Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-06-10, 04:28 PM   #126
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
Question

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我都係帶必利痛,胃藥,凡事令.... 原來有人勁過我
請問凡事令帶出事有咩作用呢?? 作防什麼之需??

舊 04-06-10, 04:34 PM   #127
shiro_b

其實呢, 問男仔拎電話號碼對好多女仔來講都很難

試過有個網友(21,女)佢在fb寫在巴士上對一個靚仔一見鐘情
但不敢問人電話
就咁睇住佢下車....

舊 04-06-10, 04:38 PM   #128
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: shiro_b 查看文章
請問凡事令帶出事有咩作用呢?? 作防什麼之需??
因為成日要對住D dirty 機, 成日要洗手/濕紙抹, 咁拉線又成手粉,久而久之,間唔史D 手指會爆咁law...凡事令就係咁用...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 04:42 PM   #129
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
我識得有個人乜都帶
連蛾羅納英, 保濟丸, 幸福傷風素都有
紙巾仲有濕和乾之分

唔係唔好架, 有用時幫下朋友都好, 呢d 要時真係好難搵到

(因為識左佢, 我懶到紙巾都唔帶, 最近良心發現自己帶返)
聽到人叫我

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 04:54 PM   #130
shiro_b

引用:
作者: Metatron 查看文章
聽到人叫我
然後當良心發現了, 遞紙巾俾對方時, 對方有自備手巾
真瘀皮

舊 04-06-10, 05:04 PM   #131
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
其實呢, 問男仔拎電話號碼對好多女仔來講都很難

試過有個網友(21,女)佢在fb寫在巴士上對一個靚仔一見鐘情
但不敢問人電話
就咁睇住佢下車....
會嗎..
樣子正正常常既女仔問男仔拎電話
我覺得都唔會點失敗囉...
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 05:11 PM   #132
Dark_Terry
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
會嗎..
樣子正正常常既女仔問男仔拎電話
我覺得都唔會點失敗囉...
男女有別吧
要主動出擊對女仔黎講係有難度 (心理問題)
Dark_Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 05:32 PM   #133
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
有道理, 順便提提各位男士出街記得帶紙巾, 濕紙巾, 葯和膠布等等
隨時有用的

引用:
我識得有個人乜都帶
連蛾羅納英, 保濟丸, 幸福傷風素都有
紙巾仲有濕和乾之分

唔係唔好架, 有用時幫下朋友都好, 呢d 要時真係好難搵到

(因為識左佢, 我懶到紙巾都唔帶, 最近良心發現自己帶返)
真強...我都係tissue, 濕紙巾, 止痛藥, 眼鏡布ja...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 11:38 PM   #134
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
不嬲都係拎E-MAIL...
直接問的都未試過失手...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 01:01 AM   #135
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: 基路亞 查看文章
不嬲都係拎E-MAIL...
直接問的都未試過失手...
強!!!
email已包msn + facebook, 得到既資料仲詳細
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 01:10 AM   #136
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
我慣左比人問

正經
通常都係比人問
我通常係熟左先,睇機會做人,FEEL到實比先開聲
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 01:11 AM   #137
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: POKA 查看文章
我慣左比人問

正經
通常都係比人問
我通常係熟左先,睇機會做人,FEEL到實比先開聲
咁你幾多號電話姐
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 01:23 AM   #138
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 卡柏 查看文章
咁你幾多號電話姐
有時唔一定要主動,有時候被動更著數,起碼人地對你有興趣先
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 01:57 AM   #139
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 卡柏 查看文章
強!!!
email已包msn + facebook, 得到既資料仲詳細
唔係架...

有時候你要講到明MSN先得!!!
你有時候問佢拎e-mail~ 真係會有人俾個唔係MSN 的e-mail 你~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 11:01 AM   #140
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: POKA 查看文章
有時唔一定要主動,有時候被動更著數,起碼人地對你有興趣先
但係首要條件就係,自身一定要有某方面吸引到對方既才能先得…

舊 04-07-10, 11:19 AM   #141
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: kohta 查看文章
但係首要條件就係,自身一定要有某方面吸引到對方既才能先得…
咪即係靚仔專用mode....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 11:22 AM   #142
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
如果用計者係博學多才,或者咁岩你精通目標人物既喜好…咁都OK既…
所以平日冇野做真係要學多D野,睇多D書…
動機雖然有D不良,不過真係要無時無刻都增值自己

舊 04-07-10, 11:24 AM   #143
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
又唔一定o既,
例如有d 人成日撲到演唱會飛,
有d 人成日有買野discount ,
有d 人打機好掂,
有d 人唱卡拉ok 好叻,
有d 人好玩得......

都係一個優勢o既。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 11:25 AM   #144
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Middle 查看文章
又唔一定o既,
例如有d 人成日撲到演唱會飛,
有d 人成日有買野discount ,
有d 人打機好掂,
有d 人唱卡拉ok 好叻,
有d 人好玩得......

都係一個優勢o既。
完全認同
做到以上其中一樣已經好有優勢
可惜我一樣都做唔到…

舊 04-07-10, 11:41 AM   #145
shiro_b

引用:
如果用計者係博學多才,或者咁岩你精通目標人物既喜好…咁都OK既…
所以平日冇野做真係要學多D野,睇多D書…
動機雖然有D不良,不過真係要無時無刻都增值自己

"博學多才".... 會吸引到我
博學多才的男仔買少見少了

撲飛, 換嘢... 上Yahoo咪得.... 省時省力省時間
(但真係遇過唔識/唔知道可以 上網訂戲飛的男仔)

舊 04-07-10, 11:47 AM   #146
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:

撲飛, 換嘢... 上Yahoo咪得.... 省時省力省時間
唔係掛…

其實見多識廣真係好好
我身邊都有個朋友
無論見到D咩野,都可以用果一樣野去申展出好多唔同既話題
如果一大班人傾計
好多時大家既目光都會集中左響佢身上
依D就係優勢…
但我就冇依方面既才能喇

舊 04-07-10, 11:52 AM   #147
wongmspk

註冊日期: Apr 2009
引用:
唔係掛…

其實見多識廣真係好好
我身邊都有個朋友
如果一大班人傾計
依D就係優勢…
但我就冇依方面既才能喇
亂吹算唔算a?
但吹得黎係有根有據
wongmspk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 11:53 AM   #148
shiro_b

引用:
唔係掛…

其實見多識廣真係好好
我身邊都有個朋友
如果一大班人傾計
依D就係優勢…
但我就冇依方面既才能喇
100% 真

仲有個更得意

住新界西北, 為左省網上訂飛錢, 搭巴士來回TST買飛

(巴士錢咪仲貴)

舊 04-07-10, 11:54 AM   #149
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:

無PPS/信用卡訂唔到飛~

引用:
唔係掛…

舊 04-07-10, 11:54 AM   #150
shiro_b

引用:
作者: wongmspk 查看文章
亂吹算唔算a?
但吹得黎係有根有據