Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-04-13, 12:44 PM   #1601
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: ahleung 查看文章
未去過鴨記買野, 有無話邊間舖可靠D, or 求奇一間都OK?
永盛/華輝

舊 12-04-13, 01:16 PM   #1602
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: oldletter 查看文章
永盛/華輝
thanks very much!
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 02:09 PM   #1603
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
Us amazon有xbox one可以寄香港啦,有興趣嘅Ching 可以睇睇 , 揀最快shipping total USD$535.97

此篇文章於 12-04-13 02:11 PM 被 taikin0901 編輯。
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 02:15 PM   #1604
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: taikin0901 查看文章
Us amazon有xbox one可以寄香港啦,有興趣嘅Ching 可以睇睇 , 揀最快shipping total USD$535.97
想買 UK 版, 唔想插多隻牛
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 02:19 PM   #1605
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
us版真係平, 連運慢版19日前到逹都係$4200, 如果唔係100V真係想ORDER

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 02:22 PM   #1606
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: harakuma 查看文章
us版真係平, 連運慢版19日前到逹都係$4200, 如果唔係100V真係想ORDER
揀快嘅都係4300,好過出去買
舊 12-04-13, 02:25 PM   #1607
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: 何金水 - 阿水 查看文章
想買 UK 版, 唔想插多隻牛
法國Amazon而家都有
舊 12-04-13, 03:00 PM   #1608
Nerd
Junior Member

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: tylau 查看文章
意大利仲直送HK嗎?
我昨晚試仲送
Nerd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 03:22 PM   #1609
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
引用:
作者: taikin0901 查看文章
揀快嘅都係4300,好過出去買
Pm link pls ... 我想買呀
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 03:23 PM   #1610
ahleung
The One
Bannnned

但上一頁有人提醒左我, 歐洲香港Bluray影碟唔同區.

雖然我唔會靠晒佢黎睇BR. 但播到都係多個功能, 我應該用得著.

所以我會prefer美版機.
舊 12-04-13, 03:24 PM   #1611
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: ZEROBO 查看文章
Pm link pls ... 我想買呀
amazon.com咋嘛, 上去search xbox one就得
舊 12-04-13, 03:30 PM   #1612
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
引用:
amazon.com咋嘛, 上去search xbox one就得
比visa定PayPal ?
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 03:33 PM   #1613
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: ZEROBO 查看文章
比visa定PayPal ?
信用卡
舊 12-04-13, 03:34 PM   #1614
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
咁快就SOLDOUT咗

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 03:34 PM   #1615
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
冇晒

abcdefg
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 03:34 PM   #1616
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
但上一頁有人提醒左我, 歐洲香港Bluray影碟唔同區.

雖然我唔會靠晒佢黎睇BR. 但播到都係多個功能, 我應該用得著.

所以我會prefer美版機.
可能我不嬲都係用電腦play bluray 所以都無在意呢個問題

不過有時B區碟做特價都超平又有中字,多部B區機都好架

此篇文章於 12-04-13 03:37 PM 被 taikin0901 編輯。
舊 12-04-13, 03:55 PM   #1617
ahleung
The One
Bannnned

題外話, amazon有時search到件貨, 無得add to cart, 剩係寫 available from these sellers, 係咩意思?

其他公司放上amazon網頁賣?
舊 12-04-13, 03:58 PM   #1618
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
題外話, amazon有時search到件貨, 無得add to cart, 剩係寫 available from these sellers, 係咩意思?

依家m$做seller既冇貨派~~
day one ed.我冇禁入去就唔知仲有冇
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 05:00 PM   #1619
taikin0901
Crazy Gamer

引用:

係呀,就算普通客人都可以放野上去賣架
舊 12-04-13, 05:03 PM   #1620
tommy_2012

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: Nerd 查看文章
我昨晚試仲送
點解我係意大利AMAZON見到FORZA5 BUNDLE EUR 619,00
tommy_2012 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-13, 06:39 PM   #1621
Nerd

引用:
作者: tommy_2012 查看文章
點解我係意大利AMAZON見到FORZA5 BUNDLE EUR 619,00
真係要手快,可能又sold out 了,但法國amazon都仲有cod套裝,價錢可以,但最快也要一月先運到嚟香港
舊 12-04-13, 06:44 PM   #1622
tommy_2012

引用:
作者: Nerd 查看文章
真係要手快,可能又sold out 了,但法國amazon都仲有cod套裝,價錢可以,但最快也要一月先運到嚟香港
而家有冇地方仲可以買到
想係聖誕前到
舊 12-04-13, 09:20 PM   #1623
Nerd

引用:
作者: tommy_2012 查看文章
而家有冇地方仲可以買到
想係聖誕前到
美版定歐版??
舊 12-04-13, 09:24 PM   #1624
tommy_2012

冇所謂
唔想比d鋪頭賺
舊 12-04-13, 09:46 PM   #1625
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
見Yahoo有人賣緊,唔平,不過唔想等就一定要比人or鋪賺架喇
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 11:20 AM

手機版 | APP版