Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-04-16, 04:11 AM   #476
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
我都見好多間都有。
銷量黎講,DOAX一向少過正傳DOA好多。
廠商可以放棄唔出去歐美,除左d 歐美分銷商反對之外,佢地都心中有數。
之前個隻歐美銷量高,實情係因為最初個銷量不佳,減價求售。係咁減、一直減先有既最後結果。

舊 04-04-16, 02:08 PM   #477
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
引用:
作者: GOGamer 查看文章
打排球要爬爬文之前都討論過, 大約係度:

http://gaforum.org/showthread.php?t=242454&page=14

島主錢只有三個途徑賺:

(1) 解Mission, 比較慢

(2) 去賭, 快 但係亦可能一Q清你袋

(3) 課金買卷
Thanks, 不過我發現攀石最好賺, 又無排球咁難

去拍女女打排球都有島主錢
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-16, 02:42 PM   #478
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
今日walk-in都仲買到最強版,仲要唔貴
睇黎應該幾多貨
請問咩價錢
參考下
地點

謝謝大家

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-16, 12:13 AM   #479
ComeLOLoh

旺角$15xx~$18xx
差唔多間間都有貨。

舊 04-06-16, 12:33 PM   #480
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
有無過左時限?
無過時限呀
引用:
作者: 士巴拿 查看文章
係咪要"喜歡"的泳裝
SL大法試到佢喜歡都唔俾過MISSON

次次見到都要放棄都唔知錯係邊
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-16, 04:13 PM   #481
ComeLOLoh

琴晚玩,島主mode,我包禮物咁送,ok。
所而Black Jack個mission明明BJ左,但無計我,第二晚再BJ先得。

舊 04-08-16, 10:05 AM   #482
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
送食物升女角好感度係隨機還是特定, 請指教
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-16, 10:11 AM   #483
jk5
Insane Gamer
又窮又多嗜好的機迷

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDjk5hk
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
送食物升女角好感度係隨機還是特定, 請指教
每個囡囡特定 喜歡/普通/討厭 某種食物, 送後直接影響好感度!

JK

ref: http://jk5tudio.blogspot.hk/2016/03/...2016-3-24.html

舊 04-08-16, 10:41 AM   #484
暗黑騎士
Game Master

引用:
作者: jk5 查看文章
每個囡囡特定 喜歡/普通/討厭 某種食物, 送後直接影響好感度!

JK

ref: http://jk5tudio.blogspot.hk/2016/03/...2016-3-24.html
舊 04-08-16, 04:02 PM   #485
士巴拿

註冊日期: Jul 2004
引用:
琴晚玩,島主mode,我包禮物咁送,ok。
所而Black Jack個mission明明BJ左,但無計我,第二晚再BJ先得。
BJ任一定要2.5倍先計
如果你分牌,之後BJ,果份其實唔係BJ,因為你仲可以要牌,而且倍率係2
另外一開始BJ,但莊明牌係A,你落左保,果份就又唔再係BJ

BJ只有一開始拎兩隻就足21點,唔分唔保,拎2.5倍獎金先當完成
士巴拿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-16, 06:28 PM   #486
暗黑騎士
Game Master

收起的泳衣可唔可以攞番出黎
舊 04-15-16, 12:42 AM   #487
ComeLOLoh

http://game.watch.impress.co.jp/docs...14_753319.html
コーエーテクモゲームスは、プレイステーション 4/PlayStation Vita用バカンスゲーム「DEAD OR ALIVE Xtreme 3」のアップデート水着第1弾「はまぐり」、「ワールウィンド」の配信を本日、4月14日から4月27日までの期間限定で配信開始した。また、第2弾となる「あなご」、「ピーナッツ」の配信情報を公開した。

アップデート水着第1弾「はまぐり」、「ワールウィンド」は、4月14日から4月27日の期間限定で、ゲーム内のオーナーショップでザックマネーやプレミアム引換券と交換できる。プレミアム引換券と交換できるプレミアム水着「はまぐり」は胸を包みこむレースとお尻のシースルーがセクシーな水着、ザックマネーでも購入できるノーマル水着「ワールウィンド」は左右非対称のデザインと鮮やかな色使いが特徴のスポーティーな水着となっている。カラーバリエーションは、各9種類。

第2弾「あなご」、「ピーナッツ」は4月28日より配信を行なう予定。

舊 04-15-16, 12:09 PM   #488
暗黑騎士
Game Master

有冇囡囡喜愛泳衣網址提供, 物品對應表已有
舊 04-17-16, 02:03 AM   #489
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
http://blog.esuteru.com/archives/8559121.html

