Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
電視遊戲討論版>Destiny 2
whassupbun 03:22 PM 09-13-17
作者: yorkyork:
入左,今集hea玩中
多謝支持, 依家有4個人

我琴晚都想玩, 點知佢10點SERVER維護, 我10:03分已經入唔到, 有friend一早入左就可以繼續玩到10點7先被踢
yorkyork 07:05 PM 09-13-17
得閒玩下nf,
不過冇乜時間玩,
仲未20lv
cb391906 07:14 PM 09-14-17
我都入左,pvp 真心好玩
BlackWing 08:54 PM 09-14-17
剛剛加入了
ericwpk 02:56 AM 09-15-17
唔見左個 mic …………
whassupbun 08:48 AM 09-15-17
https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupId=2437267
再推推個clan, 睇黎距離unlock到clan獎勵仲有好遙遠既路

作者: yorkyork:
得閒玩下nf,
不過冇乜時間玩,
仲未20lv
作者: cb391906:
我都入左,pvp 真心好玩
作者: BlackWing:
剛剛加入了
星期六日會瘋狂地煲, 撞岩就一齊打入, 未升夠lv既一齊狂打public event升得好快架啫

作者: ericwpk:
唔見左個 mic …………
用手機d headphone都得喎
琴晚我同個friend搵CAYDE-6啲寶藏, 所以周圍fast travel走黎走去, 你join我地fire team但聽唔到我地講野可能唔知發生咩事
ericwpk 09:24 AM 09-15-17
唔係會自動跟隊長轉地方架咩 .......
whassupbun 10:03 AM 09-15-17
作者: ericwpk:
唔係會自動跟隊長轉地方架咩 .......
喺星球上面唔會, 飛去其他星球就會
cb391906 07:17 PM 09-15-17
星期6 日要開工....用咩方法升LV最快?
yorkyork 11:07 PM 09-15-17
做完主線npc會幫你升20lv
Hello MiMi 12:34 PM 09-16-17
主線
Adventure

咋一聲就上左lv10

打後唔知
whassupbun 08:31 PM 09-16-17
狂煲public event
Tdot 06:55 PM 09-17-17
作者: whassupbun:
隨便加 PSN: whassupbun

我琴晚同個friend兩條友打nightfall strike, 完全唔夠打, 所以都要招人玩

其實開clan都係因為佢有clan活動/任務, 有reward, 純粹為左解新裝備
人數爆左join 唔到了
whassupbun 08:26 PM 09-17-17
作者: Tdot:
人數爆左join 唔到了
依家有34個人, 應該就未爆既
但我喺game入面狂邀人加入, 一見到d人個名似係香港人就邀, 所以可能暫時實際member+已邀既人過左限額
遲下應該會放番d空位出黎, 你加到我PSN, 我下次有位邀你
Tdot 08:53 PM 09-17-17
依家有34個人, 應該就未爆既
但我喺game入面狂邀人加入, 一見到d人個名似係香港人就邀, 所以可能暫時實際member+已邀既人過左限額
遲下應該會放番d空位出黎, 你加到我PSN, 我下次有位邀你
加左你psn 了

Website 版唔俾加clan
saberlam 12:13 AM 09-18-17
身邊無朋友玩,有無巴打一起玩刷NF?

273目前。
yorkyork 12:21 AM 09-18-17
今日證實nf240就夠打
whassupbun 09:13 AM 09-18-17
係咪clan所有人都有得拎clan nightfall個engram? 琴日我同york同gs兄完成左
Tdot 12:08 PM 09-18-17
係咪clan所有人都有得拎clan nightfall個engram? 琴日我同york同gs兄完成左
咩來的? caln 主頁有顯示
whassupbun 01:51 PM 09-18-17
咩來的? caln 主頁有顯示
爆機後有樣叫strike既任務, 可以3個人一齊打
另外每個星期會有個叫nightfall strike, 即係哩D任務但難D
如果同CLAN既人一齊完成nightfall, 就會獎勵全個CLAN都unlock一件裝備
古烈特 02:29 PM 09-18-17
提提大家記得開紫波金波既時候, 著到自己裝最高LIGHT先好開, 因為會跟你LIGHT數出幾多LIGHT既野俾你
Tdot 03:36 PM 09-18-17
作者: 古烈特:
提提大家記得開紫波金波既時候, 著到自己裝最高LIGHT先好開, 因為會跟你LIGHT數出幾多LIGHT既野俾你
其實都最後都係不停食裝升上去..
古烈特 03:39 PM 09-18-17
其實都最後都係不停食裝升上去..
已經卡住左係290, 要打RAID升裝
紫波已經唔係咁重要
holsety 03:54 PM 09-18-17
我未玩。今次公共事件比上集如何?
古烈特 03:55 PM 09-18-17
作者: holsety:
我未玩。今次公共事件比上集如何?
打開個MAP有提示話你聽係邊到同幾時出
1 2 3 4 

返回主題版面