Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-08-09, 02:04 AM   #151
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
滅龍士:e+認得我未呀><

好明顯我只係識得理論,完全唔會實踐

而且 自來食物 & 浪費食物 要計錢ga,到時唔小心引左個貝多芬上黎就唔好啦
(雖然雷太果五舊應該維到皮 )

早到等一陣,遲到收五舊
佢唔認得你但又同你好峿傾喎

你連行出去都唔試下, 又點知自己一定係唔會實踐呢回事?

自來食物要計錢咩

同埋冇人講過遲到等同欠貴利囉, 中大都未出聲
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 02:14 AM   #152
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: lauchai 查看文章
我見佢行去你o個邊
以為佢會同你say hi
點知乜都冇
響MTR站我一去到已經見到佢,之後老遠都見到你,不過果陣因為講緊電話,所以無同你地HI到

P.S. 見到中大果陣,我同佢HI左下,點知佢問我:「乜你唔係話會著綠色褸咩?」
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 02:16 AM   #153
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
響MTR站我一去到已經見到佢,之後老遠都見到你,不過果陣因為講緊電話,所以無同你地HI到

P.S. 見到中大果陣,我同佢HI左下,點知佢問我:「乜你唔係話會著綠色褸咩?」
搭錯線啦佢

*我6:15PM已經到左

舊 03-08-09, 02:18 AM   #154
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

自來食物要計錢咩

自來就唔知喇,浪費一件3皮,有貼到紙架,你睇唔到咩?

係咪中大出聲你會俾先? 中大, 我地下次有經費喇

舊 03-08-09, 02:23 AM   #155
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
自來就唔知喇,浪費一件3皮,有貼到紙架,你睇唔到咩?

係咪中大出聲你會俾先? 中大, 我地下次有經費喇
浪費就睇到~ 自來就真係唔知

係咪玩野啊
要出經費都未輪到我啦
舊 03-08-09, 02:23 AM   #156
下雪邊界

引用:

自來食物要計錢咩

話晒上次都玩過話事啤,點會唔認得?不過佢唔記得我係邊個遮

真係實踐到既話,我晨早行左出去啦
一係下次雷太帶領我出去實踐啦,最多執到貝多芬就我要,貝安琪俾你啦

自來食物要計錢ga,你望下中大post果張單啦

係咪中大出聲就得先? << 中大見字出聲啦
舊 03-08-09, 02:26 AM   #157
The One
業餘歌手

引用:

一係下次雷太帶領我出去實踐啦,最多執到貝多芬就我要,貝安琪俾你啦

呢句係重點
中大瞓醒記住出聲

舊 03-08-09, 02:26 AM   #158
綾小路雷太

引用:

冇記性...

我對貝安琪冇乜興趣,所以我最多好似麥c 咁樣, 臨埋門加一腳送你一程

$20 磅.....

話哂我對中大咁好, 我相信佢唔會咁對我既
舊 03-08-09, 03:36 AM   #159
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
喂喂,好似我點樣a!?

喉嚨越來越痛
出事了

舊 03-08-09, 08:24 AM   #160
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
仲有冇遲D?你叫我估你係邊個之後即刻問番mid大,我實好好記住你個喵樣
引用:
作者: 麥C 查看文章

喉嚨越來越痛
出事了
你喉嚨食完BBQ燥上加燥,睇定醫生穩陣D好
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 09:15 AM   #161
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
出聲

我都肚痛左一陣,食左生冷麵包之故 ~__~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 11:55 AM   #162
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
To雷太&劉仔

有相睇未?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 12:14 PM   #163
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:

好明顯我只係識得理論,完全唔會實踐

而且 自來食物 & 浪費食物 要計錢ga,到時唔小心引左個貝多芬上黎就唔好啦
(雖然雷太果五舊應該維到皮 )

早到等一陣,遲到收五舊
背多fun
今次唔引到, 等下次啦下

舊 03-08-09, 02:12 PM   #164
綾小路雷太

引用:
作者: Middle 查看文章
出聲

我都肚痛左一陣,食左生冷麵包之故 ~__~
喂, 你真係咁對我?
話哂我做既野都幾辛苦同埋好冒險個喎~

btw, 我喉嚨都有d乾, 希望唔好有事
舊 03-08-09, 02:15 PM   #165
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
喂, 你真係咁對我?
話哂我做既野都幾辛苦同埋好冒險個喎~

btw, 我喉嚨都有d乾, 希望唔好有事
我e家仲頭得住
聽日收工應該醫生見
我會同佢講: 我唔食歐化既藥~>.<

舊 03-08-09, 02:23 PM   #166
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

ar
我suggest 下次食韓燒

又平又多野食~

舊 03-08-09, 02:37 PM   #167
綾小路雷太

引用:
作者: Seppie 查看文章
ar
我suggest 下次食韓燒

又平又多野食~
但係有冇咁多位先?
夠薑可以去寧記食麻辣火煱

p.s.話時話, 某feel仲未見影...=_="

此篇文章於 03-08-09 02:39 PM 被 綾小路雷太 編輯。
舊 03-08-09, 02:42 PM   #168
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
但係有冇咁多位先?

我地上次有班friend都係12個人去mk韓燒dinner~~
冇問題架

寧記我都有興趣ar~~
多人食唔會貴

舊 03-08-09, 03:55 PM   #169
下雪邊界

引用:
我對貝安琪冇乜興趣,所以我最多好似麥c 咁樣, 臨埋門加一腳送你一程
引用:
背多fun
今次唔引到, 等下次啦下
下次再有hockey棍先算啦

引用:
作者: Middle 查看文章
出聲

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
To雷太&劉仔

有相睇未?
阿大叔真係好鬼MAN,支野搶火都竟然驚都未驚過

引用:
我e家仲頭得住
聽日收工應該醫生見
我會同佢講: 我唔食歐化既藥~>.<
BBQ遮,唔會痛風既
舊 03-08-09, 04:36 PM   #170
The One
業餘歌手

尋晚D相冇乜特別
唔係好想出

舊 03-08-09, 04:43 PM   #171
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
下次再有hockey棍先算啦

阿大叔真係好鬼MAN,支野搶火都竟然驚都未驚過

BBQ遮,唔會痛風既
我點知佢其他藥有咩野事架
話說睇開果個醫生開好多歐化藥

舊 03-08-09, 04:59 PM   #172
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
但係有冇咁多位先?

朋友通知我先知有人召我,咩事?

舊 03-08-09, 05:17 PM   #173
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
朋友通知我先知有人召我,咩事?
自己追post 啦~~~
欠__ 還__
__ 債__還

b

舊 03-08-09, 08:18 PM   #174
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
我地上次有班friend都係12個人去mk韓燒dinner~~
冇問題架

寧記我都有興趣ar~~
多人食唔會貴
唔係減緊肥咩?
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 09:11 PM   #175
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章