Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-08-16, 09:59 AM   #26
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: holsety 查看文章
我淨係想玩,並不想要成為中產。

目前Server 有火車彈game bug.
過完個教學一上火車就彈左GAME

引用:
作者: 舞風 查看文章
日PSN 比錢買咗建国者パック因為太夜返屋企玩咗半個鐘左右
我覺得其實幾好玩,隻GAME係做齒輪,唔鐘意玩呢類既覺得悶其實都好正常
利申:PS HOME以前成日去照英王國踩單車
日版+1,2700YEN唔算貴,不過唔知遲D會唔會有STEAM版
琴晚十一點幾買完dl完開始玩……然後玩到俾屋企人嘈我去瞓時已經三點
好鬼前蘇聯背景婊緊共產,教學其實冇乜野教到你,要自己入GAME摸索

P.S. 強迫症患者慎入,好易唔覺唔覺搬左幾個鐘貨
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 10:08 AM   #27
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: teealpha 查看文章
過完個教學一上火車就彈左GAME

日版+1,2700YEN唔算貴,不過唔知遲D會唔會有STEAM版
琴晚十一點幾買完dl完開始玩……然後玩到俾屋企人嘈我去瞓時已經三點
好鬼前蘇聯背景婊緊共產,教學其實冇乜野教到你,要自己入GAME摸索

P.S. 強迫症患者慎入,好易唔覺唔覺搬左幾個鐘貨
我12點先打但冇彈game,拎O個500蚊我摸好耐先摸到點拎
呢隻野仲要唔駛PSN+都已經可以玩真係算係咁

我做咗好耐發電機

DL咗件制服未?
http://www.jp.playstation.com/scej/t...dren/download/

舊 09-08-16, 10:47 AM   #28
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
昨晚11:30pm入得返。揀左個荒廢少人server,方便起屋投票。電用得好快,跑左一晚發電機~ 加盡敏捷好勁~~玩唔停。
隻game 玩contribute, 啱曰人多過港人。。。
幾時有得買同志召喚邀請朋友做無剷XD
每個中剷可拉5個無剷?
愛國者Skin 港伏冇吧?
暫時著工程師w

此篇文章於 09-08-16 10:54 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 11:10 AM   #29
teealpha

引用:
我12點先打但冇彈game,拎O個500蚊我摸好耐先摸到點拎
呢隻野仲要唔駛PSN+都已經可以玩真係算係咁

我做咗好耐發電機

DL咗件制服未?
http://www.jp.playstation.com/scej/t...dren/download/
500蚊我都唔知邊度攞
加愛國心既制服實在太好了

引用:
昨晚11:30pm入得返。揀左個荒廢少人server,方便起屋投票。電用得好快,跑左一晚發電機~ 加盡敏捷好勁~~玩唔停。
隻game 玩contribute, 啱曰人多過港人。。。
幾時有得買同志召喚邀請朋友做無剷XD
每個中剷可拉5個無剷?
愛國者Skin 港伏冇吧?
暫時著工程師w
我琴晚入左個好多人既SERVER(個RANKING板排到66),冇位起屋,今晚應該都要搵過個少D人既先得

人力發電我而家一轉最多10x瓦電,不過如果整到火力發電的話就唔會自己扮倉鼠跑,掟D樹果落去燒可以攞多D經驗值
垃圾箱又係神奇野,我執個路牌掟落去,竟然噴返幾十舊資源出黎…跟手我又係攞去燒成自己EXP

可能要開攻略區ADD FD玩先掂,人太少好難搞
舊 09-08-16, 11:18 AM   #30
舞風
仆直艾蕾卡

XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: teealpha 查看文章
500蚊我都唔知邊度攞
加愛國心既制服實在太好了

我琴晚入左個好多人既SERVER(個RANKING板排到66),冇位起屋,今晚應該都要搵過個少D人既先得

人力發電我而家一轉最多10x瓦電,不過如果整到火力發電的話就唔會自己扮倉鼠跑,掟D樹果落去燒可以攞多D經驗值
垃圾箱又係神奇野,我執個路牌掟落去,竟然噴返幾十舊資源出黎…跟手我又係攞去燒成自己EXP

可能要開攻略區ADD FD玩先掂,人太少好難搞
今晚番去燒路牌先
入PSN買錢個位真係收得好唔明顯,搞到真係唔鼓勵靠外資咁
我都係睇官網先識去拎錢

http://www.jp.playstation.com/op/the...9/info018.html

我覺得香港人未必會O岩玩呢隻野,真係要有人做齒輪搬野先可以發大個城,好怕D人個個去晒打怪...

