , 風神弓,馬列古 , 仲有隻降左一星既澤城

歐洲人開局
但都係一隻三星奶都無
只出4隻既情況下, 其實無奶都OK, 我抽左隻5星奶都冇上過場
一直都係, 斧+劍+魔法+龍人
小Ray 01:00 PM 02-06-17
落奶打法主要係幫隻引怪角或換血時補返既戰術

而且奶升高後,多數奶完會全地圖自軍上個buff,幾有用

另外幫升新抽低等角時都好方便,又會有經驗吸下
由手機版發出
貓太部 01:18 PM 02-06-17
抽咗隻5星龍騎ミネルバ,
lv 1攻已經24-25
而家lv25 攻44速28
暫時玩緊打惡夢1-2章見乜劈乜,配埋跳舞一回合可劈2隻@@
mouseccy 01:42 PM 02-06-17
作者: 貓太部:
抽咗隻5星龍騎ミネルバ,
lv 1攻已經24-25
而家lv25 攻44速28
暫時玩緊打惡夢1-2章見乜劈乜,配埋跳舞一回合可劈2隻@@
話說有邊幾隻跳舞角介紹下
我手上好似唔見有人開技可以令人2回行動
PS: 我玩英文版的
mouseccy 01:48 PM 02-06-17
作者: 小Ray:
落奶打法主要係幫隻引怪角或換血時補返既戰術

而且奶升高後,多數奶完會全地圖自軍上個buff,幾有用

另外幫升新抽低等角時都好方便,又會有經驗吸下
由手機版發出
IC, 如果用呢種打法, 我好似都可以玩下
奶+EFFIE+2隻攻擊
小Ray 01:53 PM 02-06-17
話說有邊幾隻跳舞角介紹下
我手上好似唔見有人開技可以令人2回行動
PS: 我玩英文版的
一隻3或4星火劍,オリヴィエ
一隻5星水槍,アクア
由手機版發出
樹靈DRYAD 01:54 PM 02-06-17
課左2PACK+埋打關GE石~~
リン 出左4隻=.=
カミラ+レオン+ヘクトル+ロイ+サーリャ
ShinDou 01:54 PM 02-06-17
打到8章第3次5連先中到隻3星奶阿伯,之前冇奶用成日要搏血好煩,另外2隻4星2隻3星,4星主角系roy,原來有動畫睇,另外隻4星係藍法師

我覺得隻game遲早每種武每隻色都要升定1兩隻輪換,打到愈後愈覺得唔克人難打好多
Eking 02:06 PM 02-06-17
我打到依家都係冇healer, 冇乜問題
mouseccy 02:09 PM 02-06-17
作者: 小Ray:
一隻3或4星火劍,オリヴィエ
一隻5星水槍,アクア
由手機版發出
謝謝, 搵到オリヴィエ, 水槍應該抽唔中
mouseccy 02:11 PM 02-06-17
作者: ShinDou:
打到8章第3次5連先中到隻3星奶阿伯,之前冇奶用成日要搏血好煩,另外2隻4星2隻3星,4星主角系roy,原來有動畫睇,另外隻4星係藍法師

我覺得隻game遲早每種武每隻色都要升定1兩隻輪換,打到愈後愈覺得唔克人難打好多
係, 有剋就差唔多同級可秒
無剋有時寧願比對手打第一下之後第2回合大家殘血可以出手先
HakiK 02:22 PM 02-06-17
係, 有剋就差唔多同級可秒
無剋有時寧願比對手打第一下之後第2回合大家殘血可以出手先
明明係有剋仲可以打反擊果下
無剋係比人秒(sosad
由手機版發出
mouseccy 02:23 PM 02-06-17
作者: HakiK:
明明係有剋仲可以打反擊果下
無剋係比人秒(sosad
由手機版發出
如果無被剋應該唔會秒, 我見我隻ROBIN好多時都可以挨2~4下先死
小光 02:41 PM 02-06-17
作者: nestlch:
故事真係好薄弱,火紋啲人物性格其實好多都好鮮明,
揾幾個做重心之後拉埋男女主角寫都應該唔會HEA到咁,
係咪冇錢請WRITER,定係預咗啲人唔睇故事架⋯⋯
作者: 任意:
故事我真係all skip晒 XD
中晒POINT
手遊的故事根本冇人CARE, 求其寫都得啦
T.K. 02:49 PM 02-06-17
都唔係架,fgo真係好多人係為故事入坑
cc個故事都唔差丫
大破人間 03:38 PM 02-06-17
原來スペシャルマップ多左兩關
每關有3石送
z96282424 04:12 PM 02-06-17
你地pvp幾多分?
剛剛7場上級,4千分,排12xx位
有無人試過唔用4隻加分角,換隻補,唔死人會唔會高分d?
標籤:櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面