【鬼畜】『DOAX3』が大炎上!追加水着第1弾を全種揃えるには64800円必要・・・ニコ生でも怒りのコメント殺到
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-16, 03:19 PM   #490
ComeLOLoh

個兩個款、多色變幾件限時限定既水著,好心就唔好搞乜鬼Premium Ticket。
而且個design好普通

http://www.gamecity.ne.jp/doax3/event.html

舊 04-17-16, 07:02 PM   #491
polyu7

註冊日期: Dec 2008
新手一問
日版同中文既DLC code可唔可以共通
有個五張ticket既日本code, 唔知中文save可唔可以share...
求解
polyu7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-16, 07:51 PM   #492
ComeLOLoh

引用:
作者: polyu7 查看文章
新手一問
日版同中文既DLC code可唔可以共通
有個五張ticket既日本code, 唔知中文save可唔可以share...
求解
Ticket根PSN ID,無得share。

今次DLC 都唔共通。
我日本Fami通個Marie Rose DLC中文版都讀唔到。
永遠Waiting to be install。要日版Game先得。

舊 04-17-16, 08:12 PM   #493
polyu7

引用:
Ticket根PSN ID,無得share。

今次DLC 都唔共通。
我日本Fami通個Marie Rose DLC中文版都讀唔到。
永遠Waiting to be install。要日版Game先得。
THX
咁請問日版game信和, 好景係唔係都有(好耐無行唔知行情..)
舊 04-18-16, 09:42 AM   #494
暗黑騎士
Game Master

上面堆DLC港伏冇得賣?
舊 04-18-16, 05:28 PM   #495
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
上面堆DLC港伏冇得賣?
其實唔係 DLC, 只係 1.0.3 版嘅內容.
恕我玩日版唔知亞洲版點, 肯定係更新左見owner shop有就有, 冇就冇.

舊 04-20-16, 01:23 AM   #496
polyu7

特級券用特典等換左10張
但係入game(重入game) 都係見唔到, 有連上網
請問點先出黎?
舊 04-20-16, 01:34 AM   #497
ComeLOLoh

引用:
作者: polyu7 查看文章
特級券用特典等換左10張
但係入game(重入game) 都係見唔到, 有連上網
請問點先出黎?
1) Update 隻Game
2) 行版用香港Account/日版用番日本Account連線 (PSVita版請開Wifi)
3) 入Game,轉Owner's Mode,夜晚番酒店去Owner Shop,SPECIAL 個Tab之下,你就會見到期間限定個d DLC泳衣架喇。
4) 特級券Owner's Mode之下會見到。券根Account既,無得轉移,即日版redeem既,只可全日版Game+日Account。行版一樣。

唔洗Premium Ticket個d ,我暫時買左+送左5件比d女角。
無用Save/load大法,我日日選Owner's Mode去影叫d女仔去爬石,我就收$$$
不過好少,但有。而十幾日之後滿足度自然地去到3粒心心。送DLC衫暫時唔難。只試過一次拒絕。唔知點解。

此篇文章於 04-20-16 01:38 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-16, 03:49 PM   #498
安安

註冊日期: Jan 2002
追加泳裝第2彈「星鰻」變更為日常泳衣
回水 回水

此篇文章於 04-22-16 03:53 PM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-16, 07:37 PM   #499
ComeLOLoh

引用:
作者: 安安 查看文章
追加泳裝第2彈「星鰻」變更為日常泳衣
回水 回水
上次NicoNico直播好似被人鬧話貴,鬧到無晒表情。
講真,今次真係離普左d。

舊 04-24-16, 10:57 PM   #500
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
上次NicoNico直播好似被人鬧話貴,鬧到無晒表情。
講真,今次真係離普左d。
日本一部500GB PS4 約35,000 円左右

DOAX3 第1 批收費DLC 泳衣共合64,800 円

早矢仕比人鬧到反眼好正常

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
[分享] Dead Fantasy II - DOA vs FF nofire 電視遊戲討論版 26 03-31-08 02:01 AM
death or alive - 生死格鬥(doa?) 佐藤成樹 電影版 86 10-10-06 05:29 PM
[XB]Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 neo2046 電視遊戲討論版 0 12-18-04 10:27 PM
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM

現在的時間是 12:52 AM

手機版 | APP版