Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-13, 12:55 PM   #501
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
順便問下海外訂機嘅各位,有冇順便訂埋game? 依家諗緊驚到時game唔多貨會難搵. 但又唔知合併付運又會唔會影響貨期喎(不過睇翻原來歐版好貴, 訂都訂美版算)

相薄

此篇文章於 11-02-13 01:06 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 01:23 PM   #502
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
順便問下海外訂機嘅各位,有冇順便訂埋game? 依家諗緊驚到時game唔多貨會難搵. 但又唔知合併付運又會唔會影響貨期喎(不過睇翻原來歐版好貴, 訂都訂美版算)
我法國同美國都連game訂,計埋運費法國平過係美國訂
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 01:25 PM   #503
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: taikin0901 查看文章
我法國同美國都連game訂,計埋運費法國平過係美國訂
竟然係咁
不過法國BF4堅貴, 普通版計埋都68x hkd

相薄
舊 11-02-13, 01:48 PM   #504
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
竟然係咁
不過法國BF4堅貴, 普通版計埋都68x hkd
我兩邊都係訂forza 5 , dead rising 3 同 ryse , 法國嗰邊平一百再多隻FIFA 14

同埋BF4要咁貴?

此篇文章於 11-02-13 01:50 PM 被 taikin0901 編輯。
舊 11-02-13, 01:50 PM   #505
大覺屋師真
The One

引用:
我兩邊都係訂forza 5 , dead rising 3 同 ryse , 法國嗰邊平一百再多隻FIFA 14
咁我今晚返去試下合併隻forza落張單先

相薄
舊 11-02-13, 01:54 PM   #506
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
咁我今晚返去試下合併隻forza落張單先
希望唔好一場歡喜啦
舊 11-02-13, 02:11 PM   #507
大覺屋師真
The One

引用:
希望唔好一場歡喜啦
法國我預佢衰算xd 希望越大....

相薄
舊 11-02-13, 03:05 PM   #508
david
The One

註冊日期: Mar 2002
如果唔係首發無GAME啱玩,我都會訂部玩,我呢邊街鋪出奇地兩部NEXT-GEN都仲有得訂。

不過前題係要換埋電視,我仲用緊CRT...

有無咩HDTV好介紹?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 03:24 PM   #509
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
引用:
作者: david 查看文章
如果唔係首發無GAME啱玩,我都會訂部玩,我呢邊街鋪出奇地兩部NEXT-GEN都仲有得訂。

有無咩HDTV好介紹?
偏見到鐘意Toshiba!
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 04:24 PM   #510
rwtk
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2007
其實玩亞的價都ok ga. 我在us amazon 訂了些day 1 ed 的game, 其他都会在玩亞買
rwtk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 04:40 PM   #511
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: david 查看文章

有無咩HDTV好介紹?
我用梗sharp
舊 11-02-13, 05:28 PM   #512
大覺屋師真
The One

引用:
作者: rwtk 查看文章
其實玩亞的價都ok ga. 我在us amazon 訂了些day 1 ed 的game, 其他都会在玩亞買
d價真係幾ok喎
心大心細tim

相薄
舊 11-02-13, 06:01 PM   #513
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
AMAZON 訂DAYONE EDITION 果D GAME唔送香港...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 06:17 PM   #514
taikin0901
Crazy Gamer

唔知啲game會唔會有buy two get one free 呢
舊 11-02-13, 06:58 PM   #515
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

Xbox One 可以用作媒體伺服器和 CD 播放器

引用:
Microsoft 剛剛向 Penny Arcade Report 確認了快將上市的 Xbox One,將可以用作家中的媒體伺服器和 CD 播放器。他們沒有指出 Xbox One 在播放 CD 時有什麼特別應留意之處,但說到播放 MP3 檔則複雜一點。它支援 Play-to-device,所以 Windows Phone、Windows 7、Windows 8 和 Windows 8.1 這些在微軟生態系統內的平台都是可以從 Xbox One 那邊串流,也可以從 Xbox Music Pass 服務串流。如果你對 PlayStation 4 也有興趣的話,則可以看看 Sony 在早前發放的 Q&A,比較一下哪款新一代遊戲機更加能幹啊。
http://chinese.engadget.com/2013/11/...-mp3-playback/
http://www.engadget.com/2013/11/01/x...-mp3-playback/
http://penny-arcade.com/report/artic...dlna-streaming

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 10:12 PM   #516
rwtk

引用:
作者: kakajit 查看文章
AMAZON 訂DAYONE EDITION 果D GAME唔送香港...
我試係得的播,不過一水要100 - 200 元運費左右

我買Forza 5 及 Rysen 的day 1 ed. 如果唔追day 1, 又唔想到時撲,去玩亞啦

此篇文章於 11-02-13 10:16 PM 被 rwtk 編輯。
舊 11-02-13, 10:24 PM   #517
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
我試係得的播,不過一水要100 - 200 元運費左右

我買Forza 5 及 Rysen 的day 1 ed. 如果唔追day 1, 又唔想到時撲,去玩亞啦
我唔得呀
但機又可以...

唔係DAYONE ED. 果D GAME (BF4 . AC4) 就可以
但我只係想要RYSE同DR

今日試的
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 10:35 PM   #518
rwtk

引用:
作者: kakajit 查看文章
我唔得呀
但機又可以...

唔係DAYONE ED. 果D GAME (BF4 . AC4) 就可以
但我只係想要RYSE同DR

今日試的
你啱,us amazon 海外pre order應到quota, 所以, 你現在訂不到,我其實在一個月前訂的,order也confirm了。

其實,我覺得實有人返到day 1 野,game不用太坦心,反而機要費心D
舊 11-02-13, 11:00 PM   #519
大覺屋師真
The One

最終我喺法國改左訂單做xbox one day one+ forza day one
聽天由命

相薄
舊 11-03-13, 02:21 AM   #520
Takushi

註冊日期: Dec 2005
Just placed order on Amazon France for Fifa Day one edition and 3 more games ...
picked 3 days shipping ... price is good for me .. just not sure if they will mail it on day one ?
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 02:48 AM   #521
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: Takushi 查看文章
Just placed order on Amazon France for Fifa Day one edition and 3 more games ...
picked 3 days shipping ... price is good for me .. just not sure if they will mail it on day one ?
先祈求佢地真係會送貨比較好

舊 11-03-13, 04:04 AM   #522
Takushi

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: D-Joe 查看文章
先祈求佢地真係會送貨比較好
Why not ... It's amazon
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 07:04 AM   #523
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: Takushi 查看文章
Why not ... It's amazon
之前意大利AMAZON都可以順利ORDER收哂EMAIL , 不過過左一排通知返唔可以寄香港CUT左
舊 11-03-13, 07:05 AM   #524
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
你啱,us amazon 海外pre order應到quota, 所以, 你現在訂不到,我其實在一個月前訂的,order也confirm了。

其實,我覺得實有人返到day 1 野,game不用太坦心,反而機要費心D
US AMAZON 可以SHIP香港?咁好
舊 11-03-13, 02:04 PM   #525
大覺屋師真
The One

引用:
之前意大利AMAZON都可以順利ORDER收哂EMAIL , 不過過左一排通知返唔可以寄香港CUT左
話時話, 剛試左意大利amazon好似又可以送海外了, 真係玩野喎
而有D就唔送嘅依然唔送, 如西班牙.

相薄

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 06:33 PM

手機版 | APP版