Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-01-09, 03:25 PM   #876
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Norm 查看文章
釣墨魚囉.....不過船p最大問題係唔夠人....起碼25人吧
e? 呢樣野都玩過,
唔一定釣到墨魚
但船上又有其他野食~
又有k唱
真係幾好玩~~~

舊 06-01-09, 10:01 PM   #877
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Seppie 查看文章
對唔住
係我敷錢
我一睇到barbie 姐姐句:又唔會點見到d打機場面
wondering 佢係唔係咁唔鍾意/討厭別人打機je

如果真係想睇大家想下次聚會搞咩
不如又開個poll 決定啦~
咁傾法下年都唔知玩咩野
我唔係唔中意見到人打機,我自己都中意打機,
不過打機唔係年年月月日日朝朝(無無)都打機ga ma?
難道打機仲好過同真人比堅尼女仔一齊同陽光玩遊戲咩/?,(<--這只是舉例..)
Diana 目前離線  
舊 06-01-09, 10:26 PM   #878
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
難道打機仲好過同真人比堅尼女仔一齊同陽光玩遊戲咩/?,(<--這只是舉例..)

嘩..又真係差好遠喎 如果我有錢我都只會玩比堅尼女仔唔打機lu
dragonwing84 目前離線  
舊 06-01-09, 10:34 PM   #879
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
我唔係唔中意見到人打機,我自己都中意打機,
不過打機唔係年年月月日日朝朝(無無)都打機ga ma?
其實我都覺得有時打機好悶
不過無錢又無囡~
先打機咋
雷火武 目前離線  
舊 06-02-09, 12:58 AM   #880
Diana

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
嘩..又真係差好遠喎 如果我有錢我都只會玩比堅尼女仔唔打機lu
朋友....你好似誤會左我GE意思
Diana 目前離線  
舊 06-02-09, 01:02 AM   #881
Game Master

引用:
朋友....你好似誤會左我GE意思
sorry...我意思係同佢地一齊玩..
舊 06-02-09, 01:07 AM   #882
Diana

引用:
sorry...我意思係同佢地一齊玩..
甘好簡單AR,放低部機,你(或大家)會發現好多姻緣原來近在(指)呎
Diana 目前離線  
舊 06-02-09, 01:08 AM   #883
Game Master

引用:
甘好簡單AR,放低部機,你(或大家)會發現好多姻緣原來近在(指)呎

.....你誤會左我意思啦..係一齊玩咋... 姻緣到做我女朋友果d我緊係唔會俾佢著比堅尼俾班麻甩佬"目及"啦
舊 06-02-09, 01:16 AM   #884
Diana

引用:
.....你誤會左我意思啦..係一齊玩咋... 姻緣到做我女朋友果d我緊係唔會俾佢著比堅尼俾班麻甩佬"目及"啦
你是中國老人嗎
COMENO~
看到了不會小了一塊肉
Diana 目前離線  
舊 06-02-09, 01:18 AM   #885
Game Master

引用:
你是中國老人嗎
COMENO~
看到了不會小了一塊肉

我思想守舊..行為開放...所以我可以著泳褲任人睇 我女朋友就唔得
舊 06-02-09, 01:24 AM   #886
Diana

引用:
我思想守舊..行為開放...所以我可以著泳褲任人睇 我女朋友就唔得
OHNO....
我唔見得還有札腳女人存在....
沖涼仔先
Diana 目前離線  
舊 06-02-09, 01:30 AM   #887
Game Master

引用:
OHNO....
我唔見得還有札腳女人存在....
沖涼仔先

咩你沖涼都要話俾人聽既..
舊 06-02-09, 09:44 AM   #888
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
b 我笑左

舊 06-02-09, 11:56 AM   #889
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
b 我笑左
笑左 x2 話題開始變得好笑

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 06-02-09, 12:03 PM   #890
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我思想都好守舊架
如果我仍係單身, 要著比堅尼俾班麻甩佬"目及"先有姻緣既
我寧願終身單身LOR

我行為開放只係對住我鍾意既人架ja wor b

此篇文章於 06-02-09 12:05 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 06-02-09, 12:15 PM   #891
c_fu
Game Master
3陪達人

引用:
x3

講真我都prefer私有化
依d野唔洗同人分享既

之但係自己都無著泳褲任人睇既覺悟

舊 06-02-09, 06:52 PM   #892
Game Master

引用:
作者: c_fu 查看文章
x3

講真我都prefer私有化
依d野唔洗同人分享既

之但係自己都無著泳褲任人睇既覺悟

你去泳池游水著潛水衣架?
舊 06-02-09, 08:22 PM   #893
c_fu
Game Master
3陪達人

引用:
你去泳池游水著潛水衣架?
咁你又誇左D
只不過無咩值得俾人睇姐

舊 06-03-09, 11:41 AM   #894
Game Master

引用:

OT哂喎..仲笑
舊 06-03-09, 12:23 PM   #895
Diana

引用:
我思想都好守舊架
如果我仍係單身, 要著比堅尼俾班麻甩佬"目及"先有姻緣既
我寧願終身單身LOR

我行為開放只係對住我鍾意既人架ja wor b
著比堅尼和戀愛沒關係嘛...唔好唸到甘^^"
Diana 目前離線  
舊 06-03-09, 04:54 PM   #896
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
OT哂喎..仲笑
呢條thread係傾感情野或聚會野 嚴格黎講都唔算ot 因為每隔一條thread我係會delete的
delete左的post都唔會計數~

咁其實去船p又唔一定要著bikini, 著bikini又唔一定係為左比人目及
鍾意比人目及又唔代表一定受媾的

所以大家唔駛咁凝重, 多人想去米大家去玩下水, 飲飲食食
冇人想去米由得佢law

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 06-03-09, 05:44 PM   #897
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
你是中國老人嗎
COMENO~
看到了不會小了一塊肉
包到實一實但又性感才是王道
我都唔中意見到d 女仔露太多肉

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 06-03-09, 05:48 PM   #898
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
包到實一實但又性感才是王道
我都唔中意見到d 女仔露太多肉
係lor好同意
露哂就冇神秘感!!!!!!
係暴露,唔係性感

舊 06-03-09, 06:10 PM   #899
Game Master

引用:
係lor好同意
露哂就冇神秘感!!!!!!
係暴露,唔係性感

不過我鐘意睇人露喎 係唔鐘意露自己果個俾人睇
舊 06-03-09, 10:33 PM   #900
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
不過我鐘意睇人露喎 係唔鐘意露自己果個俾人睇
以我ge基準...真係最好得手同面露
夏天就唔得啦, 不過冬天我係好中意d 長裙, 絲襪 等
包到實一實ge 衫

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 12:34 PM

手機版 | APP版