Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-22-12, 08:51 PM   #2501
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
3 DS LL
多垃圾呀,
老任真係死性不改,毫無誠意

舊 06-22-12, 09:05 PM   #2502
MO

註冊日期: Aug 2005
大家會買咩色?
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-12, 09:09 PM   #2503
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: MO 查看文章
大家會買咩色?
暫時得紅黑順眼

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-12, 09:13 PM   #2504
MO

引用:
作者: Suda 查看文章
暫時得紅黑順眼

我揀白機..

紅黑銀黑機...我情願佢全紅全銀...
舊 06-22-12, 09:23 PM   #2505
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
LL最大改善係獨立START/SELECT/HOME掣
不過個design真係好核突

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-12, 09:33 PM   #2506
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
白機入手預定
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-12, 09:39 PM   #2507
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
打開左蓋似字典機= =
之前NDS就未打開似...

不過睇落又未至於唔順眼
但部3DS實放唔多幾多錢出去...

MAYBE揀美版就算
還掂一向打算雙機
美版幾時出!?!?官網唔見
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-12, 09:42 PM   #2508
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
打開左蓋似字典機= =
之前NDS就未打開似...

不過睇落又未至於唔順眼
但部3DS實放唔多幾多錢出去...

MAYBE揀美版就算
還掂一向打算雙機
美版幾時出!?!?官網唔見
美版8月19日,有埋藍黑好吸引(係都唔出白機俾鬼佬)

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-12, 09:46 PM   #2509
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
美版係純白變藍黑!?
其他兩隻一樣??

其實我想買白色= =
我而家果部已經藍色...但其他果幾隻唔多吸引

此篇文章於 06-22-12 10:04 PM 被 cknjoshua 編輯。
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-12, 10:09 PM   #2510
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
又真係喔.....唔俾白色俾美國佬...(歐版有白色機...)

p.s 部機個樣唔系最重要..d制唔好好似3ds咁就得

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878

此篇文章於 06-22-12 10:14 PM 被 winsonandcyndi 編輯。
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 12:21 AM   #2511
二打六車手 c.p
かむい/剣聖かむい

註冊日期: Nov 2005
Wii U IDkamui-tcp
我想佢出全黑

舊 06-23-12, 12:30 AM   #2512
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
有諗出3ds實行雙機玩bw2
而家唔使諗
買部2手ndl玩住先
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 01:15 AM   #2513
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: MO 查看文章
我揀白機..

紅黑銀黑機...我情願佢全紅全銀...
我諗佢啲配搭應該會跟返DSiLL, 沉實啲
要艷啲就要買3DS

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 05:44 AM   #2514
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
而喜爱用3DS拍摄3DS照片的玩家也可以在任天堂开设的3DS照片展示特设页上与大家分享作品了。从7月2日开始开放。

首发颜色有红蓝黑三色,价格仅为199.99美元,将在8月19日上架

3DS XL 美機平好多
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 05:49 AM   #2515
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360

原圖超大
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 06:56 AM   #2516
winsonandcyndi

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: shodanng2 查看文章
而喜爱用3DS拍摄3DS照片的玩家也可以在任天堂开设的3DS照片展示特设页上与大家分享作品了。从7月2日开始开放。

首发颜色有红蓝黑三色,价格仅为199.99美元,将在8月19日上架

3ds 差100左右 3dsll 差300

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 09:35 AM   #2517
Crazy Gamer

Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
有冇話3DS 資料, 好似擦身系統,,
下載遊戲, 可以過落去3DS LL?
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 09:52 AM   #2518
MO

引用:
作者: 1515 查看文章
有冇話3DS 資料, 好似擦身系統,,
下載遊戲, 可以過落去3DS LL?
下載遊戲, SAVE一向可以轉
至於摖身記錄真係要到時睇睇
舊 06-23-12, 11:32 AM   #2519
Crazy Gamer

Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
考慮售價, 同自己已有雙機,
我自己會等8月買 美版XL 銀黑機
而家諗緊賣走美版3DS

我向來覺得3DS 螢幕真係較細,
但覺得呢部XL冇雙桿, 有點失望.

睇怕擦身而過 (儲帽同砌圖) 可能要玩過
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 12:23 PM   #2520
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
點解係都唔加右analog?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 12:25 PM   #2521
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
引用:
作者: 1515 查看文章
考慮售價, 同自己已有雙機,
我自己會等8月買 美版XL 銀黑機
而家諗緊賣走美版3DS

我向來覺得3DS 螢幕真係較細,
但覺得呢部XL冇雙桿, 有點失望.

睇怕擦身而過 (儲帽同砌圖) 可能要玩過
有得過資料的, 我之前都係咁過, 不過要搵返舊POST
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 03:20 PM   #2522
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: shodanng2 查看文章

正, 又多個地方睇3D相, 呢個好

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 06:39 PM   #2523
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
咁其實細機係咪會繼續生產,同LL當平行商品一齊响市場?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 06:41 PM   #2524
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 雙日 查看文章
咁其實細機係咪會繼續生產,同LL當平行商品一齊响市場?
一齊生產, 只有初初出果部藍色停產
無理由要d細手人都拎住LL丫嘛

大乱闘X
舊 06-23-12, 08:49 PM   #2525
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

日記又有新信紙, 每次Direct後都加咁濟

DQ
MH3G

美版機限定:
Mario

大乱闘X

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 04:01 PM

手機版 | APP版