Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-17-08, 05:20 PM   #151
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
原來芭比大人係小弟樓下開鋪......

舊 12-17-08, 05:21 PM   #152
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
估唔到一個女人講女人都可以咁狠
我覺得你只係聽芭比一個講,其他人講對你來說只是廢話連篇

舊 12-17-08, 05:22 PM   #153
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

因為女人講返女人係最直接同真既

舊 12-17-08, 05:25 PM   #154
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
咁又係呀
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 05:34 PM   #155
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
我地都講左好多, 以男人講男人o既直接真言你又唔聽?

舊 12-17-08, 05:34 PM   #156
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
咁你一早叫男網友唔好比意見啦
浪費哂人地時間
雷火武 目前離線  
舊 12-17-08, 05:35 PM   #157
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
我放左手架啦,唔放我都無能為力,睇下第2D巴打幫唔幫到佢啦
其實呢,唔好只係諗幫佢就等於鍾意佢、鍾意佢就係等於要幫佢、
妓女、舞小姐、按摩女郎好等住人地幫好d ......

撇除錢銀,都可以真心做下朋友嘛

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-17-08, 05:37 PM   #158
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
咁你一早叫男網友唔好比意見啦
浪費哂人地時間
咁我都好多謝咁多位陪我講左咁多同關心我,依點我是清楚知道既

舊 12-17-08, 05:43 PM   #159
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: Middle 查看文章
撇除錢銀,都可以真心做下朋友嘛
錯啦,唔拒絕人仲要做朋友?咁咪即係話比人知仲有希望,你想人地死?

舊 12-17-08, 05:45 PM   #160
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
錯啦,唔拒絕人仲要做朋友?咁咪即係話比人知仲有希望,你想人地死?
點解一定要將人地所有行為都等同係要呃自己、要自己死呢? ~____~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-17-08, 05:46 PM   #161
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
原來芭比大人係小弟樓下開鋪......
咩你住華都ga嘛??

引用:
我以前個老豆係夜場經理,成日帶D囡囡返黎過夜,如果唔係佢真係對我亞媽好(果陣時)同任我胡亂揮霍,我都唔可能比個甘ge人在我生命中,
不過都要多謝佢,先讓我清楚呢行入面d正野~~~

引用:
估唔到一個女人講女人都可以咁狠
我只是說實話,你這種男人我見得太多了,有時d囡囡玩得太大獲,會騷擾到我屋企(因為我老豆幫人完場)...好煩...

此篇文章於 12-17-08 05:48 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線  
舊 12-17-08, 05:47 PM   #162
Diana

引用:
推芭比做情版版主啦
寶寶你係咪想你個被變左sm版??
Diana 目前離線  
舊 12-17-08, 05:50 PM   #163
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
寶寶你係咪想你個被變左sm版??
有個烈女做情版版主都ok嫁
(bg music = 烈女不怕死 但憑傲氣)

舊 12-17-08, 05:54 PM   #164
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
寶寶-SKIP-
你夠格做Mod唔係我講架,只係有人同我講最夠資格做情版Mod就係你,不過都知道你好忙

舊 12-17-08, 06:06 PM   #165
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
甘又唔係,低質數的都可架啦~
質數低都要20k

舊 12-17-08, 06:07 PM   #166
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
咩你住華都ga嘛??

我以前個老豆係夜場經理,成日帶D囡囡返黎過夜,如果唔係佢真係對我亞媽好(果陣時)同任我胡亂揮霍,我都唔可能比個甘ge人在我生命中,
不過都要多謝佢,先讓我清楚呢行入面d正野~~~

我只是說實話,你這種男人我見得太多了,有時d囡囡玩得太大獲,會騷擾到我屋企(因為我老豆幫人完場)...好煩...
引用:
作者: IamO 查看文章
質數低都要20k
我暈啦

舊 12-17-08, 06:13 PM   #167
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
質數低都要20k
我無詳細睇過個blog
質素低的嗎?

如果20000 yen 的話又抵得玩..
雷火武 目前離線  
舊 12-17-08, 06:22 PM   #168
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

好啦,佢剛剛上QQ,我同佢講:話不多說了,祝福你有幸福的明天.
之後我就DEL左佢個QQ號碼,我諗我唔會再諗佢架啦
再一次多謝各位

舊 12-17-08, 06:28 PM   #169
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
龍爺的說話.......你竟然沒有聽

不過,及早回頭.........都是好事

抽下先

此篇文章於 12-17-08 06:47 PM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線  
舊 12-17-08, 07:05 PM   #170
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
我覺得你只係聽芭比一個講,其他人講對你來說只是廢話連篇
聽晒全部人講 , 如果個個講唔同說話米又係亂
人夾人, 可能芭比講的野對佢黎講說服力比較強 印象比較深
我唔覺得樓主冇聽過其他人講野

引用:
你夠格做Mod唔係我講架,只係有人同我講最夠資格做情版Mod就係你,不過都知道你好忙
你到底係米龍寶寶?

個女仔有良知佢就唔會開價2萬一個月

Lost In Paradise

此篇文章於 12-17-08 07:12 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 12-17-08, 07:18 PM   #171
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章

你到底係米龍寶寶?
我仲係龍寶寶,不過同以前比我真係改變左好多

不過我唔係話你無資格做,無你情版都唔會成事

舊 12-17-08, 07:18 PM   #172
Diana

引用:
有個烈女做情版版主都ok嫁
(bg music = 烈女不怕死 但憑傲氣)
真係唔得架,會變左日日罵戰日日ban...

引用:
得鬼閒咩,就算係都係做美容版啦~~

引用:
質數低都要20k
當然嘛,你要看看參考目錄表嗎?(有機會的話)

引用:
好啦,佢剛剛上QQ,我同佢講:話不多說了,祝福你有幸福的明天.
之後我就DEL左佢個QQ號碼,我諗我唔會再諗佢架啦
再一次多謝各位
去happy完就算啦,如果要玩感情,找個正常圈子ge會好d
夜場囡囡好險惡,真係唔係個個玩得起架!!

---------
雖則男人去玩極有一個可能是因為在正常圈子裡找不到夢想般所想的女生溫柔,
跟唔識ge女仔吐下苦水,發(舌)下減下壓,
但唔好入心lor...

因為最大問題唔係個女仔是不是騙你,
而是你給了女生的希望,以為你真是能夠拯救到佢ge英雄,
點知... ...根本只係英雄癮及作,交左個心比你你唔識或錯誤處理,
你會真的切切實實毀了她...
Diana 目前離線  
舊 12-17-08, 07:45 PM   #173
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
我仲係龍寶寶,不過同以前比我真係改變左好多

不過我唔係話你無資格做,無你情版都唔會成事
我唔係指呢個啦........
呢個世界冇話冇左邊個唔得

講返質素低同20k的問題
質素低都要交戲架 20k好大程度係包括左服務態度

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 12-17-08, 07:50 PM   #174
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我唔係指呢個啦........
呢個世界冇話冇左邊個唔得

講返質素低同20k的問題
質素低都要交戲架 20k好大程度係包括左服務態度
ot

我覺得有緩交的感覺

舊 12-17-08, 08:07 PM   #175
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
我無詳細睇過個blog
質素低的嗎?

如果20000 yen 的話又抵得玩..
2萬yen 一鍋岩岩好ja
包月你就想
POKA 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:31 PM

手機版 | APP版