Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-15-09, 11:27 PM   #101
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Seppie 查看文章

你出post 時, 我地應該都已經出哂去等集合了

今晚多謝大家俾面出席
俾小女子見識到神級鋤d 同神級指功
give me more

舊 08-15-09, 11:30 PM   #102
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
你地留幾耐?放左工我會出旺角,如果你地未走,我上來撞下你地~~
三個鐘……

我終於見識倒Seppie哥,真係如雷灌耳,久仰久仰。

舊 08-15-09, 11:44 PM   #103
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: beagleflash 查看文章
三個鐘……

我終於見識倒Seppie哥,真係如雷灌耳,久仰久仰。
欽佩欽佩~~~XD

舊 08-16-09, 12:00 AM   #104
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

美好的n刻XDDD

相? add 我facebook 啦

此篇文章於 08-16-09 01:07 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 12:02 AM   #105
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
食生菜食到好似津津有味咁...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 12:03 AM   #106
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: joeypong 查看文章
食生菜食到好似津津有味咁...
係lor
原來真係咁mouth watering!!

舊 08-16-09, 12:16 AM   #107
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
影到我個衰樣添

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 12:20 AM   #108
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: joeypong 查看文章
影到我個衰樣添
第一張已經係你既開始XDDDD

舊 08-16-09, 12:36 AM   #109
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
有冇cafe全景睇睇?
位置闊敞嗎?
平均幾錢一位?
多唔多野玩呀?
餐飲選擇多嗎?

似乎玩得好開心呢, 睇黎以後有機會選多個地方搞meeting喎

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 12:45 AM   #110
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
有冇cafe全景睇睇?
位置闊敞嗎?
平均幾錢一位?
多唔多野玩呀?
餐飲選擇多嗎?

似乎玩得好開心呢, 睇黎以後有機會選多個地方搞meeting喎

冇影cafe
好細間架ja....我地一上到去, 坐底後已經爆左!
如果唔係雷太哥哥訂左位在先, 真係冇位ar
好多人都上到離, 沒位子, 要打退堂鼓

埋單84 一位~
每人一 set dinner + 幾碟小食一齊分
餐飲~~ hot/cold 台式紅/綠茶
coffee 果d 要補$

d 野overall ok 好飲/食!!
不過...可能因為地方小, 好似得一個爐煮野食
我地叫咁多dinner, 上得ok 慢.......

蜂蜜丸子好味~~死~冇影

玩ar
都係大路board games, playing cards, 層層疊 果d啦

可以下次再去架~~
坐得幾舒服

此篇文章於 08-16-09 12:47 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 12:50 AM   #111
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
點解見唔到沙皮?

舊 08-16-09, 12:51 AM   #112
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
點解見唔到沙皮?
你幾時見到大會攝影自拍架
呢度咁多美女
點敢影我自己ar

舊 08-16-09, 12:54 AM   #113
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
如果訂定野食會唔會完美D?
搞到我想自己貢上去

舊 08-16-09, 12:55 AM   #114
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Seppie 查看文章
你幾時見到大會攝影自拍架
呢度咁多美女
點敢影我自己ar
你怕咩自拍,講美女你不會在任何人之下,貼一下等佢地知難而退(講笑)

下次等我影你,你走唔甩

舊 08-16-09, 12:57 AM   #115
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
咁個場大約可以容納幾多人?
綾小路個fd開架可? 點解佢上次講果間好似又唔係呢間咁的?
如果book場可以book幾耐, 有冇得好似party到會咁?
d桌椅有冇得拍埋?
入面有冇裝修or擺設or主題?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 01:01 AM   #116
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
打格仔呀>_<...
唔好出全樣好波...
側面都咁話

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 01:07 AM   #117
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

短post 等出席人知我有相就行了

出席朋友add 我facebook 拎相睇啦XDDDDDDDD
ikalaw@gmail.com

舊 08-16-09, 01:14 AM   #118
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
咁個場大約可以容納幾多人?
綾小路個fd開架可? 點解佢上次講果間好似又唔係呢間咁的?
如果book場可以book幾耐, 有冇得好似party到會咁?
d桌椅有冇得拍埋?
入面有冇裝修or擺設or主題?
好像有post到fb link上黎既......
爬下前幾版

舊 08-16-09, 02:26 AM   #119
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
先出席,後報到。
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 03:46 AM   #120
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Noyeah 查看文章
先出席,後報到。
竟然係珍貴既處男下海post~
伯伯你來了

to 藍妹~
包場情況未知,不過估計頂盡四十人左右。
另外個場其實真係唔大,我諗大概係上閣樓仔個間房既二份一至三份二左右。
頭先見都係三張大枱咁樣。

完場後同劉伯傾過
如果佢地個plan岩駛,其實我地可以考慮搵多d人,然後包場

ps~ 個度有卡啦ok咭的說

pps~ 金句希望有機會候補

舊 08-16-09, 04:05 AM   #121
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
先出席,後報到。
原來你一直無acct ? @@
我仲以為你有、但只係好少post ......

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
另外個場其實真係唔大,我諗大概係上閣樓仔個間房既二份一至三份二左右。
頭先見都係三張大枱咁樣。
咁真係唔係幾大...... @@

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 04:30 AM   #122
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Middle 查看文章

咁真係唔係幾大...... @@
你又識伯伯.....?-_-?

一般啦,不過如果要三四十人應該係可以的...

舊 08-16-09, 09:09 AM   #123
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: Middle 查看文章
@@
又係中間你??... 呢排成日俾你發現- -
我唔只無acc...仲係無來過呢到忝....哈...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 10:20 AM   #124
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
你又識伯伯.....?-_-?
識,由gpf 時已經識了

引用:
又係中間你??... 呢排成日俾你發現- -
我唔只無acc...仲係無來過呢到忝....哈...
咁o岩嘛 ~ ~
我夠o係xanga 俾你發現先喇

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 01:08 PM   #125
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
pps~ 金句希望有機會候補
金句?真係唔多記得... 其實係唔知講唔講得...
1) 某甲因為叫錯左一杯野飲,結果俾人笑足成晚,連待應姐姐扲旦包飯果陣都俾我地搞到R晒頭
2) 某乙同某丙一見如故兼相逢恨晚,未食正餐已經約定一齊入男廁……
3) 今晚有幸見到傳說中既Dee神,仲有傳說中既同花順
4) 今晚亦都有幸見到傳說中既結他機神鵰俠侶,仲有傳說中既結他摩打手
5) 當然仲有雷生&雷太啦
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:38 AM

手機版 | APP版