Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-16-10, 11:37 PM   #401
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Rotagen 查看文章
乜野任上?乜野遊戲?
原來一直搭錯線
o徙氣 so sad

我由頭到尾都係同上面講愛情唔係儲積分換獎品,數自己做幾多野無意義
而對方唔付出野/感情,而拎走佢一堆野/感情,此為之巧取豪奪
that's all
.........語欲無言。

此篇文章於 09-16-10 11:43 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線  
舊 09-16-10, 11:40 PM   #402
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
.........
最好去睇睇版規,你呢個係呃Post,請改改佢

舊 09-17-10, 12:37 AM   #403
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 流水飄云 查看文章

原來那個人一直認為我當她只是個sp
但我想說
我為她哭過無數次
我為她努力過無數次
我為她酸過無數次
我為她傷心過無數次
我為她恨心過無數次
我為她喜悅過無數次
我為她做過無數事
換來就只有「你當我只是個sp」的一句評價
我真的傷了
但我仍然不由自主的中個頭埋去sosad...
首先佢知唔知
你有冇好好表達到比佢知

其次係佢想唔想
如果你係佢心入面唔係果個位置
你為佢做幾多最後可能只帶比佢負擔

舊 09-17-10, 09:05 AM   #404
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Rotagen 查看文章
無辦法喎,如果要計較得失既話,
既然被搶苦,搶人也是苦,咁何不揀做搶既一方,得快樂時且快樂

所以我已經唔計較啦,寧願人欠我,都不要我欠人
你好有potential 做....

狗公

舊 09-17-10, 02:59 PM   #405
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章
你好有potential 做....

狗公
我都預左上面有人搭錯線就有小白中二跟住發癲
唔該睇下前後後理,同提升下語理分析能力,
咪因為自己有trauma睇到關鍵字就代入自己世界好嗎?
btw我覺得你真係一個bitch既典範,我開始理解某人簽名真係好有道理

此篇文章於 09-17-10 03:06 PM 被 Rotagen 編輯。
Rotagen 目前離線  
舊 09-17-10, 04:08 PM   #406
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
你地兩位停一停吧 -__-"

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 09-17-10, 04:52 PM   #407
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Middle 查看文章
你地兩位停一停吧 -__-"
好呀

舊 09-24-10, 11:53 AM   #408
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
「你以前都幾靚丫」「你以前d相呃得下人喎」
最近接二連三聽到d咁的野, 其實聽完真係有d難受.......................

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-24-10, 12:10 PM   #409
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
最近接二連三聽到d咁的野, 其實聽完真係有d難受.......................
你而家都幾靚丫

舊 09-25-10, 01:14 PM   #410
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
邊個把口甘壞...
Diana 目前離線  
舊 09-26-10, 12:30 AM   #411
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
呢期捱得太辛苦?

狼 目前離線  
舊 09-26-10, 01:24 AM   #412
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 查看文章
呢期捱得太辛苦?
可能卦...對眼腫就真
最近有唔少人問我係米瘦左 但我自己又唔係好覺
唔通真係學樓下話齋要有d baby fat先好?

藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-26-10, 01:28 AM   #413
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
可能卦...對眼腫就真
下面解答左我2個高瘦女性朋友長期單身的原因

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 09-26-10, 01:14 PM   #414
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
可能卦...對眼腫就真
實際上無得學,化妝化到Baby Fat就可以

舊 09-26-10, 01:21 PM   #415
Diana

引用:
可能卦...對眼腫就真
喊小d ar
Diana 目前離線  
舊 09-26-10, 01:52 PM   #416
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
實際上無得學,化妝化到Baby Fat就可以
食返月巴d
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
喊小d ar
我不是故意的

藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-27-10, 11:52 AM   #417
Diana

2晚...和2位唔同方向的高人談過話...到後來...原來我不知道自己要什麼...人生...如果可以一直一直胡里胡塗,一直不用面對...多好哦... ...原來在我的字典裡,害怕的詞語,不是[男人],而是[婚姻]...
Diana 目前離線  
舊 09-27-10, 03:17 PM   #418
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
2晚...和2位唔同方向的高人談過話...到後來...原來我不知道自己要什麼...人生...如果可以一直一直胡里胡塗,一直不用面對...多好哦... ...原來在我的字典裡,害怕的詞語,不是[男人],而是[婚姻]...
其實有時唔知自己要咩都無問題,但係我依家開始知自己會去逃避一啲問題。
如果一世唔知,其實真係可以好好咁過。

舊 09-27-10, 03:36 PM   #419
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
直接D講,你們都係身在褔中不知福

舊 09-27-10, 04:23 PM   #420
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
你地講D野咁難明既

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線  
舊 09-27-10, 04:29 PM   #421
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
直接D講,你們都係身在褔中不知福
當發現幸福對自己嚟講係一種壓力既時候,就會想離開一下。
呢啲可能真係叫做無福消受。

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
你地講D野咁難明既
唔明好過明呀。

舊 09-28-10, 12:15 AM   #422
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
原來距真係有第二個...唉..有時覺得對人一條心真係吾知有咩用..

舊 09-28-10, 12:47 AM   #423
綾小路雷太

引用:
作者: ~Tsz~ 查看文章
原來距真係有第二個...唉..有時覺得對人一條心真係吾知有咩用..
唔一定有用,但至少真心對過。
亦無需自責或覺得唔抵,只係佢唔識欣賞你者。

無需要諗咁多。

舊 09-28-10, 09:44 AM   #424
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
唔一定有用,但至少真心對過。
亦無需自責或覺得唔抵,只係佢唔識欣賞你者。

無需要諗咁多。
努力中的我~~
同女友關係幾好,早前去科學科玩,原來體重去到194lbs(我高176.5cm)..........
她只有105lbs(164.3cm).......
我要為左佢減肥了.............

舊 09-28-10, 11:07 AM   #425
綾小路雷太

引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
努力中的我~~
同女友關係幾好,早前去科學科玩,原來體重去到194lbs(我高176.5cm)..........
她只有105lbs(164.3cm).......
我要為左佢減肥了.............
好閃

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:27 AM

手機版 | APP版