Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-04-08, 03:33 PM   #501
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
我都未打過架 家陣仲半跛手狀態 你齋去唔睇都得tim
我都唔碌啦 但係我焗住去~
搵人餵我食飯丫唔該 真係殘廢餐呀今次
a 其實碌果度應該夠人就算啦?
唔好勉強去啦,剩睇唔玩好難頂喎

舊 10-04-08, 06:57 PM   #502
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
咦,竟然係碌齡!?
我又去

舊 10-04-08, 09:07 PM   #503
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
碌令?
偶有興趣wo...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 10-04-08, 10:03 PM   #504
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008

死蠢又中左人計
都唔知條友係咪真係有病要入醫院..
最衰醫院只係CHECK到現時的病人, CHECK唔到琴日
借左錢比人入醫院做手術 但唔知係咪真係
POKA 目前離線  
舊 10-04-08, 10:19 PM   #505
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: POKA 查看文章

死蠢又中左人計
都唔知條友係咪真係有病要入醫院..
最衰醫院只係CHECK到現時的病人, CHECK唔到琴日
借左錢比人入醫院做手術 但唔知係咪真係
真又好假又好,肯還就得
唔使詮釋太多

狼 目前離線  
舊 10-05-08, 03:10 AM   #506
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我隻手都跛左,唔玩手部遊戲啦,你地玩得開心d~~~~
Diana 目前離線  
舊 10-05-08, 05:26 AM   #507
POKA
Banned

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
我隻手都跛左,唔玩手部遊戲啦,你地玩得開心d~~~~
生日快樂~~
祝你年年都咁後生~~
POKA 目前離線  
舊 10-05-08, 01:13 PM   #508
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
原來芭比生日
生日快樂
雷火武 目前離線  
舊 10-05-08, 03:19 PM   #509
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
芭比生日快樂~

既然係咁 叫阿mid睇住你地啦 我下半場先死出黎~
事實上我有冇整親手都唔會碌齡的
不過到時可能都好返了

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-05-08, 03:30 PM   #510
POKA
Banned

引用:
芭比生日快樂~

既然係咁 叫阿mid睇住你地啦 我下半場先死出黎~
事實上我有冇整親手都唔會碌齡的
不過到時可能都好返了
有冇去睇鐵打
小心有第日有痛風..
POKA 目前離線  
舊 10-05-08, 05:30 PM   #511
加瑪
奧脫福的一條小草

唔開心o左整整一日
終於忍唔住同佢講o左
你唔好再o係我面前提起佢
我又不理後果走過去了

=====
芭比女王生日快快

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 10-05-08, 05:42 PM   #512
POKA
Banned

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
唔開心o左整整一日
終於忍唔住同佢講o左
你唔好再o係我面前提起佢
我又不理後果走過去了

=====
芭比女王生日快快
咩料呀? 邊個你邊個佢
POKA 目前離線  
舊 10-05-08, 05:49 PM   #513
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
咩料呀? 邊個你邊個佢
終於忍唔住同佢講"你唔好再o係我面前提起佢"

咁好唔好o的?

加瑪 目前離線  
舊 10-05-08, 06:13 PM   #514
POKA
Banned

引用:
終於忍唔住同佢講"你唔好再o係我面前提起佢"

咁好唔好o的?
放手放棄啦~
POKA 目前離線  
舊 10-05-08, 06:20 PM   #515
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
放手放棄啦~
箭已經射出了
而家唔到我話唔放棄

加瑪 目前離線  
舊 10-05-08, 07:21 PM   #516
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
芭比 H@ppy Birthd@y

天童: 我諗我放棄佢算啦,趁未踩得深
諗返自己都真係小朋友,真係玩泥沙

舊 10-05-08, 07:46 PM   #517
POKA
Banned

引用:
作者: 虛無 查看文章
芭比 H@ppy Birthd@y

天童: 我諗我放棄佢算啦,趁未踩得深
諗返自己都真係小朋友,真係玩泥沙
玩泥好過好玩火先啦
玩泥可以洗乾淨忘記,玩火有傷痕GA
POKA 目前離線  
舊 10-05-08, 07:59 PM   #518
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
玩泥好過好玩火先啦
玩泥可以洗乾淨忘記,玩火有傷痕GA
JUST LIKE ME...

加瑪 目前離線  
舊 10-05-08, 08:12 PM   #519
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
poka 我睇左成二千幾蚊鐵打 轉左3個師傅......
我決定等佢自己好算 我實在受唔住........

虛無︰
識得適時放棄,好野
最怕你放唔低

其實反正咩都未開始 放低又有何所謂
日後你會驚嘆原來再愛上別人係咁輕易的事

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-05-08, 09:00 PM   #520
POKA
Banned

引用:
poka 我睇左成二千幾蚊鐵打 轉左3個師傅......
我決定等佢自己好算 我實在受唔住........

虛無︰
識得適時放棄,好野
最怕你放唔低

其實反正咩都未開始 放低又有何所謂
日後你會驚嘆原來再愛上別人係咁輕易的事
藍妹使唔使包住隻手NOW?
小心D唔好再傷到隻手喇~
POKA 目前離線  
舊 10-05-08, 09:03 PM   #521
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
芭比合皮芭地

去奧海碌伶會唔會好貴架=3=

回加洛瑪: gb~ 雖然你既情緒可能係"爆"出黎
但至少將自己感受講左出黎先

下回分解係點? 順其自然算吧
綾小路雷太 目前離線  
舊 10-05-08, 09:06 PM   #522
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
芭比合皮芭地

下回分解?我唔諗啦
反正諗到頭爆
去到真係有下回o既時候都唔會係我心諗啦
尤其係我真係覺得佢可以好理智咁面對我倆o既關係....

加瑪 目前離線  
舊 10-05-08, 09:26 PM   #523
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
芭比合皮芭地

唔貴吧

小神要唔要心理輔導

舊 10-05-08, 09:38 PM   #524
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: lauchai 查看文章
唔貴吧

小神要唔要心理輔導
好想搵人聽我呻
但係又唔知由邊度講起好
身邊傾得心事o既FD同我思路最接近1個就係佢,另1個自己又有o野煩緊
我都唔知喇...唉
不過唔見到一排,我又唔開心完一排就無咩o野....我估

加瑪 目前離線  
舊 10-05-08, 09:48 PM   #525
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
好想搵人聽我呻
但係又唔知由邊度講起好
身邊傾得心事o既FD同我思路最接近1個就係佢,另1個自己又有o野煩緊
我都唔知喇...唉
不過唔見到一排,我又唔開心完一排就無咩o野....我估
對你黎講, 冇可能

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:19 AM

手機版 | APP版