此篇文章於 09-08-16 11:20 AM 被 舞風 編輯。
舞風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 11:59 AM   #31
teealpha

引用:
今晚番去燒路牌先
入PSN買錢個位真係收得好唔明顯,搞到真係唔鼓勵靠外資咁
我都係睇官網先識去拎錢

http://www.jp.playstation.com/op/the...9/info018.html

我覺得香港人未必會O岩玩呢隻野,真係要有人做齒輪搬野先可以發大個城,好怕D人個個去晒打怪...
燒還燒,都係搵D過剩/唔多用資源去燒,所以我先燒樹果
交一粒樹果去FOOD先得3EXP,我掟落去燒黎發電就11EXP一粒,個發電量又唔差

不過要注意儲電量到上限未,如果發電量已到上限的話燒乜、燒幾多都係得1EXP
舊 09-08-16, 12:48 PM   #32
holsety

昨晚,冇行賄咩都冇做,都俾人收監,解鎖好耐,下次都係要俾錢。

舊 09-09-16, 09:15 AM   #33
舞風
仆直艾蕾卡

引用:
昨晚,冇行賄咩都冇做,都俾人收監,解鎖好耐,下次都係要俾錢。
會唔會係打怪射中樓?我試過
前晚個城一日畀人後興好,尋日又開個新既
復興完仲有冇得番去望嫁?

舊 09-09-16, 11:06 AM   #34
holsety

原來有任務係要收人監。。。orz

舊 09-09-16, 11:10 AM   #35
teealpha

琴晚係咁彈火車,彈左三四次先入到個城…

有冇人知有個無線通訊任務叫你交三粒水晶點做?
舊 09-09-16, 11:25 AM   #36
holsety

引用:
會唔會係打怪射中樓?我試過
前晚個城一日畀人後興好,尋日又開個新既
復興完仲有冇得番去望嫁?
淨係射哥斯拉背,射到隻野冇再郁,但我繼續射,跟住有個同志對住我吹雞,之後又收我監。出監後我乖乖地做後勤修理炮塔算。w

舊 09-09-16, 11:53 AM   #37
teealpha

引用:
淨係射哥斯拉背,射到隻野冇再郁,但我繼續射,跟住有個同志對住我吹雞,之後又收我監。出監後我乖乖地做後勤修理炮塔算。w
佢係咪嫌你霸住左個炮台佢冇得用呀
舊 09-09-16, 12:35 PM   #38
holsety

明明樣樣設施都有時限,那同志太心急~

舊 09-09-16, 01:13 PM   #39
舞風
仆直艾蕾卡

引用:
原來吹雞係咁用嫁?

舊 09-09-16, 01:43 PM   #40
teealpha

引用:
明明樣樣設施都有時限,那同志太心急~
我之前都試過俾人吹雞,不過冇拉
我響工作台度同塊九宮格板搏殺緊做乜事要吹我雞呀

P.S.工作台玩16格板成日都唔夠時間失敗,太狂了
舊 09-10-16, 01:23 AM   #41
舞風
仆直艾蕾卡

其實點先拎到張野可以起屋

舊 09-10-16, 09:26 AM   #42
holsety

維修到幾點??

舊 09-10-16, 10:40 AM   #43
hiuming777
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
不知為何購買面沒有1000幣送,創件包任何內容都冇......
由手機版發出
hiuming777 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 11:08 AM   #44
holsety

引用:
作者: hiuming777 查看文章
不知為何購買面沒有1000幣送,創件包任何內容都冇......
由手機版發出
menu 中按三角形新增自由幣可下載免費dlc 1000 幣

舊 09-10-16, 11:36 AM   #45
舞風
仆直艾蕾卡

引用:
由手機版發出
基本係咁,大家都係咁拎...原本日版得500咁少既

舊 09-10-16, 06:26 PM   #46
holsety

我個鎮,次次上去都唔同樣。設施成日執位,冇左果樹同跑步機玩。
完成一次復甦目標,跟住去第二個鎮再開工。。。

此篇文章於 09-11-16 11:04 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-16, 05:22 PM   #47
hiuming777
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
引用:
menu 中按三角形新增自由幣可下載免費dlc 1000 幣
就係冇xdd
我都唔知咩事~xd
hiuming777 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-16, 07:44 AM   #48
holsety

引用:
就係冇xdd
我都唔知咩事~xd
bug jor?

舊 09-12-16, 11:59 AM   #49
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
入坑
有冇咩能力係必點
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-16, 04:10 PM   #50
holsety

引用:
作者: 血之淚 查看文章
入坑
有冇咩能力係必點
我點愛國,刷鞋有著數~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[文章] Children Photography KKH 照相館 0 05-06-07 02:51 PM
FF7 Advent Children Questions singsingjai 電視遊戲討論版 5 02-15-06 11:26 PM
Final Fantasy--Advent Children Super Bus 日本動漫畫討論版 18 02-04-06 04:08 PM
Mr.Children is closd band 令胡沖 Neo Music UNIVERSE 7 10-24-04 12:16 AM
The day after tomorrow 鴨仔 Neo Entertainment TREND 15 04-21-04 10:51 PM

現在的時間是 08:07 AM

手機版 | APP版